ok acil yardma ihtiyacm var....

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
37
0
96
İzmir
İyi akşamlar,
Biraz önce erkek arkadaşımı denemek için msn den farkı bir isim ile girdim ve oda kaydetti ve yazdı. Selem , tanıyamadım falan yazdı . Msn ni başka bir siteden alıp kaydettim dedim. Ama şüphelendi, nerelisin, gıdacımısın , falan dedi. Hepsine yok dedim. Bu arada gerçek msn de açıktı benim, orda beni engellemişti. Bir süre kandırdığım adresten yazıştıktan sonra (ama hep süpheli sorular sordu ve asla ciddiyetsiz bişey yazmadı) beni aradı ve msn de nerdesin , göremiyorum seni dedi. Bende seni göremiyorum sen beni engelledin mi dedim. Yok bilgisayar bozuldu galiba falan dedi. Sonra kapatıp açtı ve yazışmaya başladık. Açıkça söyledi , kızın biri kaydetmiş beni sen misin dedi. Hemen kavga çıkardım tabiki . Kimlerle yazışıyosun falan diye ama suçluluktan kavga çıkarıyosun dedi.. En son baktım iş çok ciddi , inkar ettim (çok pişmanım, keşke şakaya vurup benim deseydim, en fazla 2 gün trip yapardı) . İnandı gibi oldu ama IP adresinden bulurum nasılsa , buluncada sana kim olduğunu bildiririm dedi. (Sevgilim Emniyetten) . Şimdi onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bana bir akıl verin...

madem korkuyordun neden yaptin?
ya daha farkli davransaydi?
daha evvel de boyle vukuatlarin mi vardi ki sen misin diye sordu?
kusura kalmayin ama yaptiginiz is o kadar sacma ki tarif edecek kelime yok.
ip adresinden bulur mu bulmaz mi bilemem ama yalanlarla bir iliski yurumez habriniz olsun.
bir an evvel durust olun bence.

Neden yaptın diyemeyeceğim çünkü yıllar önce beni de şeytan dürtmüştü ben de yapmıştım ve sevgilimle arkadaş olup 1 hafta konuşmuştum.. Bütün pisliklerini öğrenmiştim.. Bu bana iyi bir ders olmuştu.. Bir şüphe varsa eğer bu tür oyunlara gerek yok aslında.. ınsan daha fazla acı çekiyormuş.. IP adresinden bulacak kadar büyüteceğini sanmıyorum erkek arkadaşının.. Sadece kendini aklamaya çalışıyor şu anda..

Allah canını cebine doldursun naniknanik Yapa yapa emniyetten birine mi yaptın? :1no2: amaann boşver korkma araştırmaz bişi sana blöf yapmıştır sölemen için..

basta yaptigin cok sacma ama korkmanda cok sacma
seni engellemis oyle degilmi ? sonrada sen oldugundan suphelenince uste cikmis
seni msn de engelliyo ve baska birini kaydetip konusuyo
eminimki sen oldugundan suphelenmeseydi seni asla aramazdi aramasinin tek nedenide seni engellediginin ortaya cikmamasi ve ustte cikma psikolojisi
sakin yuz verme
hatta git itiraf et bendim de
beni neden engelledin de sen uste cik hakli olan sensin ?
beni seven insan surekli benimle konusmak benimle olmak herseyi benimle paylasmak ister beni niye engellesin oyle degilmi ?

benm de abm emnyetten o kdar işin arasnda aklına ble gelmez hiç korkma sen çaktrmadan hayatına devam et..içinde şüphe varsa hiç başlamadan bitir derm amaa kaybetmekten çok korkuosan napcam ben flan diecek kadar zampara da olsa bu adama katlancan dmektrrr...:S

senin onu denemen ona güvenmediğin anlamına geliyor.oda senden şüphelenmişki seni aramış erkekler artık bu numaraları kolay kolay yemiyor çogu kız bu şekilde erkek arkadaşını deniyor ve erkeklerde bunu biliyor .seni korkutmak için ıp bulacam falan demiştir yada sana öle sölemiştir bir kere konuştugu kızın ıp siyle inan ugraşmaz .ona ben yaptım desen inan sana kırk tane bahane sunar şimdi meraktan konuştum falan filan ne diim hayırlısı olsun böle oyunlara daha devam etme kendini üzersin.

Nedir bu deneme oyunlari anlayamiyorum...birkac arkadasimda bunu yapmisti...bosu bosuna cok üzüldüler ve yiprandilar...ayrilanlar bile oldu ....hicbir anlam veremiyorum bu tür seylere...:hulya:

Bir insana ya güvenirsin yada güvenmezsin arkadasim...:delphin: bence cok gereksiz birsey yaptin...ayrica sevgilinede yalan söylemek zorunda kaldin.

Keske yapmasaydin....simdi hep icinde bir süphe olacak...:delphin:

inkar etmeye devam et.
şu saatten sonra "bendim"dersen basit gözükürsün.
ip olayına takılma. bulamaz.. öyle kolay değil geçmişteki ip'yi bulmak.
iyi bari asılmamış yeni ekleyen kıza,genelde erkekler düşer bu numaraya..

blöf tür dimi ya, valla çok korkuyorum.o kadar inkarın üzerine bide bulursa yanarım.....

Ama son zamanlarda çok ilgisizdi, onun için yaptım......::oklava:

bulursada sende çok ilgisizdin onun için yaptım dersin.böyle basit bişi yüzündende senden ayrılırsada ayrılsın boşver.öyle adadan hayır gelmez yarı yolda bırakır adamı.

arkadasım modeminin fişini çek bi süre bekle tekrar aç ip adresin değişecektir..

arkadasım modeminin fişini çek bi süre bekle tekrar aç ip adresin değişecektir..

bunu ilkkez duydum süpermiş walla..

ozaman bnce uzun bi süre kendisi olmadığını söyledği için o adrese girmeli.çünkü o konuşmadan sonra korkup girmesse asıl ondan snra şüpheleri kendine çeker
:smiley-cool:

İyi akşamlar,
Biraz önce erkek arkadaşımı denemek için msn den farkı bir isim ile girdim ve oda kaydetti ve yazdı. Selem , tanıyamadım falan yazdı . Msn ni başka bir siteden alıp kaydettim dedim. Ama şüphelendi, nerelisin, gıdacımısın , falan dedi. Hepsine yok dedim. Bu arada gerçek msn de açıktı benim, orda beni engellemişti. Bir süre kandırdığım adresten yazıştıktan sonra (ama hep süpheli sorular sordu ve asla ciddiyetsiz bişey yazmadı) beni aradı ve msn de nerdesin , göremiyorum seni dedi. Bende seni göremiyorum sen beni engelledin mi dedim. Yok bilgisayar bozuldu galiba falan dedi. Sonra kapatıp açtı ve yazışmaya başladık. Açıkça söyledi , kızın biri kaydetmiş beni sen misin dedi. Hemen kavga çıkardım tabiki . Kimlerle yazışıyosun falan diye ama suçluluktan kavga çıkarıyosun dedi.. En son baktım iş çok ciddi , inkar ettim (çok pişmanım, keşke şakaya vurup benim deseydim, en fazla 2 gün trip yapardı) . İnandı gibi oldu ama IP adresinden bulurum nasılsa , buluncada sana kim olduğunu bildiririm dedi. (Sevgilim Emniyetten) . Şimdi onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bana bir akıl verin...

o niye seni engelledi ki?

bunu ilkkez duydum süpermiş walla..

ozaman bnce uzun bi süre kendisi olmadığını söyledği için o adrese girmeli.çünkü o konuşmadan sonra korkup girmesse asıl ondan snra şüpheleri kendine çeker
:smiley-cool:

yalan yalanı doguracak, adam sorular sorup durursa ve konusmazsa da dikakt cekecek, ayrıca bu sefer gerçekten ip adresini elde etme merakı içine de girebilir...bence sen o aldıgın adresi kökten kapa gitsin. Bir daha da böyle entrikalarla uğraşma, aç sor neden ilgisizsin de..

isterse on kez ceksin dursun adam kafasına koydumu o farklı ip adreslerinden nete baglandıgı telefon numarasını, telefonun kime ait oldugunu ve de adrese bir güzel ulaşır..adam emniyettenmiş bulması birçok kişiye göre çok daha kolay olur..ne gerek var ki böyle atraksiyonlara..:sm_confused:

isterse on kez ceksin dursun adam kafasına koydumu o farklı ip adreslerinden nete baglandıgı telefon numarasını, telefonun kime ait oldugunu ve de adrese bir güzel ulaşır..adam emniyettenmiş bulması birçok kişiye göre çok daha kolay olur..ne gerek var ki böyle atraksiyonlara..:sm_confused:

haklısın böyle atraksiyonlara gerek yok ilişkilerde. ama olan olmuş.. ip adresi değişirse ve diğer adresi bir daha açmazsa hatta o adresten adamı engelleyip silerse çok zor bulur.. normal zamanlarda modemin fişini kapatıp tekrar açmadiğiniz sürece ip adresi bulmak çoook kolay 2 snlik iş zaten.. ama modem kapatılıp açılınca anında farklı bi ip no atiyo bilgisayara...

çok çocukça....

Back
X