merhaba arkadaşlar. benim kızım 28 aylık ve kendisi için oyun grubu arayışı içindeydim, dün okan koleji görüşmeye gttk ve çok beğendim ama yarım gün şeklinde ama acabalarmı var,
merhaba ben de sizin gibi bir çok kreş gezdimm, çoğunda oyun grubu yok bende 2saat falan gitsin istiyordum... ama oyun grubu dediklerinde de 2- 3 yaş grubuna katıp onların aktivitelerine katıyorlarmış kendileri söyledi.. e bide yarım günle oyun grubu arsında fiyat farkı yok gibi ben uydukentte oturuyorum hala da bakıyorum.... çünkü bizimki de 2.5 yaşında daha çok küçükler. ama evde de yetemiyorum artık... siz nerde baktınız istanbul'da mı, bir de fiyatları nasıl?
bende ist. maltepede oturym, okan koleji dragos anaokuluna karar verdk,yarın kayıt yaptrmaya gdcez, evet oyun grubu değilde,yarım gün hafta da 3 gn,sabah kah.ve öğle yemeği,oyunlar,dans eğitimi,ingilizce şarkılar fln 500 tl, yani biz çok beğendik yeri fln güzel hemde az çocuk var en fazla 5 kişi olucaklar ve 2 öğretmen. yemekleride sofra yemek firmasından yapılıp geliyor bakalım artık nasıl olucak :)