• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı

npl21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
28
Arkadaşlar merhaba 4,5 yıldır evlıyım pcosum var martta dış gebelık geçirip amelıyat oldum sağ tüpüm alındı şuan sol tüpüm ve de pcos var ilk gebeliğimde tüp bebekti onu da düşük yaştım ıkıncısı kendısı oldu bu ay yumurtlama takıp edeyım dedım sizce var mı bıraz kalan testlerı cektım tabi durdukları ıcın de ıkıncı fotoğrafta renkleri biraz gitmiş gibi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_6967.webp
    IMG_6967.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 75299F46-E573-4C7F-9206-275FC7EBA2B1.webp
    75299F46-E573-4C7F-9206-275FC7EBA2B1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6929.webp
    IMG_6929.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 39
Üstünde 26 yazan, son fotodaki biraz pike yakın gibi ama pik değil sanki, emin olamadım.

Üstünde 26 yazan, son fotodaki biraz pike yakın gibi ama pik değil sanki, emin olamadım.
Bana öyle geldi dediğim gibi hem pcosum hem dış gebelık geçirdim tek tüplerim ben degerlendırdım ama 26 sonrası testlerım silik oldu bu pcos dan da böyle görünüyor olabılır dıyorum

Bana öyle geldi dediğim gibi hem pcosum hem dış gebelık geçirdim tek tüplerim ben degerlendırdım ama 26 sonrası testlerım silik oldu bu pcos dan da böyle görünüyor olabılır dıyorum
Bak bende pcosum ve döngünün 45 ve 46. Günü pik oldu testler öncesinde çok kötüydü pik sanmıştım adetin 16. Günü adet gelmeyince birde lekelenme oldu ovulasyon pik yaptı yani pik olması için böyle olması gerekiyor canim

Eklentiler

• 1000057700.webp
    1000057700.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 34
Bak bende pcosum ve döngünün 45 ve 46. Günü pik oldu testler öncesinde çok kötüydü pik sanmıştım adetin 16. Günü adet gelmeyince birde lekelenme oldu ovulasyon pik yaptı yani pik olması için böyle olması gerekiyor canim
Bunu hıc goremedım valla daha

On pakette ovuşasyon testi yetmez ki
Ya ben de yapmadım adetin 16. Günü pike çok yakın koyu çıkmıştı onu pik diye kabul ettim bırakmıştım adetim gelmeyince gebelik testi yaptım negatif çıktı birde ovulasyon deneyeyim dedim baktım o pik çıktı eğer kist olusmadiysa yumurtlama dedim ama salı günü doktora gideceğim daha net öğrenirim gibi

Ya ben de yapmadım adetin 16. Günü pike çok yakın koyu çıkmıştı onu pik diye kabul ettim bırakmıştım adetim gelmeyince gebelik testi yaptım negatif çıktı birde ovulasyon deneyeyim dedim baktım o pik çıktı eğer kist olusmadiysa yumurtlama dedim ama salı günü doktora gideceğim daha net öğrenirim gibi
Hadi inşallah olmadı bende sızın gibi yapayım adet olmazsam devam edeyim hem degerlendırırım hem ovulasyon yaparım

Back
X