Okadar kötüyüm ki =( Ağlıyorumm =(

Ilk msj i okudum ne yalan soyliyim bende inanamadim ama bir ANNE cocugunu boyle kullanmaz dedim
Interneti olduguna gore birazda olsun parasi olabilir dedim.cunku bir int.paketi 30tl falandir herhalde ama bir insan issizse rizkini buna vermez dedim.
Neyse konu sahibi Allah seni gercekten cocugunun hastaligi e sinamasin insallah...

Çocuğa para almadan devlet bakıyor iken nedir bu yakınma ?
Muhtarlığa bile başvursanız size yardımcı olurlar eğer ki gerçek iseniz.

yalnız maaşallah bebeğe,Allah dağına göre kar veriyor demek ki ,hasta ama çok sessiz sakin bir bebek .yoksa konu sahibi saatlerce kk'da duramazdı:KK51:

Fakirlik standartlari gormeyeli bayagi yukselmis. Ayni parasizlik, ayni yiyecek ekmek bulamamak. Ama herkesin telefonu, interneti tam masallah. Onlarsiz olmaz, varsin az yiyin, doktora gidecek paraniz olmasin. Ama o akilli telefonlar olsun herkeste yeter ki. Bu tam bir "ayrani yok icmeye, tahtirevanla gider s.cmaya" ornegi. Ve ben boyle insanlara uzulemiyorum. Onlarin eline dusmus cocuklara uzuluyorum sadece. Allah onlari korusun.

Ay eski konunu simdi gordum devlette akil yok hala sizin gibi bi ailede tutuyo o bebegi. O adama bi'de bebek dogurmussun. Simdi sen de iyi bi annesin di mi? Elinde telefon saksak nette gez utanmiyosunuz da ya.

ben bu konunun doğru olduğuna inanmak istemiyorum. kesin dalga geçiyor birisi burdaki insanlarla. bu kadar da olamaz yani.

Okadar kötym ki kimsem yok bunalımdayım resmen çocuğum ciğerlerinden gele gele öksürüklere boğluyor uyku uyuyamıyor iş yok sigorta yok para yok hastaneye götüremiyorum =( Allahıma sürekli dua ediyorm nolur Allahım nolur çocuğum içn bi kapı aç =( inanırmısınız salya sümük ağlıyorum .. Böyleyse bi hayır vardır diyorum hiç isyan etmyorum her gün şükrediyorum .. Bi yerde de dayanıyo tutamıyorum kendimi =( eşimde üzülüyo, ağladığımı üzüldğümü belli etmemeye çalışıyorum ama çok doldum =( sizinle paylaşmak istedim ..
Rabbim yardimciniz olsun unutma kul s1kismayinca hizir yetismezmis Rabbime dua et sana bi kapi acicagini goruceksin Rabbim saglik versin acil sifalar versin yavrucuguna

Kızlar boşuna çene yormaya gerek yok komu sahibi buraya en son mesajını yazdıktan sonra doğum kontrolü knusuna girmiş nasıl korumduğunu yazmış orada sonra lohusalıkta kanaması kokulu olam birine yazmış ve bu kadının çocuğu hasta da parası yok da çaresizlikten ağlıyor lise mezunu tel başında forumda cirit atıyor sabahtan beri yazık o yavruya ben kaç senedir tedavi görüyorum bebeğim olsa gözümden sakınırım sağlığı için el açar dilenirim ya umarım konu gerçek değildir.

Insallah gercek degilsindir.insallah senin gibi biri yoktur bu dunyada. Sabahtan beri is yerinde aklimda hep o bebek. O kadar ofkeliyim ki eger gerceksen.kim oldugunu bilsem o bebegidevlet korumasina aldirmak icin elimden geleni yapardim.

Kızlar boşuna çene yormaya gerek yok komu sahibi buraya en son mesajını yazdıktan sonra doğum kontrolü knusuna girmiş nasıl korumduğunu yazmış orada sonra lohusalıkta kanaması kokulu olam birine yazmış ve bu kadının çocuğu hasta da parası yok da çaresizlikten ağlıyor lise mezunu tel başında forumda cirit atıyor sabahtan beri yazık o yavruya ben kaç senedir tedavi görüyorum bebeğim olsa gözümden sakınırım sağlığı için el açar dilenirim ya umarım konu gerçek değildir.

zaten bu kadar tepki görüp kendini savunamadığına göre var bir şey... ya dalga geçiyor bu kadar insanla sahte konu açarak, ya da... ya dasını düşünemiyorum artık, o bebek öksüre öksüre bu saate kadar ne hale gelmiştir kim bilir, annesi hala nette... tuhaf...

yesil sabunu iyice nemlendirip yumusak bir beze iyice surt sonra o bezi kurut gece bebegin sirtina koy oksurugu keser gecmis olsun hangi ildesin

Konuyu kapatmak caizdir değil mi?
Caizdir caizdir:KK59:

Back
X