ok yalnzm kzlar.....

emelime

yarim yarim.....
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
194
0
96
İstanbul
24 yaşındayım 8 senelik evliyim ve yaşadığım durumlardan ve ailemden dolayı hiç arkadaşım olmadı bende arkadaşım olsun istiyorum derdimi anlatacak derdini dinleyeceğim beraber güldüğüm ağladığım mutluluklarımı paylaştığım biri deil birileri hatta daha da çok birileri istiyormmafoldumben hayatta tek kalmak kötü mirmirmirmir sizce çok şeymi istiyorum kızlarrr yardım edin bende mutlu olup arkadaşlık lar kurmak istiyorum ve hepinizi yuvama bekliyorumm ben burdayım kızlar eyer sizde burdaysanız hadi gelinnnnbuyrunnnnnnnnn

canın sıkıldığında özelime msj atabilirsin. ama sen gerçek hayatta arkadas istiyorsun sanırım.
bence kurslara git oralarda daha rahat arkadaslıklar kurabilirsin. çocuğun var mı? eğer varsa onu parka falan götür oralarda çacuklu ailelerle arkadaslık kurabilirsin.

canım yanlız olman tabiki üzücü......işallah o dedigin arkadaşlıgıda bulursun.......
bir sürü tanıdıgın olsun........
ama dosttun bir kişi olsun..........herkesle herşey paylaşılmıyor canım........
sonrada hayal kırıklıgına ugruyorsun.........
o yüzdende bazen yanlız kalmak iyidir.......bi yerde bununda kıymetini bilmelisin..........
gerçek dost bulman dilegiyle.......

inan bencede yalnız kalmak belirli dönemlerde en iyisi..
bir süre sonra sıkılıyorsun çünkü karşındaki insanların dertlerinden kugularından bakış açılarından filan.yoruyorlar çünkü seni.
reelde bir tane olsun öz olsun.benim reelimde bir dostum vardır.kardeşim gibidir.canımdır 16 yıllık da dostumdur

bence de kurslara, çocuğun varsa parklara, komşulara falan git.. onlarla tanış. eşinin iş arkadaşları varsa onların eşleriyle tanışabilirsin...

Yalnızlık kötüdür sanırım.Hiç yalnız kalmadım..
ınsan mutlaka birilerini ister yanında.Sarılacağı,ya da dertleşeceği..
Bu yüzden sana en birincil tavsiyem açık olman çevrene karşı,biraz da girişken olman.
Aç kendini,gülümse,iyi ol..Zaten öyleyim diyorsan mutlaka arkadaş bulursun,sadece inan..
Sana bol arkadaşlı,bol paylaşımlı yıllar dilerim..:1hug:a.s.

hepinize çok tşkr ederim kızlar beni birazda olsa mutlu ettiniz :kedi: hepinizden allah razı olsun beni burda yalnız bırakmazsanız sevinirim opuyorumnanaktan herzaman görüşmek dileğiyle ama yalnız olunmuyo kızlar hayat tek başına yaşanmıyor yalnızlık allaha mahsus ve bende yalnızlığı sevmiyorum

14 yaşında mı evlendin..ne acele ayolll..birde 16 yaşında doğum..şaşırdım vallahii..bence sen çocukluğunu yaşayamamışsın..sıkılman doğal

oğlun var eşin var niye sıkıyosun ki

birlikte kendinizi oyalacak bişiler yapabilirsiniz

çıkın en azından oğlunuzla dolaşın eğlenin

sizin elinizde bence

bende yalnızmmm we canım cok sıkılıoo yaa ben :1no2:yasamaktan sıkıldımmafoldumben

istediğin zaman bizle konuşabilirsin tabi;bazı topikler var katılabilirsin ve istanbul buluşmaları oldugu zaman kk üyelerinin onlara gidebilirsin..çoğu zaman mutluluğumu ve üzüntülerimi kk daki arkadaslarımla paylaşırım;etrafımda arkadaslarım olmasına ragmen..KK üyeleri benim için bir başka:asigim:

kk toplantılarına katılmak isterim çok yalnızlık zor be kızlar eşin yeri çocuğun yeri farklı insan her derdini kocaya anlatamıyo :1no2: bazen dertleşmek istiyo helede sorunları varsa:çok üzgünüm: buyüzden beni yalnız bırakmayın kızlar a.s.

oğlun var eşin var niye sıkıyosun ki

birlikte kendinizi oyalacak bişiler yapabilirsiniz

çıkın en azından oğlunuzla dolaşın eğlenin

sizin elinizde bence

eşle arkadaş bir olmuyo eş bütün gün işte ben yalnızım birazda olsa kafa dağıtmak istiyorum bi el atıver ya:kedi:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…