ok yaydan çıksın mı?

sib-der

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
503
278
23
41
tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?

Bence kötü bir fikir :KK43:
İntikam almak istemenizi anlıyorum ama eski eşinizin size bela olma gibi bir ihtimali de var.Nasıl biri tam olarak bilmiyorum tabii,ama ben sonsuza kadar hayatımdan çıkarırdım o kişiyi.
bende ondan biraz çekiniyorum.beni boşandıktan sonra asla rahatsız etmedi çocuk dışında.ben onları ögrendiğimi ve yazıklar olsun dedim karsılıklı bir ton hakaretler havada ucustu ona zarar verisinde diye tehdit etti beni..önceden kimseye boşanma sebebini anlatmıyordum şuanda iş arkaşaları sordugunda evet aldatıldım yakaladım ayrıldım diyorum.

bende ondan biraz çekiniyorum.beni boşandıktan sonra asla rahatsız etmedi çocuk dışında.ben onları ögrendiğimi ve yazıklar olsun dedim karsılıklı bir ton hakaretler havada ucustu ona zarar verisinde diye tehdit etti beni..önceden kimseye boşanma sebebini anlatmıyordum şuanda iş arkaşaları sordugunda evet aldatıldım yakaladım ayrıldım diyorum.

Çevrenize doğruyu söylemeniz bence yanlış değil zaten ama işi intikama dökmek sizin için ileride problem olabilir.
Arada çocuk da varmış,bence dikkatli düşünün :KK43:

Çevrenize doğruyu söylemeniz bence yanlış değil zaten ama işi intikama dökmek sizin için ileride problem olabilir.
Arada çocuk da varmış,bence dikkatli düşünün :KK43:
ben onurum kırıldıgı içinde çevremden gizledim anlaşamadık ayrıldım dedim çünkü aldattıgı kişi tek gecelik sandım ama adam sevgili yapmış aynı işyerinden çicekler böcekler havada ucuyor.çocuguda umrunda değil 2-3 saat görüyor haftada.büyüncede benimle olmak istemezede cocuk kendi bilir diyor.ama dün bunu ögrendim sevgilisi diye ve içime kor düştü.artık herkese ayrılma sebebini ihanet etti aldattı diye anlatmaya karar verdim.ailem hala bilmiyor sebebi onlara anlatmadım.

tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?

Elinize ne geçecek?
Geçmişi geçmişte bırakın ve önünüze bakın.

Elinize ne geçecek?
Geçmişi geçmişte bırakın ve önünüze bakın.
gururm kırıldı ve ben anlaşmalı boşandım cunkü yıpranmak istemedim.elimde deliller olmasına ragmen.boşandıktan sonra oh be kurtuldum senden sana şükür allahım diye meajlar attı.benimde içimde intikam ateşi yanıyor.

İntikam almaya çalıştıkça kendinizi üzeceksiniz. Boşanmışsınız, çıkartmışsınız hayatınızdan. Zaten adam değilse hayatınızda olmaması isabet olmuş.
Çocuğunuzla hayatınızı yaşayın. O adamdan alacağınız en güzel intikam; onu görmezden gelip, mutlu olmaktır. Sonra başınıza bela olmasın.
Zaman en güzel cevabı veriyor herkese, bunu da unutmayın...

İntikam almaya çalıştıkça kendinizi üzeceksiniz. Boşanmışsınız, çıkartmışsınız hayatınızdan. Zaten adam değilse hayatınızda olmaması isabet olmuş.
Çocuğunuzla hayatınızı yaşayın. O adamdan alacağınız en güzel intikam; onu görmezden gelip, mutlu olmaktır. Sonra başınıza bela olmasın.
Zaman en güzel cevabı veriyor herkese, bunu da unutmayın...
Katılıyorum arkadaşa.

Boşandın madem uğraşma..
Değmez.

Ben baştan gurur yapıp anlaşmalı boşanmanızı mantıklı bulmadım açıkçası ama şuan birşey yapmanın anlamı yok. Boşanmışsınız, herşey bir anda olduğu için bazı şeyleri hazmetmeniz öyle kolay olmaz elbette ama eski esinizi başınıza musallat etmeye gerek var mı ? Önünüze bakmaya çalışın...

Ben baştan gurur yapıp anlaşmalı boşanmanızı mantıklı bulmadım açıkçası ama şuan birşey yapmanın anlamı yok. Boşanmışsınız, herşey bir anda olduğu için bazı şeyleri hazmetmeniz öyle kolay olmaz elbette ama eski esinizi başınıza musallat etmeye gerek var mı ? Önünüze bakmaya çalışın...
yaşanılan şeyin günlük kadın oldugunu sandım nerden bileyim adamın sevgilisi..bu çok daha agır geldi..ama önüme gelen arkadaşına sorduklarında ihanet etti ayrıldık diyecegim

yıpranmak istemdim yoksa çekişmeliye dönecekti ve seneler alabilirdi..tüm borcumu kapattırdım ona (benim adıma kredi çekmişti onları)türkiye koşullarına göre iyi bir meblada nafaka aldım çocuga.zaten ev araba mal yoktu.

Back
X