Okadar kırıldımki eve döndüm üzüntüden uyuyamıyorum

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
33
28
Merhaba tüm kk ablalarıma
Bayram burdaki çoğu kişi için zulüm herkes nerdeyse şikayetçi berki bana çok şanslısın yeceksiniz hiç yorulmamış tatil yapmışsın bayram boyunca işte öyle olmuyo
Bizim aile birbirine gülen arkasından dedikodusunu yapan cinsten kimse gerçekten birbirini sevmiyo akraba olmasak görüşmeyi bırakın selam bile vermezler benim annem evlendiğinde çok dışlanmış halam babannem ve akrabalarınca oyüzden kimseyle samimiyeti yoktur akrabalığın vermiş olduğu selam sabah dışında okadar özeniyorumki 18 yaşındayım bayramda hiç akraba gezmesine gitmedik gelende olmadı bizim için sıradan bi gündü ailede görüştüğüm bi kuzenim var Yaren oda bügün yapacağını yaptı 2 gün sonra Edirneye gidicem gitmeden buluşmak istediğine dair mesaj attı tamam dedim yarın için anlaştık 7 de buluşucaktık 9 yaptı kuaföre gitti sonra buluşucağımız yere gittim bekliyorum son günlerim eğlenceye gidicez yarın okul var dinlenmem lazım sonra gidelimmi öyşe bir şok oldumki bana teklif eden o saati erteleyen o buluşma yerine gittikten sonra mesaj atan erteleyen o neden böyle neden aile akraba denilen şey bukadar zor okadar üzüldümki tek görüştüğüm kişinin bunu bana yapmasına ama benim hatam daha önce 2 kez daha yaptı ama kuzenim dedim tek görüştüğüm insan dedim yine affettim aile akraba denen kavram nedir ben bilmiyorum herkes birbiri sadece çıkarı için arar olmuş bir akrabamız bile yok görüştüğümüz eve en son nezaman misafir geldi ? Ben hatırlamıyorum

Karışık ve anlaşılır yazmadıysam şimdiden özür dilerim morelim çok bozuk dikkat edemedim

Bence sen yüz vermişsin, bana biri iki kez bunu yapacak varyaa...
Neyse ben de gitmedim bayramda hiçbir yere, benim de öyle gidrbilecegim yerler yok maalesef.. Gittiğimiz tek yer babannemin, anneannemin, dedemin ve dayımın mezarı, keşke burda olsalar da ellerini öpsem diyorum ama maalesef..

bence de derdin bu olsun. hem zaten akrabaların çoğuyla ben görüşmüyorum sadece yaşadığım şehirdeki yakın olan akrabaları ziyaret ettik bu sene, doktor uzun yol yasak falan dedi diye bahane ettim zaten sevmiyorum bi de hamile hamile çekemicem hiçbirini

aman ya derdin bu olsun. ben kendimi bildim bileli akrabasızım :KK53:
Akraba olayıı zaten hep vardı ama Kuzenim gider ayak böyle yapınca inanın okadar üzüldümki o mesaj gelince şok oldum zaten gidiyorum buluşmak istemiyosa herdefasında neden bunu yapar onuda heryerden engelledim bundan sonra oda yok zaten üzmek dışında yaptığı bişey yok

Akraba olayıı zaten hep vardı ama Kuzenim gider ayak böyle yapınca inanın okadar üzüldümki o mesaj gelince şok oldum zaten gidiyorum buluşmak istemiyosa herdefasında neden bunu yapar onuda heryerden engelledim bundan sonra oda yok zaten üzmek dışında yaptığı bişey yok
şimdilik restleşmeye gerek yok, engellemeye de.. mesafeni koy, aynı şeyi yapmaması için temkinli ol, en temizi..

Canım herkes aynı değil tabiki ama genel olarak akraba olayları zaten hep sorun. Kendine zamanla çevre edinirsen inan akraba falan aramazsin bir zaman sonra. yaş kaç bilmiyorum ama kuzendi şuydu buydu tek görüştüğüm kişiydi diye alttan alma kimseyi. taviz verdikçe böyle ekilen sen olursun. yemeğini suyunu kuzenin vermiyor o olmasa da bir şey eksilmez yani. yaptığını yanlış bulduğunu daha önce de yaptığını söyle. Kendin çevre edin okuldan kurslardan

canım ben de senelerce akrabalarımın cok olusundan bıkmıstım... babaannemle yasıyoduk ve 7 tane halam(23 torun oluyoduk bi de) her bayram bizdelerdi ve bayramlar yorgunluktan baska bısey degıldı. o yuzden cok kafana takma. evet akraba bazen güzel ama ben daha arkandan kuyu kazmayanına dogru duzgun rastlamadım.

Aman ne kafaya takıyorsun bu kuzenler genelde dengesiz olur zaten. Aslında genel anlamda akrabalarda bir dengesizlik oluyor çoğu insanda. Çok ayıp etmiş ama hiç üzme kendini böyle birisi için. Bundan birkaç yıl önce ben de yaşı bana yakın olan kuzenimle (amcamın kızı) bi ara sık görüşüyordum, böyle arkadaşmışız gibi işte. Bir keresinde Facebook'ta siyasetle alakalı birşey paylaşmıştım, meğer bizim bununla siyasi görüşümüz tersmiş ama o zamana kadar hiç o konu hakkında konuşmadığımızdan dolayı bilmiyordum. Paylaştığım şeye saçma sapan bir yorum yazdı, ben de cevap verdim. Paylaşımın altında yorumlaştık tabi fikirler inanılmaz farklı birbirinden. Sonra ben buna, "bu savunduğun şeyler ailenin fikirleri mi yoksa sadece senin kendine ait fikirlerin mi? Çevrenden mi etkilendin yoksa senin kendi düşüncelerin mi?" diye sordum ve bana hakaretler etmeye başladı birden. İnanılmaz çirkin şeyler yazdı, ben şoka girdim tabi. Ben bir de 2 yaş büyüğüm ben ondan, hakaret etmese yaşı küçük deyip geçerdim ama hakaretler çok berbattı. Atatürk'e falan böyle garip garip imalarda bulundu. Hiç bunu yapacak insan değildi aslında ya da ben yanlış tanımışım. Ailesi falan da öyle terbiyesiz insanlar değil. O günden beri görüşmeyiz mesela ha şimdi zaten kendim kimseyle siyasi tartışmaya girmiyorum ama hiçbir şey hakareti haklı çıkaramayacağı için kendisini hayatımdan çıkardım, hiç umurumda da değil açıkçası. Üzülme öyle üzüntüden uyunamayacak bişey yok.

Canım herkes aynı değil tabiki ama genel olarak akraba olayları zaten hep sorun. Kendine zamanla çevre edinirsen inan akraba falan aramazsin bir zaman sonra. yaş kaç bilmiyorum ama kuzendi şuydu buydu tek görüştüğüm kişiydi diye alttan alma kimseyi. taviz verdikçe böyle ekilen sen olursun. yemeğini suyunu kuzenin vermiyor o olmasa da bir şey eksilmez yani. yaptığını yanlış bulduğunu daha önce de yaptığını söyle. Kendin çevre edin okuldan kurslardan
Arkadaşlarım var aileden görüştüğüm birtek o vardı aslında yazmanında bir alemi yok böyle biri bundan sonra görüşüceğimi zannetmiyorum bugün bişey yapalımmı yazmış cevap vermedim konuyu uzatmıycam bile heryerden engelledim zaten Üni için gidiyorum yazdım rahatladım valla anneme bile söylemedim kendimi keriz yerine konuşmuş gibi hissetmiştim şuan iyiyim teşekkürler

Back
X