okb hastaligi

aselhancan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
58
2
1
33
Merhaba kizlar ben evli ve hamile biriyim bundan 2 sene önce nişanlıyken isyerinden birini beğendim uzaktan hoşlandım ama karşı tarafın asla haberi olmadı uzaktan uzaga yanı sonra kafamdan bunu ihanet gini düşünüp vazgeçtim bu düşünceden ve nişanlımla evlendık çok şükür hiç bir problem yoktu o adamı da goruyordum ama hicbır tepkı yoktu bir gun bır parfum kokusu geldı burnuma hosuma gıtdı bır baktım o adam aynı ısyerındeyız zaten de sureklı gormuyorum sonra bu beyınde aldatma olarak dusundum adamdan hoslanmıyorum ama beynımde obsesyon yapıyorum sureklı acaba hoslanıyomusun neden panık oluyorsun neden korkuyosun .sureklı bu konusuyor beynımde adamı gorunce kacıyorum panık yapıyorum .esımı cok sevıyorum ama bu dusunceler le sankı ona haksızlık yapıyorum ıhanet edıyorum gıbı gelıyor ve sureklı aglıyorum . ve vıcdan azabı cekıyorum ona zevkle yemekler yapamıyorum bu anksityete mı ne bılmıyorum :( adamı gorunce sureklı bole gobegımı sevıyorum ben hamıleyım ve esımle mutluyum dıye ıspat etmeye calısıyorum

Merhaba kizlar ben evli ve hamile biriyim bundan 2 sene önce nişanlıyken isyerinden birini beğendim uzaktan hoşlandım ama karşı tarafın asla haberi olmadı uzaktan uzaga yanı sonra kafamdan bunu ihanet gini düşünüp vazgeçtim bu düşünceden ve nişanlımla evlendık çok şükür hiç bir problem yoktu o adamı da goruyordum ama hicbır tepkı yoktu bir gun bır parfum kokusu geldı burnuma hosuma gıtdı bır baktım o adam aynı ısyerındeyız zaten de sureklı gormuyorum sonra bu beyınde aldatma olarak dusundum adamdan hoslanmıyorum ama beynımde obsesyon yapıyorum sureklı acaba hoslanıyomusun neden panık oluyorsun neden korkuyosun .sureklı bu konusuyor beynımde adamı gorunce kacıyorum panık yapıyorum .esımı cok sevıyorum ama bu dusunceler le sankı ona haksızlık yapıyorum ıhanet edıyorum gıbı gelıyor ve sureklı aglıyorum . ve vıcdan azabı cekıyorum ona zevkle yemekler yapamıyorum bu anksityete mı ne bılmıyorum :KK43: adamı gorunce sureklı bole gobegımı sevıyorum ben hamıleyım ve esımle mutluyum dıye ıspat etmeye calısıyorum
İlginc.. işi bıraksanız?

İşi biraksam ama vicdan azabı nasıl geçicem
Dua et ,töbe et.. bilmiyorum asıl soru bakarken tam olarak ne hissetigin? Sadece gectigi yola bakuyorsan refkles gibi sıkıntı yok. Ama daha fazlasi mi var? Aşıkmı oldun?

Back
X