ok takyorum galiba....

zaten sadece bi sevgiden ibaret bunu biliyorum belki bişeyler yaşamıştır olabilir ama biliyorumki evlenince diğer konuda ilki ben olacağım ileri boyutta birşey yaşamamış evet çok şükür ki beni seviyo mutlu olmam için de elinden geleni yapıyor bazen aklıma geliyo işte neler yaşamıştır ne duygular beslemiştir diyorum ona karşı belkide unutmuştur nefret ediyordur dile de getirir işte abartıyorum ya buraya yazıp en azından sizlerden fikir almak istedim dünden beride rahatım kimseylede bu durumu paylaşmıyorum o yüzdende sıkıntı yaşıyorum buraya en azından az da olsa içimi döktüm...

eğer her sefinde anlatıyosa ve zamanında sevmişse vardır kıyıda köşede kalan bişeyler bence tamam senide seviyodur seni bırakmaz ama o onun içinde kalmıştır

yok ya hiç bi zaman anlatmaz geçmişim yok benim geçmişimde geleceğimde senisn der sorun bende onunla alkalı değil sadece kafaya çok taktım ben illaki insanda da yer eder sevmese bile aldatılmak insana koyar...ben benim ilki olmasını çok isterdim bunun burukluğu var yoksa çok şkr öle onu senden çok sevdim yada falan filan demez hatta şrfz..in tekiydi der böle işte ....

Back
X