• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok karm...

baya fark var ama sevıyosan sorun degıl anlasmak onemlı o da bekarsa sonucta nasıl tanıstınız

senin yaşın evlenmek için geç değil normal.ama erk ark ın senden 13 yaş büyük olduğu için istemiyor olmasın annen.konuştunuz mu bu konuyu annenle

yok annem cok beyendi..cok efendi dedi cok konuskan dedi..orda hiçbir problem yok..surekli soruyo annem nasıl diye..erkek arkadasım da soruyoo surekli..yasta bir problem yok..benım içinde yok..cok sedigim arkadasım sayesinde tanıstık onunla..pilot hiç evlenmemiş

cnm o zaman annenle konuşcaksın.neden erken dedin die.kendi durumundan bahsedeceksinruhunda ki karışıklıktan.bakalım ne diyecek.

hıc evlenmemısse tıpını huyunu da begenıyorsan senınle evlenıcekse karalıysa adını koyun kafanada takma tokadan baska bısey ok senı tanımıyorumm ama fıkrım bu doktorada gıt bıran evvvel

senın meslegınde var mı onunkı ıyı meslek aılesı ıyımı bunlar onemlı sana olan davranıslar onemlı bu kafa karısıklıgını zaman cozece mutlu kal))

ben ogrenciyim hala iktisat 2. sınıftayım okuyorum hala..ama ailesi cok iyi bana karsıda cok iyiler..gecici bir durum herhalde mesim dnmesinden midir nedirr..inşallah gecicidirr..cunku karsı tarafı yoruyorum böyle..yapmamalıyım artık..cok kızıyorum kendimee..iyi sabır ediyo cocuk yaaa

Back
X