ok sevipte ayrlmak zorunda kalan var m aranzda ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif.c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasadım hemde aylarca sinir krizleri gecirecek kadar cok seviyordum ailem kabul etmez ben sana bu sıkıntıları yasatamam dedi hemde bırakmıodu zor oldu ama kopardım kendimi ondan ama seneler gecti hala fotosunu gorsem içim sızlar ben ailemi ikna ederdim ama o pes etmeyi secti erkegin ailesi istemiyorsa cok zor canım biran önce yeni hayat kurmaya calıs

benimde esimle aramda mezhep farki var ama sorun olmayi birakin bu konu aileler arasinda hic acilmadi bile...sacmalik bence...aileler iliskilere nie karisio anlamam zaten...iki kisi anlastiktan sonra baskalarina laf dusmez ki,,,

yasadım hemde aylarca sinir krizleri gecirecek kadar cok seviyordum ailem kabul etmez ben sana bu sıkıntıları yasatamam dedi hemde bırakmıodu zor oldu ama kopardım kendimi ondan ama seneler gecti hala fotosunu gorsem içim sızlar ben ailemi ikna ederdim ama o pes etmeyi secti erkegin ailesi istemiyorsa cok zor canım biran önce yeni hayat kurmaya calıs

o pes etmemiş 2 haftadır kendimde degilim ve tekrar basladıkzemuszemus
bayramdada ailesiyle konuscak yani babasıyla ablası simdiden onay verdi hihoyyyt

canım bak ne kadar süredir bırlıktesınız bılmıyorum ama 5 senelık bır ılıskı bıtırdım hemde içim sızlaya sızlaya dayak yedıkten sonra bıraktım ve umarım bır daha ıkımızde kendı içimizdekilere yenık düşmeyızde barışmayız.Rabbım bana aynı acıları yaşatmasın ama su var benım erkek arkadaşımın aılesı 2.ci seneden ıtıbaren asla ozellıklede annesı ölürümde asla babası türkiyede yaşatmam sızı onu göz önünde bulundur dedı adam 3 yıl dırendı delı gıbı askerlıınde herseyınde yanına ben vardım ve askerden geldıkten sonra 5.ci senemızde ayrıldık.çünkü artık pes demek zorunda bıraktılar.ınan ne kadar konuşursa konuşsun erkeğin aılesı ıstemeyınce konuşmalar anlamsız kalıyor.kelımeler tükenıyor,kişiler pes etmek zorunda kalıyor.ıyı düşün ama umarım sızın durumunuz farklıdır ve aılesı kabul eder ama iyi düşün.
ben şuanda içimde onu sogutmaya çalışıyorum kafamda türlü nedenler yaratarak hiç kolay degıl bı yerde adı açıldıgında belkıde onunlayken onun söylemış oldugu anlamsız bır söz bıle aklına geldıgınde aglıyorsun.ben ağlamayan ınsan ben artık dızılerde,filmlerde aglıyorum.ınanamıyorum kendıme Allah boyle bır acıyı kımseye yaşatmasın.sözün bıttıgı yer zaten ayrılmak zorunda kalmak sevdıgınden ıkı tarafta bırbırını severken malesef yaşadım...

olur bunlar ya seni istiyorsa alır seni çıkar işin içinden

güzelim seni sevecek birini ve sevebileceğin birini her zaman bulabilirsin ama tek bir tane annen baban var...onları kaybedersen bir daha nerde bulacaksın...

aşk dediğin bir kapıyı sertçe vurup çıkana kadardır...

bende çok sevmiştim...ne benim ailemin onu nede onun ailesinin beni kabul etmesi mümkün değildi...sonunda o bitirdi herşeyi, iyikide bitirmiş...şimdi aynı düşünceleri paylaştığım, ortak bir hayatı yaşayabildiğim biriyle evliyim...AŞK mı HUZUR mu diye seç birini diye sorarsan ben HUZURRRRRR derim...

ah cnm ah olmaz mı aynı sey benimde basıma geldi ama benden tavsiye asla vazgeçmeyin gerçek aşk her zaman kazanır

Back
X