• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok karm...

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
nasıl başlıyım bilmiyorum..sadece yazıp belki rahatlamak istiyorum..aslında güzel giden bir ilişkim var..yani ilgisi alakası hediyeleri bana olan tavrı falan herşey cok guzel..ama sanki birşeyler eksik gibi geliyo..mutlu olamıyorum ben..kafamı cok karıstırıyo ayrılmak istiyorum ama bir tarafımda istemiyo..ve bu kararsızlıgım ona da yanısyo eminim bişey demiyo ama bilmiyorum yaa..aslında elenmek istiyorum ama şu an hiç istemiyorum..zaten oda bu konu hakkında pek bişey yapmıyo..onunla ne kadar mutlu olurum onu bile bilmiyorum..herşeyi onunla yasadım onceden pişmandım ama şimdi degilim yasadıgıma..öyle kafam karısık kı..acayip sıkıntıdayım...telefonu kapatsam ve hiç açmasam öylece bitse herşey..neden böyle oldum ben...sizde acaba zaman zaman böyle oluyormusunuz...

evlenmek isteyen sadece sen olduğun için olmasın.yani onun sana karşı her konuda iyi olması ama iş evliliğe gelince hiç bişi yapmaması artık seni ondan soğutuyo olmasın.bi düşün bakalım.

evet aslında bu faktörün cok büyük etkisi var...ama zorlayamam ki onu..bilmiyorum ya..neden böyle oldum ben yaaaa

sağlıklı bi evlilik olmaz bu bence bi süre görüşmeyin bakın bakalım bir biriniz için ne kadar önemlisiniz özelliklede evleneceginiz gibi birimi

bazen bole donbemler olabılır..bende bazen bole hıssedıyodum..ama bazı sebeplerım vardı bana gore..
senınde muhakkak gecerlı kafanı karıstıran sebeplerın vardr...hersey guzel dıyosun ama bıseyler senın kafanda cok karısık...belkı onun evlenmek ıcın bıse yapmamsı belkı herseyın hep ıyı olması,ne bılıyım belkı ona yansıdı halde bıse yok gıbı davranması...bunları en ıyı sen bılırsın...ama cok ıyı karar ver..bı tarafaım ıstemıyo demıısın

yokyaa düşünce evlilik olayı degil bu..inanın gercekten degil...sanki bireyler eksik ve ben bunu cözemiyorum..bu düşüncelerimi bilmiyorki o söylesem mi acaba..aslında önceki konularda sürekli sikayet ettim ama inanın bende cok iyi degilim...bende de cok suc var aslında..bilmiyorum ben kendime bile bazen katlanamıyorum..bazen helal olsun diyorum..ama bir acıklaması varmı acaba neden bir anda duygularım degişti..2 gunde oldu herşey..cok kızdırdım onu..hemde cok kızılacak bişey yaptım yani sonra ona laf anlatırken yanı özür dilemekten anladım ki bende bişeyler tükendi..aslında sonuna kadar haklı cocuk..bilmiyorum yaaaa böyle olanlar varmı aranızdaa

evet aslında bu faktörün cok büyük etkisi var...ama zorlayamam ki onu..bilmiyorum ya..neden böyle oldum ben yaaaa

kızma ama senin bu şekilde düşünmenin en önemli hatta TEK faktörü.yani "evlilik için hiç bir adım atmıyor olması"diyosun ki benim için her şeyi yapıyo ilgili seviyo felan.ama bun larda ciddiyse neden evlilik için somut bir adım atmıyo.demek ki bütn yaptıkları grçek değil.ee her mantıklı insn da böle düşünür zaten

tatlım eminmisin sorun olmadığına
önceki konularını az çok hatırlıyorum
ne yaparsan yap bil ki haklı olan sensin
hakkında hayırlısı:teselli:

kızma ama senin bu şekilde düşünmenin en önemli hatta TEK faktörü.yani "evlilik için hiç bir adım atmıyor olması"diyosun ki benim için her şeyi yapıyo ilgili seviyo felan.ama bun larda ciddiyse neden evlilik için somut bir adım atmıyo.demek ki bütn yaptıkları grçek değil.ee her mantıklı insn da böle düşünür zaten

evet yaaa neden ben bunu düşünemiyorum..sahte olabilir herşey...yalan olabilir..bencede maddi sorunu yok , cok güzel bir işi var, ei ar herşeyi var..ne bekliyo hala benı tanımayı mı..ama 9 ayda evlilik olurmu?? erken olabilir bişey mi bekliyo acaba...ama oyalanıyo gibiyim...belkide tek gercek bu...oyalanıyorum..:delphin:

evet yaaa neden ben bunu düşünemiyorum..sahte olabilir herşey...yalan olabilir..bencede maddi sorunu yok , cok güzel bir işi var, ei ar herşeyi var..ne bekliyo hala benı tanımayı mı..ama 9 ayda evlilik olurmu?? erken olabilir bişey mi bekliyo acaba...ama oyalanıyo gibiyim...belkide tek gercek bu...oyalanıyorum..:delphin:

bence bütün karışıklığının nedeni.belkide kendine bile itiraf edemiyosundur sırf evliklik için somut bir adım atmadığından ondan soğuduğunu.belkide başka bahaneler aıroysundur.işte bende de suç var vs felan gibi.evlilik için değilse bile nişan söz gibi şeyler için 9 ay çok bile.bence evlilik için bile yeterli bu süre

bence bı sorun var yok desende ama ne bılemıyorum ama ıllada yok dıyosan depresyon hersey bos gelır falan doktora gıt derım sorunu soylersen fıkrımı daha net belırtebılırım

yada su olabılır bıktın artık sogudun ondan sebepler falan vs ask bıttı eger oyleyse ıyı dusun derım onemlı kararlar alacakssan mutlu kal

aslında düşünce evlilik degil konu aslında..cunku ben söylemesem bile o acıyo evlilik konusunu o dikkatımı cekti..ben syleyince o susuyo..ben susunca o anlatıyo..br karısık bişey bu..ama mesela 2. defa kavga ettik..bu sefer benım yüzündendi..cok üzüldüm öyle bişey yaptıgıma kimse kaldıramazdı belki..ayıp ettim yani aslında..resmen sapık yerine koydum hemde hiç bişey yokken bir anda geldiler syledim..cok ayıp ettim..oda cok kırıldı tabıkı kendimi anlatıncaya kadar bende bittim zaten..grüştügümüzde biz birbirimzi cok seiyoruz böyle şeyler yapıp üzmeyelim fln dedi..ne istersem yapıyo alıyo..hatta bugun annelerine gidicektik ben istemedim..herşey güzel gercekten ama bende bişeyler ar depresyona mı giriyorum..bazen geceleri lücek gibi hissediyorum kendimi...nefesim kesiliyo..hemen soguk suyun altına giriyorum..elim ayagım titrıyo bir görseniz..bu böyle yarım saat sürüyoo..bu aralar iyice arttı bu..herşeyi tersten anlar oldum..hemen kırılır oldum...sizce gecici bişey mi buu

madem birbirimizi çok seviyoruz o zaman aileni al gel işi resmiyete dökelim artık de.hiç bir engelimiz yok de bakalım ne diyecek.neyi bekliyosunuz anlamadım ki maddiyat desen yerinde iş desen var ev desen var.eee sebep ne beklemek için.söle bakalım o ne diyecek

Son düzenleyen: Moderatör:
madem birbirimizi çok seviyoruz o zaman aileni al gel işi remiyete dökelim artık de.hiç bir engelimiz yok de bakalım ne diyecek.neyi bekliyosunuz anlamadım ki maddiyat desen yerinde iş desen var ev desen var.eee sebep ne beklemek için.söle bakalım o ne diyecek

ablacım erkek arkadasım geldi tanısmaya..hatta anneme 3 kere en kısa zamanda ailem tanısmak istiyo diye..annem su an erken dedi:1shok:yok böyle bişey ben sok oldum tabıkı..ama düşüncede eger bunu dediyse adam zaten ciddidir..o yüzden pek supe duymuyorum ben..ama acayip karısıgım ben kafayı yiyicem nefret ediyorum bu belirsizlikten ben..acaba hala o kavganın etkisinde miyim..kendimce yazıp buraya paylasıp dogruyu bulmak için çözüm arıyorum..

önce evlilik düşüncesinden sandım bu sorununu ama son msjında ailesiyle tanıştıracaktı demişsin.demek ki ciddi birşeyler düşünüyor seninle.bence sorun senden kaynaklanıyor;her insan zaman zaman böyle dönemlerden geçebiliyor,hiç bir sorunu sıkıntısı olmasa da.bulamıyosun bile sıkıntının ne olduğunu.bence geçici bir dönem,kendşnş frenlemeye çalış bence erkek arkadaşına da çok fazla yansıtmammaya bak.herşey gönlünce olur umarım:teselli:

ablacım erkek arkadasım geldi tanısmaya..hatta anneme 3 kere en kısa zamanda ailem tanısmak istiyo diye..annem su an erken dedi:1shok:yok böyle bişey ben sok oldum tabıkı..ama düşüncede eger bunu dediyse adam zaten ciddidir..o yüzden pek supe duymuyorum ben..ama acayip karısıgım ben kafayı yiyicem nefret ediyorum bu belirsizlikten ben..acaba hala o kavganın etkisinde miyim..kendimce yazıp buraya paylasıp dogruyu bulmak için çözüm arıyorum..

şimdi gördüm bu msjı da:))canımm;sen kavganızı fazla büyütmüşsün kafanda.sorunsuzluğu sorun etmisşin.bir kaç güne geçer merak etme ama sen de kafanda büyütme artık,bak ne güzel ciddi,dürüst bir arkadaşın var.bir sorunun yok yani yerimseniben

ben onun ailesiyle tanıstım oda benım ailemle tanıstı.sadece aileler tanısmadı.bu konuda bir sıkıntım yok..ciddi olmasa elinde cicek ve tatlıyla bize gelmezdi...inşallah gecici bir durumdur..allahım yardımcım olsun..ne gelirse kabulumdur..herşey allahtan sonucta..iyiyide kötüyüde veren o..hamdolsun yinedeee..sükürler olsunn

annen neden erken dedi acana sordun mu.yaşın çok mu küçük.erk ark nın yaşı kaç.annele konuşmadın mı sen anne ben bu adamı seviyorum o da beni seviyo neden böle yağıyosun demedin mi.ne diyo annen

Back
X