sevgilin, eski sevgilisinin kendisine verdiği zararı seninle dertleşmek için anlatıyor...evet takıyorsun hemde çok..
biz beceremiyoruz neyi biliyormusun ? DOST olmayı hayatımızın hiç bir alanında dostça insanlara yaklaşıp onların dertlerini taşımayı BECEREMİYORUZ.
evlenmek (ya da sözlü nişanlı olmak ) karı koca olmak aynı yatağı paylaşıp , seks yapmak için değildir...dost olmak içindir bizim en iyi dostlarımız eşlerimiz olmalı , ama hangi birimiz eşlerimize açıklıkla yaklaşıyoruz, belki de 5 dk önce tanıdığımız insana öyle bir an gelir ki hayatımızı özetleriz ama eşler bilmez...
Allaha şükür yaşadığım bir çok olaylardan sonra eşimde karı - kocanın birbirinin en iyi dostu ve arkadaşı olması gerekliliğinide anladı..paylaşımcı olup en iyi dostun olan eşinden akıl almanın ne demek olduğunu..
nişanlın yada sözlün yada kocan farketmez...bunu dile getirmiş ama sen onu pişman etmişsin...haklı çocuk yaşadığı sıkıntıyı anlatmış
sen de dinledikten sonra
"hayatım Allah iyilerle karşılaştırsın , kötüyle uğraşılmaz..evlenmiş gitmiş insanın arkasından da konuşmaya gerek yok aslında, belliki içinde bir yaradır bu fakat bunu bana söylemenin nedeni aynı şeyi benden de yaşayacağını düşündüğün içinse Allahım korusun sadece seni aydınlatmak için söylüyorum...bana anlattığın için sevindim aşkım..beni yakın gördüğün için de...takma artık kafana biz mutluluğumuza bakalım..o kızda mutlu olur inş."desen sorun kalmaz..
herkesin çıktığı var beraberlik yaşadığı var..eskilerin hesabı yapılmaz...
dün burada bir arkadaşın kocası karısına durmadan eski sevgilim şöyleydi senin gibi yapmazdı diye diye kadını çıldırtmış bunu mu diyor sana da bu kadar kafana taktın anlamadım..
ama eğer biz kadınlar; susmayı asilliğimizi koruyup , dişlerimizi sıksakta tebessüm etmeyi, yağmasakta gürlemeyi öğrenmeliyiz..bu takıntılarına son vermezsen evlendiğinizde nişanlın evliliğinize son verir...o zaman tamamen takıntılarından (tabi iş işten geçip karşındakini yıldırdığın için) kurtulursun canım