ok takyorum galiba....

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
arkadaşlar ben sözlüyüm iki yıl kadarda sevdik birbirimizi çok şkr aileler falan destek oldu herşey güzel oldu ama ben takıntılıyım mesela sözlümün benden daha önce sevdiği bi kız olmuş ve bunu aldatıp başka bi adamla evlenmiş sözlüm ondan nefret ettiğini herseferde dile getirir çok şkr iyiki kurtuldum der ama işte sorun bende ben takıyorum kafaya şiir yazma yeteneği falan vardır ona yönelik şiirler falan yazmış daha öncesinden kıskanıyorum ben kurtulamıyorum bi türlü ya akşam bana bu kadar kafaya takacağını bilseydim seninle hiç başlamazdım dedi bunu bile taktım kafaya acaba kendimemi güvenmiyorum yada çokmu seviyorum:teselli:....sizce nasıl davranayım biliyorum seviyo ama takıntılıyım :teselli:

Aslında sözlünde de var hata. Geçmiş geçmiştir. Eskilerden bahsetmenin lüzumu yok. Sözlüne bir daha bahsetmemesini söyle. Sen de kafandan atmaya çalış.ınsanız hepimizin aklına geliyor. Yiyip bitirme ama kendini de. Bahsetmeyin, anmayın.

niye sözlün eski segilisinden bahsediyor ki?
bitmiş bitmiş işte, sem onun askerlik arkadaşı değilsinki bunu sana anlatsın.
şiirleri de mi okuttu yoksa sana.
yani bence sözlünün yaptığı yanlış bu durumda..

herkesin daha önce sevgilileri olmuştur
hem geçmişteymiş o zaman sen yoktun ki tamam kıskanabilirsin ama onu suçlayıp kızamazsın
sen senle geçirdiği 2 yıla bak
eğer eski sevgilisinin konusu geçiyorsa aranızda onu uyar bi daha bu konu geçmesin diye
ve kendi kendine de kıskanmamaya çalış napabilirim o zaman ben yoktum vs diye
aklına gelse bile geçiştirmeye çalış amaan napayım olmuş bitmiş bişey falan de

şiiri ona yazdım diye okumadı cnm ben bi yerde rastladım şiirine ve anladım ona yazdığını doğal olarak o da evet yazmıştım zamanında dedi... geçmişini bana anlattı en başta bilgim olsun diye ben bu kadar seveceğimi sanmıyordum onu o yüzden takmıyordum kafaya ama daha sonraları çok fazla taktım canını çünkü epey bi yakmış onunla evliliği düşünmedim hiç bir zaman çünkü fikirlerimiz uymuyordu ben onu isteseydim ne yapar eder onu alırdım dedi demekki ben seni sevdim seni istedimki sen oldun geçmişten kurtul diyo bana bi türlü kurtulamadın diyo haklıda kurtulamadım yansıtmıyo ama ben yinede çokmu sevdi acaba falan diyorum pof ya:(((

bence de geçmişi bırakın artık :/ sizin için ve ilişkiniz için çaba gösteriyorsa sözlünüz demekki yanında görmek istediği kişi sizsiniz. geçen geçmiş, biten bitmiş, ilişkinizi bu kısır döngüye sokmanıza ne gerek var?

tabiki bazı insanların içinde bazı özel insanlar her zaman olur.
bu inkar edilemez.
ama sana karşı hiçbişey hissetmese senle olmazdı ya da senle olma mecburiyeti yoktu.
aralarına anlaşmazlık olmuş sevgi yetmemiş kız gidip başkasıyla olmuş bitmiş gitmiş geçmişte kalmış..
onu daha çok sevmişte olabilir daha az sevmişte olabilir bunu çok fazla düşünüp kendinizide sözlünüzü de huzursuz etmeyin.anın tadını çıkarın geçmişle yaşanmaz.

karar alıyorum tamam diyorum yani ne gerek var kasıyorsun kendini diyorum kendi kendime ama daha sonra bi duygusallığa kapılıyorum zaten çok duygusal bi insanım o yüzden oluyo heralde

şiiri ona yazdım diye okumadı cnm ben bi yerde rastladım şiirine ve anladım ona yazdığını doğal olarak o da evet yazmıştım zamanında dedi... geçmişini bana anlattı en başta bilgim olsun diye ben bu kadar seveceğimi sanmıyordum onu o yüzden takmıyordum kafaya ama daha sonraları çok fazla taktım canını çünkü epey bi yakmış onunla evliliği düşünmedim hiç bir zaman çünkü fikirlerimiz uymuyordu ben onu isteseydim ne yapar eder onu alırdım dedi demekki ben seni sevdim seni istedimki sen oldun geçmişten kurtul diyo bana bi türlü kurtulamadın diyo haklıda kurtulamadım yansıtmıyo ama ben yinede çokmu sevdi acaba falan diyorum pof ya:(((

Renkli yerlere takıldım. Bende mi sorun var bilmiyorum ama bu kadar seveceğimi sanmıyordum ne demek.Sevmek değil seninki takıntı olmuş ve çok zararlı. Ayrıca en başta bilgin olsun diye bebekliğinden başlayarak anlatan erkeklere de uyuz olurum. Ben bilmem de sormam da. İnsan geçmişinden kıskanırsa ilerisi biraz çarpık olur.

Renkli yerlere takıldım. Bende mi sorun var bilmiyorum ama bu kadar seveceğimi sanmıyordum ne demek.Sevmek değil seninki takıntı olmuş ve çok zararlı. Ayrıca en başta bilgin olsun diye bebekliğinden başlayarak anlatan erkeklere de uyuz olurum. Ben bilmem de sormam da. İnsan geçmişinden kıskanırsa ilerisi biraz çarpık olur.

canım sevgimden eminim biliyorum ki ben onu seviyorum sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum kıskançlık vesaire duygusal bi yapım var takıntı olmasından korktuğum için zaten açtım konuyu yardımcı olmanız için ....

Kastım sevmediğin değildi elbette ki seviyorsundur. Ama yıpratma bak erkekler de kadınlar da gelemezler pek böyle şeylere. Sana verebileceği bir yanıt kalmamış ki adamın ne yapacak daha fazla. Aklına geldiğinde derin derin nefes al başka şeylerle uğraş ne bileyim kitap oku örgü ör falan

zaten çalışan birisiyim akşama kadar işteyim cnm yatınca geliyo aklıma taktım kafaya biliyorum ama kurtulacam o da huzursuz oluyo biliyorum ve yıpranıyo herşey kendimi toparlamam lazım

Geceleri insan daha bir panik oluyor aslında. Ben gece yatmadan önce aklıma bir şey geldi mi acayip büyütürüm. Senaryolar yazarım ne bileyim abuk subuk üzülürüm, sabah kalkınca da gülerim. O yüzden ne düşünürsen düşün gece yatınca aklına geliyorsa telini kapat başka odada bırak. Hayaller kur. bir de iyica uykun gelmeden girme yatağa. Başka diyecek bir şeyim yok ilerlerse de psikoloğa git derim.

sevgilin, eski sevgilisinin kendisine verdiği zararı seninle dertleşmek için anlatıyor...evet takıyorsun hemde çok..
biz beceremiyoruz neyi biliyormusun ? DOST olmayı hayatımızın hiç bir alanında dostça insanlara yaklaşıp onların dertlerini taşımayı BECEREMİYORUZ.
evlenmek (ya da sözlü nişanlı olmak ) karı koca olmak aynı yatağı paylaşıp , seks yapmak için değildir...dost olmak içindir bizim en iyi dostlarımız eşlerimiz olmalı , ama hangi birimiz eşlerimize açıklıkla yaklaşıyoruz, belki de 5 dk önce tanıdığımız insana öyle bir an gelir ki hayatımızı özetleriz ama eşler bilmez...
Allaha şükür yaşadığım bir çok olaylardan sonra eşimde karı - kocanın birbirinin en iyi dostu ve arkadaşı olması gerekliliğinide anladı..paylaşımcı olup en iyi dostun olan eşinden akıl almanın ne demek olduğunu..
nişanlın yada sözlün yada kocan farketmez...bunu dile getirmiş ama sen onu pişman etmişsin...haklı çocuk yaşadığı sıkıntıyı anlatmış
sen de dinledikten sonra
"hayatım Allah iyilerle karşılaştırsın , kötüyle uğraşılmaz..evlenmiş gitmiş insanın arkasından da konuşmaya gerek yok aslında, belliki içinde bir yaradır bu fakat bunu bana söylemenin nedeni aynı şeyi benden de yaşayacağını düşündüğün içinse Allahım korusun sadece seni aydınlatmak için söylüyorum...bana anlattığın için sevindim aşkım..beni yakın gördüğün için de...takma artık kafana biz mutluluğumuza bakalım..o kızda mutlu olur inş."desen sorun kalmaz..
herkesin çıktığı var beraberlik yaşadığı var..eskilerin hesabı yapılmaz...
dün burada bir arkadaşın kocası karısına durmadan eski sevgilim şöyleydi senin gibi yapmazdı diye diye kadını çıldırtmış bunu mu diyor sana da bu kadar kafana taktın anlamadım..
ama eğer biz kadınlar; susmayı asilliğimizi koruyup , dişlerimizi sıksakta tebessüm etmeyi, yağmasakta gürlemeyi öğrenmeliyiz..bu takıntılarına son vermezsen evlendiğinizde nişanlın evliliğinize son verir...o zaman tamamen takıntılarından (tabi iş işten geçip karşındakini yıldırdığın için) kurtulursun canım

sevgilin, eski sevgilisinin kendisine verdiği zararı seninle dertleşmek için anlatıyor...evet takıyorsun hemde çok..
biz beceremiyoruz neyi biliyormusun ? DOST olmayı hayatımızın hiç bir alanında dostça insanlara yaklaşıp onların dertlerini taşımayı BECEREMİYORUZ.
evlenmek (ya da sözlü nişanlı olmak ) karı koca olmak aynı yatağı paylaşıp , seks yapmak için değildir...dost olmak içindir bizim en iyi dostlarımız eşlerimiz olmalı , ama hangi birimiz eşlerimize açıklıkla yaklaşıyoruz, belki de 5 dk önce tanıdığımız insana öyle bir an gelir ki hayatımızı özetleriz ama eşler bilmez...
Allaha şükür yaşadığım bir çok olaylardan sonra eşimde karı - kocanın birbirinin en iyi dostu ve arkadaşı olması gerekliliğinide anladı..paylaşımcı olup en iyi dostun olan eşinden akıl almanın ne demek olduğunu..
nişanlın yada sözlün yada kocan farketmez...bunu dile getirmiş ama sen onu pişman etmişsin...haklı çocuk yaşadığı sıkıntıyı anlatmış
sen de dinledikten sonra
"hayatım Allah iyilerle karşılaştırsın , kötüyle uğraşılmaz..evlenmiş gitmiş insanın arkasından da konuşmaya gerek yok aslında, belliki içinde bir yaradır bu fakat bunu bana söylemenin nedeni aynı şeyi benden de yaşayacağını düşündüğün içinse Allahım korusun sadece seni aydınlatmak için söylüyorum...bana anlattığın için sevindim aşkım..beni yakın gördüğün için de...takma artık kafana biz mutluluğumuza bakalım..o kızda mutlu olur inş."desen sorun kalmaz..
herkesin çıktığı var beraberlik yaşadığı var..eskilerin hesabı yapılmaz...
dün burada bir arkadaşın kocası karısına durmadan eski sevgilim şöyleydi senin gibi yapmazdı diye diye kadını çıldırtmış bunu mu diyor sana da bu kadar kafana taktın anlamadım..
ama eğer biz kadınlar; susmayı asilliğimizi koruyup , dişlerimizi sıksakta tebessüm etmeyi, yağmasakta gürlemeyi öğrenmeliyiz..bu takıntılarına son vermezsen evlendiğinizde nişanlın evliliğinize son verir...o zaman tamamen takıntılarından (tabi iş işten geçip karşındakini yıldırdığın için) kurtulursun canım
canım zaten evlilik yatakta olsaydı yani sevmeseydim biterdi bu ilişki evliliği zaten ondan ibaret görmüyorum benimle paylaşmasını zaten seviyorumbirşeyden içi yanmışta benimle paylaşmış konu o değil ben kafaya takıyorum diyorumda Allah seni korumuş falan diye destekte oluyorum iiki sen çıktın karşıma diyor zaten sadece ben takıntılıyım ama cidden çok güzel açıklama yapmışsın sağolasın ama durumum o değil onun sıkıntısı benim sıkıntım bunları kabul eden birsiyim duygusal olduğum için tüm bunlar oluyo bazen ona da yansıtıyorum üzülüyo haklı olarakta o benim ilkim bende onun ilki olmak isterdim o yüzden yoksa ne bileyim :gitme:

Geçmişi bırak önüne bak bence..
Bunları düşünerek sadece kendini mahvedersin.. Ve dikkat et ilişkinizide mahvetme..
Bi an önce kendini toparlamalısın bence bak ne güzel sözlenmişsinizde tadını çıkar derim yerimseniben
Geçmişe takılırsan orda kalırsın... yasakkelime

Yaşıcan güzel günleri kendine zehir etmekten başka bir şey degil seninki...:umursamaz:

Yazmışsa yazmış zamanında ona olan duygularından yola cıkarak.
Belki şuandada sana yazıyordur. Bir gün bi süpriz yaparak gösterebilir.
Onla olcan mutlulugu düşünmen daha karlı senin için:delphin:

kendimi toparlamam lazım yaza düğün olacak kendimi toparlamalıyım hiç bi sorunumuz yok bunu takmaktan başka başka dertte vermesin Rabbim ins düzeleceğim..

senden öncesine deil senden sonrasına bak güselim.böle takıntılı olma.aşkınızın keyfini çıkarmak warken.huzursuz olmanın anlamı yokyerimseniben

canım zaten evlilik yatakta olsaydı yani sevmeseydim biterdi bu ilişki evliliği zaten ondan ibaret görmüyorum benimle paylaşmasını zaten seviyorumbirşeyden içi yanmışta benimle paylaşmış konu o değil ben kafaya takıyorum diyorumda Allah seni korumuş falan diye destekte oluyorum iiki sen çıktın karşıma diyor zaten sadece ben takıntılıyım ama cidden çok güzel açıklama yapmışsın sağolasın ama durumum o değil onun sıkıntısı benim sıkıntım bunları kabul eden birsiyim duygusal olduğum için tüm bunlar oluyo bazen ona da yansıtıyorum üzülüyo haklı olarakta o benim ilkim bende onun ilki olmak isterdim o yüzden yoksa ne bileyim :gitme:

canım bu kadar takmamalısın o senin ilkin olduğundan, seninde onun ilki olacaksın diye bişey yok ki...
haaaa onun ilki olurdun sende açardı gözlerini ne güzel dimi
ben biliyorum öyle ilkleri sonrada çiçek gibi serpilip ilki olan karılarını unutup arı oluyorlar her çiçekten evlendikten sonrada bal almaya devam etmek için.... bu bir..
ikincisi sen bekar adamın ilki olduğuna dua etmelisin...ya bekar halinde çocuklu dul adama gitseydin..bunu yaşayanlarda var ..bekar güzel kız oğlu kız derler ya ama 2 çocuklu dul adama gidiyor...bence haline şükür etmelisin...

Back
X