Canim ayrilmaniza uzuldum ya ama bazi arkadaslara katiliyorum eyer gercekten sevseydi gizlide olsa askini yasardi sen cocugun kafasinimi bozuyosunki annesinin demesiyle hemen ayril sevgilin annesinin sozune bakip senden vazgeciyo eyer o mucadele etseydi annesi mecbur kabulenecekti msj konusuna gelince bende bir msj yuzunden sevdigim kisiden ayrildim ve o babasinin baskisina dayanamayip hemen evlendi ben okadar coook aci cektimki yasamayi unutum ama sonradan dedimki kendime eyer seni sevseydi bukadar cabuk vazgecmezdi ondan sonra aciyida uzuntuyude askida atim icimden ve yoluma devam ettim benim yazdigim msj ise git babanin sana buldugu kizla evlen oda oyle yapti
hayır kesinlikle okul hayatını etkilemiorm yanlış anlaşılmasın.yakışıklı biriydi ve çok kız vardı peşinde bu yüzden annesi geleceği için endişeliydi yoksa benle alakalı deil ve bunu da o bilio.evet severek ayrıldık maalesef( bilmiorm içimden çok geçio ona böle anlamlı bi msj atmak.çok kararsızım yaa yanlış bişi yapmak istemiormm
21 yaşında bende 20 yaşındayım
hepinize tşk ediorum benm gibi düşünen çok insan varmışş yardımlarınız için saolun ne hali varsa görsün ailesini bahane etti bencede..
özlem msjını bile haketmioo....
hepinize yardımlarınızdan dolayı tşk ederimmm iyiki varsınızz
yakın bi zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım.nedenide ailesiydi annesi mesleğini eline alana kadar kızlardan uzak dur diodu sürekli.ve benimle birlikte olduğunu öğrendi.ve kesinlikle o kızdan ayrılcaksın hakkımı helal etmem sana demiş.çok üzüldük çok düşündük mücadele ettik ama olmadı ve ben onun zorda kalmasını istemediğim için ayrıldımm.o da istemedi ama kabul etti ve bitti.henüz 8 gün geçmesine rağmen ben onu çokk özledimm( sonunda ne olacak bilmiorm ama ona özledim seni die msj atmak istiorm kendimi zor tutuorm telimi açmıorm msj atmamak için.özlediğimi belirten bi msj yazdım.sizce o msjı ona gönderiyimmi ?? gurursuzlukta yapmak istemiorm ama içimden bi ses o msjı at dio.yardım edin sizce atıyımmıı??? ((((( asigim:
eski tanidigim bir kiz arkadasta ayni durumdaydi ama bunu cocuk dile getirmedi annesi kiza soyluyormus.seninle bu kadar yogun gorusmese oglum unv.daha iyi yeri kazanirdi falan diye..
kizda hirs yapip cocugun annesine ispatlamisti her ikisinimnde yurutulebilecegini ama bunu oglunun basaramadigini..sonra kadin kiza saygi duydu ve hak vermisti..
yani dogruda olabilir bu durum ama bunu seninki birazda bahane olarak kullaniyor.sana soylemesi hos olmamis.istese bununla bas edebilirdi ama o kestirip atmis.hicbirsey kaybetmedin ilerde hayata bakisin konumun degisecek kimler neler karsina cikacak..
ne hali varsa gorsun ama duygusal davranma hata yaparsin elinden geldigince dusunme.onune bak.
Kaç gündür ayrısnız cnm? Hiç aramadı mı seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?