ok ktym:(

Arkadaşım bence eşinizin üzerine varmayın farklı
şekilde mücadeleci olun ..
Sonuçta 1 kere onu affettiğinizi söylemişsiniz ..
Sürekli takip - yaptığı hatayı gözüne sokmak sıkar erkeği ..

Biraz sabırlı olmayı deneyin dua edin
Allah yaptığı yanlış bişey varsa eğer
onu evine Bağlasın .. :Saruboceq:

Dışardan söylemesi kolay demeyin Sakın :1no2:

Belki bir heves belki o da bir bunalım içinde ..
Kendinizi yıpratmayın ne olur ..

Ben o kadar üzülüyorum ki ..
Kimsenin yuvası dağılmasın :Saruboceq:

eger bu sefer yakalarsan ne yapacaksın..eşinle küs durma,bu onu daha çok dışarıya iter..ama sürekli gözün üstünde olsun..

eşin internet cafede çalışıyorsa bu işi çözmen daha da zor canım ya evinde bilgisayar varsa kullanırken takip et çaktırmadan

affettiğini sölüyorsan içinden gelmesede öle davran sürekli başa kakman kocanı sıkar

ooo bu adamdan süphe duymaya ne hacet, arkadaş kusura bakma ama eşinin işi seni aldatmasına öyle uygun ki, gecenin körleri geliyo, ekstra bir hesap açmış yakalıyorsun, telefonunu saklamıor çünkü başka numarası var, onu iş yerinde bırakıyordur, ordan arayanlar nasılsa evine getirdiği numarayı bilmiyordur. Dosyaları gizli, bilgisayarının şifresi var ve sen bilmiyorsun. Allah kocanı akıl sana da sabır versin. Yanlış yola girmiş gibi geldi bana umarım girmemiştir, girdiyse de vicdanıyla biran evvel yüzleşir . Ama sen bence alttan alma, çekemem edemem ne demek hata yapıyorsa soğukluğunu da çekecek..ilkinde alttan alman sadece onu güçlendirmiş baksana.

evli insanlar arasinda bilgisayar sifreleme,msn sifresini saklama ne oluyor ki benm sevgilim oldugu halde o benim ben onun bütün sifrelerini biliriz..gizleyecek birseyi mi var da böyle yapiyor insanin canini sikar bu tür seyler gercekten konussaniz kabul etmiyor..yanindayken acmasini söyleyin pc yi yada bilmek istiyorum deyin...sen karisinin senden ne gizleisi olabilir ki

Eşin Arkadaşlık sitesine kendine sevgili Bulmak İçin Üye Olmuş..
Ve sen affetmişsin.
Şimdi elinden olmadan soğuk davranıyosun ki haklısın..
Bence hiç konuşma bile
Ne hali varsa görsün...Hatta boşuyabiliyorsan Boşa.
Zaten İnternet cafede çalışıyormuş.
Tüm gün neler yapıyodur Allahj bilir:)

evet canım tüm gün neler yapıyordur bilmiyorum içim içimi yiyor ve oraya gidince beni postalamaya çalışıyo bi de üstüne o işten çıkmasını istiyorum ama başka iş yok deyip aramıyo:umursamaz:

tatlım şunu söylemeliyim ki,eşin bu işlere takılmışsa onu takip ederek engellemen mümkün değil..
yeni msn açar,yine yapar..ispatlama şansın yok.
internet cafe si de var,adam internetin ıcığını cıcığını biliyordur,senden daha da ustadır...
bence evde huzursuzluk çıkarma,bir süre izle becerebiliyorsan.çaktırmadan takip et,geç geldiği günlerde iş yerine gidebiliyorsan git bir taksiyle filan,izle bakalım...
ama hepsini çaktırmadan yapman lazım..
ama kararın kesin olsun,herşeyi elbet birgün ortaya çıkarırsın.fakat kötü bir durumla karşılaştığında,bu evlilik yürümeyecekse bu zahmete gir.herşeye rağmen devam edeceksen,inan enayi yerine konmak,herşeyi bile bile devam ettiğini göstermekten daha gururlu bir durumdur!

çok haklısın canım..ama ben nasıl bu hale düştüm bilmiyorum gurur falan bırakmadı bende..izlemeyi ben de düşündüm ama gece çok geç vakitte nasıl taksiye binip giderim bi de çocuğum var arabam olsa onu yaparım..ama yok

çok zor ya..Allah kolaylık versin size..
amacının ne olduğunu sorgulayın bakalım.direk konuşun bence.
kartlar açık olmak herzaman daha iyidir..

burda hatalı sensın bana gore..
esın zaten ınternet cafede calısıyomus bunu ogrenmen cok zor bı kez onu belırteyım..
ve esıne soguk davranman bence yanlıs..
onu dahada dısarıya ıtmıssın gece o saatlere kadar dısarda kalmasındakı tek neden senın soguk davranmadır bence..

yok onun dışarı gitmesi benim suçum değil enbaştan beri hep böyle geç gelirdi hamileyken bile yeni evlendiğimizden beri hep böyleydi :1no2:

ooo bu adamdan süphe duymaya ne hacet, arkadaş kusura bakma ama eşinin işi seni aldatmasına öyle uygun ki, gecenin körleri geliyo, ekstra bir hesap açmış yakalıyorsun, telefonunu saklamıor çünkü başka numarası var, onu iş yerinde bırakıyordur, ordan arayanlar nasılsa evine getirdiği numarayı bilmiyordur. Dosyaları gizli, bilgisayarının şifresi var ve sen bilmiyorsun. Allah kocanı akıl sana da sabır versin. Yanlış yola girmiş gibi geldi bana umarım girmemiştir, girdiyse de vicdanıyla biran evvel yüzleşir . Ama sen bence alttan alma, çekemem edemem ne demek hata yapıyorsa soğukluğunu da çekecek..ilkinde alttan alman sadece onu güçlendirmiş baksana.

aynen öyle eve gelmiyo çünkü kesin internette kadınlarla konuşuyo evet başka numarası da var o da işyerinde ve ben göremiyorum..

durumun çok zor Allah kolaylık versin....

kocan seni hasta etmesinde....yaşattığı travma hiç kolay değil...çocuğun için güçlü olmaya çalış....

sen eşini yakalayıp affedene kadar nasıldı? sana karşı ilgili bir koca mıydı?

ben her zaman şunu savunurum eğer ayrılma olmayacaksa yüz göz olmamak anladığını tam olarak belli etmemek gerekiyor...yüzüne gelip sonra affedince hiç bir zaman eskisi olmaz...gerekirse imalarda bulunmak şüphelendiğini ifade etmekle birebir yakalamak ve yüzüne vurmak çok ayrı şeyler...affettikten sonra erkeğin çekincesi kalmıyor....hele birde çocuk varsa...

gelelim yapmak istediklerine ; takip etmeye kalkarsan durum daha da kötüleşir...hadi şifresini kırdın telefon numarasını tespit ettin vs. vs. bir şekilde yakaladın ne yapacaksın? boşanmak için mi araştırıyorsun bunları? bence araştırmana gerek yok...düz olarak sor kafandaki şüpheleri yaşadıklarını anlat...hani eşin surat asmasa sana soğuk davranmasa sabaha karşı eve gelmelere başlamasa diyeceğim sakın huzur kaçırıcı şeyler yapma...çaktırmadan takip et...ama kocanın yaptıkları karşısında sessiz kalmak çok zor hatta imkansız....

kayınvaliden var mı? varsa aranız nasıl...

şifrelerini saklıyor, senden gizli ikinci bir telefon hattı, var sabaha doğru eve geliyor bunlar benim için aldattığına dair yeterli kanıtlardır birde üstüne surat asıyor .kötü şeyler yapmıyorsa kimse bişeyleri gizleme gereği duymaz

ben onun gizli adresini öğrendim ama o o adresin kendinin olduğunu kabul etmiyor o nedenle istesem de öyle bir adresim yok ki diyecek..asla kabul etmiyo telefonlarını sakalmıyo ama başka bi numarası varmış onu da öğrendim ama onu da kapattırmış benim öğrendiğimi anlayınca ispat edemiyorum adam gizli istihbarat gibi çalışıyo..

mail adresini arama motorunda arat ona göre nereye üyeyse sende gizliden üye ol bakalım sonrada gizli gizli başkası gibi konuş bakalım ne olacak

sabahın 6 sına kadar ne sohbeti bide 3 gibi geliyor demişsin.adamın internet kafesi varsa senden herzaman bi adım önde bi kere casus program yüklesende bilir heradle adamın işi bu.

sizin sorununuzda benimkine benziyor.
bende eşimi facede bir kıza çok güzelmişin diye mesajını yakaladım. o günden bu güne küsüm.
içimden konuşmak gelmiyor.
bir birimizi görmeden 3 gün geçirdik. aynı evdeyiz ama ayrı dünyalardayız.
bu yöntem bayağ etkilide oluyor.
o yokmuş gibi davranıyorum.

ama sizinki birazdaha vahim sanki
boş verin depreştirdikçe siz üzüleceksiniz.
sizde o yokmuş gibi davranın. inanın bu hareket onları çileden çıkarıyorvereliniortak

benim anlmadığım sen bu adamı yakalamışsın zaten ne haltlar yediğini öğrenmişsinki ki seni aldatmış bence bu da aldatmadır hem çirkin bi şekilde ee adamı boşamamışsın biliyorum ama affedecem yolunu seçmişsin adamı söbelemişsin sonuçta. ama hiç bişeyden vazgeçmeden evliliğini sürdürme yolunu seçmişsin . kusura bakma ama surat asma hakkını kaybetmişsin senn.ayrıca tekrar yakaladın ne yapıcan boşayacan mı adamı bence hayır.ozaman neden hafiyeliğe soyunuyorsun anlamadım. bırak dağınık kalsın. bazı şeyler cesaret istiyor. ama kadınlar rahata alıştıkları için düzenlerini bozmayı göze almayıp aldatılan olmayıı göze alıyor. bekara karı boşamak kolay demeyin bende yaşadım senin yaşadıklarını oğlum 11 aylıktı ozaman tek celsede boşadım. çünkü aldattı beni sanalda olsa ve bir daha beni aldatma hakkını vermedim. şimdi ben düzenimi kurdum dimdik ayaktayım oğluma bakıyorum çalışıyorum. yani bir kez bu hakkı verince devamı geliyor
anlamadım ki açığa çıkarıpta napacaksınız

durumun çok zor Allah kolaylık versin....

kocan seni hasta etmesinde....yaşattığı travma hiç kolay değil...çocuğun için güçlü olmaya çalış....

sen eşini yakalayıp affedene kadar nasıldı? sana karşı ilgili bir koca mıydı?

ben her zaman şunu savunurum eğer ayrılma olmayacaksa yüz göz olmamak anladığını tam olarak belli etmemek gerekiyor...yüzüne gelip sonra affedince hiç bir zaman eskisi olmaz...gerekirse imalarda bulunmak şüphelendiğini ifade etmekle birebir yakalamak ve yüzüne vurmak çok ayrı şeyler...affettikten sonra erkeğin çekincesi kalmıyor....hele birde çocuk varsa...

gelelim yapmak istediklerine ; takip etmeye kalkarsan durum daha da kötüleşir...hadi şifresini kırdın telefon numarasını tespit ettin vs. vs. bir şekilde yakaladın ne yapacaksın? boşanmak için mi araştırıyorsun bunları? bence araştırmana gerek yok...düz olarak sor kafandaki şüpheleri yaşadıklarını anlat...hani eşin surat asmasa sana soğuk davranmasa sabaha karşı eve gelmelere başlamasa diyeceğim sakın huzur kaçırıcı şeyler yapma...çaktırmadan takip et...ama kocanın yaptıkları karşısında sessiz kalmak çok zor hatta imkansız....

kayınvaliden var mı? varsa aranız nasıl...

evet haklısın..daha önce de ilgili bir koca değildi hiç olmadı..bu kaçıncı yakalayışım zaten daha önce de yakaladım eski sevgilisiyle mailler mesajlar ben evde yokken eve getirmeler yani neler neler..her seferinde düzelecek sanıyorum iyi olacak sanıyorum sonra hiç ummadığım bir anda tekara bişey çıkıyor..çok yoruldum..sanırım artık ya çekip gideceğim ya da böyle aldatıla aldatıla aşamayı kabul edeceğim ki bu da çok zor hatta imkansız adam değişmyecek düzelmeyecek anladım:olmaz:

kaynanamla aram çok kötü hatta konuşmuyoruz zaten en baştan beri hep o doldurdu hep o soğuttu.en sonunda yapacaklarını yaptılar

Back
X