bazı arkdaşlar beni bilirler kaynanamdan kayınbabamdan şikayetçi oldugumu.... akşam eşimle arkadaşıgile akşam oturmasına gidecektik.çıkmadan yatak odasının kapısını kitldim.çünkü dagınıktı ortalık toplu degildi.hemde kaynanamın karıştırdını biliyodumda kayınbabamdam ummuyodum. yola çıktık.kayınbaba arka arkasına telefon ediyo eve gelin hemen diye.gittik eşim çıktı yukarı kayınbaba kafasını duvara vurmuş sonradan bizde çıktık yukarı kafası kanıyo.yaptını begendin mi diyo bana kapıyı niye kitlediniz diye soruyo dedimki kapıyı kitledimi nerden biliyonuz?diye sordum bişe diyemedi.sonra bana niye bagırıyon felan buarada üstüme yürüyo dövecek."bıcak çekti"kendimi korumak için elimi kaldırdım kaynanamda el kalkmaz diye ortalıgı diye iyice kızgınlaştırıyo.buarada eşim beni koruyo .beni kovdu git bu evden dye .eşimde beni tuttu gidemessin biyere diye bırakmadı beni..2 tane bebem aglıyo zırıl zırıl.çok kötü oldum kızlar sonra eşimle dışarı çıktık bebeleri susturmak için.bu evden ayrılmya karar verdik eşimle.biz nezamn beraber gezmeye gidecek olsak eşimle hep kavga çıkarıyolar..eşimde herşeyin farkınd.şimdi 2siylnde konuşmuyorum...kızlar uzun oldu ama içimi dökmek istedim kimseye anlatamadım.benneyaptımki