Okadar kötüyüm ki =( Ağlıyorumm =(

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Okadar kötym ki kimsem yok bunalımdayım resmen çocuğum ciğerlerinden gele gele öksürüklere boğluyor uyku uyuyamıyor iş yok sigorta yok para yok hastaneye götüremiyorum =( Allahıma sürekli dua ediyorm nolur Allahım nolur çocuğum içn bi kapı aç =( inanırmısınız salya sümük ağlıyorum .. Böyleyse bi hayır vardır diyorum hiç isyan etmyorum her gün şükrediyorum .. Bi yerde de dayanıyo tutamıyorum kendimi =( eşimde üzülüyo, ağladığımı üzüldğümü belli etmemeye çalışıyorum ama çok doldum =( sizinle paylaşmak istedim ..

Çok üzüldüm içim sızladı .Yeşil kart başvurusu yaptınız mı?

Hiç mi yardım edecek kimseniz yok?
Evde birşeyler yapıyor musunuz bari? Keçiboynuzu, ıhlamur, ılık süt, zencefilli çay ?

Rabbim acil şifalar versin.

Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun çok üzüldüm, devlet hastanelerinde çocuklara ücretsiz bakılıyor diyebiliyorum, ilaç kısmı nasıl oluyor bilmiyorum tabi. Ama ben olsaydım evladım için herşeyi yapardım, hastaneye gidince param yok ilaç alamıyorum derdim iğne vurdururdum en azından :(
hangi ildesiniz.

Geçmiş olsun :(Yardım talep edebilirsiniz, Ankara gibi bir yerde oturuyorsunuz, imkanınız daha fazla, Eşiniz neden çalışmıyor?

Sağlık ocağına gidin bakarlar çok üzücü ,
neden iş yok eşin bulamıyor mu?

Okadar kötym ki kimsem yok bunalımdayım resmen çocuğum ciğerlerinden gele gele öksürüklere boğluyor uyku uyuyamıyor iş yok sigorta yok para yok hastaneye götüremiyorum =( Allahıma sürekli dua ediyorm nolur Allahım nolur çocuğum içn bi kapı aç =( inanırmısınız salya sümük ağlıyorum .. Böyleyse bi hayır vardır diyorum hiç isyan etmyorum her gün şükrediyorum .. Bi yerde de dayanıyo tutamıyorum kendimi =( eşimde üzülüyo, ağladığımı üzüldğümü belli etmemeye çalışıyorum ama çok doldum =( sizinle paylaşmak istedim ..

yeşil kart filan al
ihmal etme çocuğunu
evet sağlık alanında sıkıntılı bir ülkeyiz
ancak bu ülkede sağlıkın bedava olduğu durumlar da var
belediyeye müracat edin
oturup ağlamak çözüm değil

9 aylık çocuğum , ıhlamur içiriyorum öksrük şurubumuz var .. Bizi kmsenin taktığı yok ki kv düğüne gtti..
Yeşil kart başvurusu yaptık ama borç olduğu olmadı .. Bizm paramız yok bişeymz yok bide borç çıkıyo ..

Alıntı yapamıyorum .. Bi türlü iş bulamıyor heryere gidyo bi bahaneyle kapılar kapanıyo :(

çocuklarda bu derece öksürük çok tehlikelidir.param yok diyip evde oturmazsınız..hele bilgisayar başına hiç oturmazsınız..
sağlık ocağına gidin,acile gidin mutlaka bakarlar..birinden borç bulun ,adam iş bulamıyosa borç bulsun bari...
yani bu kadar durdunuz da cuma günü şu saati seçtiniz akıl sormak için..h.sonu geliyor..doktor da olmaz ..

Çocuğunuzu hastaneye götürün, bu halde olan bir çocuğa hiçbir güvenceniz olmasa bile bakalar, bakmak zorundalar.

Yeşil kartınız falan yok mu?

Çevrenizde, akrabalar falan??

Eşiniz iş mi bulamıyor?

9 aylık çocuğum , ıhlamur içiriyorum öksrük şurubumuz var .. Bizi kmsenin taktığı yok ki kv düğüne gtti..
Yeşil kart başvurusu yaptık ama borç olduğu olmadı .. Bizm paramız yok bişeymz yok bide borç çıkıyo ..
öksürük şurubunu kim verdi? bu şuruplar çocuklarda daha çok öksürüğe sebep olur.kesmez öksürüğğü...bilip bilmedne ilaç vermeyin daha tehlikeli olur...
annesiniz siz biraz güçlü olun yaaaa...yakın yıkın mutlaka götürün doktora çocuğu..

Kendi ailem yok ..
Bilgsyar başında değilim telden griyorm ..
Hastane bakmıyor maalesef..
Sağlık ocağıda ilaç yazmadı .. Bakamam deyip yolladılar ..

Cnm geliri olmayana ücretsiz sigorta yapıo devlet çok üzüldüm. Ztn 18yasına kadar çocuklara devlet bakmak zorunda sarece eczanede muayene ücreti ödersin cok geçmis olsun. Üzülme dua et gecer bunlarda..

Çocuklara devlette ücretsiz bakılıyor
Lütfen hastaneye götürün bebeğinizi
1 yaş altı çocuklarda hastalıklar tehlikeli olabiliyor lütfen götürün hemen

çocuklarda bu derece öksürük çok tehlikelidir.param yok diyip evde oturmazsınız..hele bilgisayar başına hiç oturmazsınız..
sağlık ocağına gidin,acile gidin mutlaka bakarlar..birinden borç bulun ,adam iş bulamıyosa borç bulsun bari...
yani bu kadar durdunuz da cuma günü şu saati seçtiniz akıl sormak için..h.sonu geliyor..doktor da olmaz ..

konu sahibi bizden yardım istemek için yarışma programlarının bitmesini beklemiş sanırım.
profilindeki mesajlar bölümüne bakmanızı öneririm arkadaşlar ..

Daha önce sigortamız varken yne aynı şekilde olmuştu doktor vermşti yani..

Konu sahibi arkadaşım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğiniz daha çok küçükmüş öksürük şurubunu doktor mu yazdı bu aşamada zararı olabilir

Back
X