ok mu paranoyak oldum???

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
öncelikle merhaba.. siteyi uzun zamandır takip ediorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş.. 3.5 yıldır süren bi ilişkim var.. onun ailesiyle tanıstım hatta bi kaç gün önce doom gününü annesi ve kardeşiyle birlekte onlarda kutladk.. ama hep içimde ona bi güvensizlik var acaba beni terkeder mi die.. çünkü ailesi beni nekadar istesede önemil olna sevgilimn duyguları.. bazen cok ilgisiz davranıo.. herseime kocammıs gibi karısıo cok ii sahiplenio ama benim içimdeki korku bi türlü gitmio ((( bunu nasıl dinginleştiricem bilmiorum

Güven olmayan bir ilişki uzun ömürlü olmaz ne yazık ki..
Ama bu güvensizlik acaba beni terkeder mi şeklindeyse karşı tarafa değilde kendinize karşı bir güvensizlik sözkonusu.
Ve bu daha da vahim bir durum.
Bu kadar sevgilinize merkezcil yaşamamalısınız bence.
Odak noktası kendiniz olmalısınız.
Birde kocam gibi karışıyor çok iyi sahipleniyor demişsiniz ya,belki de o yüzden fazla benimsemiş paranoya yaşıyorsunuz içinizde.
Bu kadarına gerek var mı ?
Bence hiç yok,kendi hayatınızdan sorumlu olan sizsiniz şu anda.

hep diyorum ilişkilerde güven çok önemlidir,belkide paranoyak olmuşsun...

evet sorun bende zaten güvenmem için hersei yapıo ama ben tatmin olmuorum.. aslında çirkinde sayılmam.. yani herkes begenio.. ama ben bi türlü ona yetemem die korkuyorum bana karısması filan zoruma gitmio onu seviorum ve isteklerini yapmak zoruma gitmio oda benim isteklerimi yapıo..benimle aynı yasta kardeşi var sevgilim benden iki yaş büyük.. hep kardeşiyle kıyasmaya calısıyorum kendimi buna kızıo aslında o kardeşim sen sevgilimsin die.. beni daha üstün tutuyo.. ama ben bi türlü güvenemiorum kendime ((

hep kardeşiyle kıyasmaya calısıyorum kendimi buna kızıo aslında o kardeşim sen sevgilimsin die.. beni daha üstün tutuyo.. ((

Çok ilginç, kendinizi kardeşiyle kıyaslamanız ve onun sizi kardeşinden daha üstün tutmasından hoşnut olmanız. Şimdiden görümce ile ilerde sorun yaşayacağınızın sinyallerini veriyorsunuz evlenirseniz tabii. Bence kendinize dert aramayın..

şimdide her dk msj atıo ama mesela eskiden bi dk için bile olsa evimin önüne gelip pencerreden görüp giderdi yada süprizler yapardı... şimdi yapmıoo.. 3.5 yıl oldu ilişkimiz eskidi die mi:S yani hep böle mi olur bilmiorum ki cok durgunlaştı ilişkimiz eskiden böle degildii ((

Bu kadar uzun süreli ilişkim olmadı ama bu siteden okuğum kadarıyla ilk günkü hevesi beklemeniz yanlış. Tabii yıllar sonra ilk gün gibi aşığız biz diyenlerde olacaktır ama biz genele bakalım.

hoşnut olmuroum yani onun öyle demesi mutluda etmio mutsuzda etmio beni.. ama bi gün sevgisi biter die hep korku içinde yasıyorum..

paranoyaklık degıl yaw asıksın tabıkıde korkuların var cok normal canımzemuszemus

tşk.ederim umarım korktugum basıma gelmez... bu arada bu site beni cok degiştirio yaa..yapılan yorumları okuyunca kendimden geciorum.. ilaç gibi gelio...

sedaantalya bazen diorum keske erkek olsam bayanlar kadar umursamıolar bu konuları :))) cok takıntılıyız ama elimde de degil korkmamak...

aslında fazlada stes yapmamak lazım ve pozitif düşünmek lazım çünkü kötü enerji kötü olayları getiriyo akışına bırak gitsin herşey olacağına varır..

cnm sizinki yeni bir ilişki bu yüzden boyle şüpheler hep oluor
için rahat olsun bence
çünkü şuan bir problemnz yok ve sakın bu düşündüklerini ona yansıtmamaya çalış...

yeni degil 3.5 yıl oldu ama daha yasım küçük die heralde... :S eskiden cok yansıtırdım ama artık bişi demiorum ona sıkılıo çünkü öle konusunca olmayan seyleri sölüosun güvenmiosun die o küsüo..

canım ilişkilerde zaman geçtikçe o süpriz ilgi azalabiliyo, yani genelde öyle olur..
seni aldatmayacağından ve seni sevdiğinden eminsen sorun yoktur bence.
hem ailesiyle seni tanıştırması seni önemsediğini gösterir.

hoşnut olmuroum yani onun öyle demesi mutluda etmio mutsuzda etmio beni.. ama bi gün sevgisi biter die hep korku içinde yasıyorum..

ya arkadaşım bence seninki paranoyaklık yolunda ilerleyen bir vakaa olmuş
bırak giderse gider .Sen önce kendine güvenmelisin,erkekler karşısında kendisini bogan degil kendisine güvenen insan isterler senin bu tavırların onu daha çok itecektir bence.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…