Aman ne kafaya takıyorsun bu kuzenler genelde dengesiz olur zaten. Aslında genel anlamda akrabalarda bir dengesizlik oluyor çoğu insanda. Çok ayıp etmiş ama hiç üzme kendini böyle birisi için. Bundan birkaç yıl önce ben de yaşı bana yakın olan kuzenimle (amcamın kızı) bi ara sık görüşüyordum, böyle arkadaşmışız gibi işte. Bir keresinde Facebook'ta siyasetle alakalı birşey paylaşmıştım, meğer bizim bununla siyasi görüşümüz tersmiş ama o zamana kadar hiç o konu hakkında konuşmadığımızdan dolayı bilmiyordum. Paylaştığım şeye saçma sapan bir yorum yazdı, ben de cevap verdim. Paylaşımın altında yorumlaştık tabi fikirler inanılmaz farklı birbirinden. Sonra ben buna, "bu savunduğun şeyler ailenin fikirleri mi yoksa sadece senin kendine ait fikirlerin mi? Çevrenden mi etkilendin yoksa senin kendi düşüncelerin mi?" diye sordum ve bana hakaretler etmeye başladı birden. İnanılmaz çirkin şeyler yazdı, ben şoka girdim tabi. Ben bir de 2 yaş büyüğüm ben ondan, hakaret etmese yaşı küçük deyip geçerdim ama hakaretler çok berbattı. Atatürk'e falan böyle garip garip imalarda bulundu. Hiç bunu yapacak insan değildi aslında ya da ben yanlış tanımışım. Ailesi falan da öyle terbiyesiz insanlar değil. O günden beri görüşmeyiz mesela ha şimdi zaten kendim kimseyle siyasi tartışmaya girmiyorum ama hiçbir şey hakareti haklı çıkaramayacağı için kendisini hayatımdan çıkardım, hiç umurumda da değil açıkçası. Üzülme öyle üzüntüden uyunamayacak bişey yok.