ok pimanm!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Burun amelıyatı oldum memnun degılım tekrar olacagımmm

Evet canım şekil açısından mı memnun diilsin yoksa nefes problemin mi var ya da her ikisi mi acaba ??

ne kadar oldu ameliyat olalı?yandan fena değil aslında.sadece önden belki daraz daha müdahale edilebilirdi..yada şiştir erkense

Burun amelıyatı oldum memnun degılım tekrar olacagımmm

Ben de memmun olmamıştım. İlkinden sonra ikincisinden, sonra üçüncüsünden sonra dördüncüsünden... Gerçi 2. cisi burun kanatlarına müdahale idi baştan belliydi zaten 2. bir müdahaleyi sonra yapacağını söylemişti. Onu saymamam lazım. Ancak o ilk doktordan sonra 2. doktor bana kötü ne demekmiş gösterdi. Yani ilk doktorum ortaya istediğim gibi bişey çıkaramadıysa da tuhaf bi görüntü yoktu ortada. Hayatımın en büyük pişmanlığı ilk burun ameliyatımken, 2. si o eski halini mumla arattı.
Size tavsiyem sabırlı olun, beterin beteri var şu anki halinize şükredin. Zamanla bu yeni görüntünüze alışacaksınız ve burnunuz çok daha farklı bi şekle girecek. Yine de revizyon düşünürseniz çok iyi bir seçim yapın! Ben resminizi gördükten sonra da yorumlarım. Umarım abartıyosunuzdur. :59:

slm cnm bi kere olmussun bi daha olma derim daha da mahvederler 1 2 3 bu gider boyle burnun micheal jacksona benzer :20: dikkatli olmak lazim bu konularda..

doktor secimi cok önemli dikkatli olmak lazim iyiki kk üye oldum galiba doktorumu biliyorum artik

Canım benim yaa cok gecmiş olsun ama revizyonu tekrar bi düşün derim bende :( eger istedigin bi burun degil ama dogal bi burunsa hiç elletme bence

revizyonu aynı doktorun yapması yaptığı işin ne olduğunu o daha iyi bildiği için daha uygunmuş. bi estetik cerrah söylemişti tv programında

Back
X