okb hastasıyım tecavüze uğramış olabilir miyim?

Bu çok ağır bir itham. Tecavüze uğrasanız anlardınız. Ağrı, sızı olurdu. Ayrıca o ailenin küçük kızı aynı odadayken böyle bir şeyi neden, nasıl yapsın?! Annesi buna neden göz yumsun?
Anlıyorum hastasınız ama o halde psikolojik olarak güvenli olduğunuz alandan çıkmayın, başka bir evde kalmayın.
Ve bence ailen psikiyatri ile tekrar görüşüp gerekirse ilacınızı gözden geçirin. Belli ki gördüğünüz tedaviler işe yaramıyor, değişiklik yapılması gerekiyor.

Tecavüze uğrayan uğradığını anlar merak etmeyin. Şuraya bak depremzedeye evini aç, o senin çocuğunu nelerle itham etsin. Ben de OKB’yim ama temizlik takıntısı ve fazla düşünme şeklinde, sizinki şizofreni gibi geldi teşhis koymak gibi olmasın da. Her şekilde tedavinizi olun.

Palu ailesinde damat diyordu ya baldızım beni ilaçla bayıltıp tecavüz etti diye aynı akıl türünü belirten bir konu. Bence bir psikolog ile görüşün. Bu düşünce türü mantıklı değil

Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm OKB çok tehlikeli bir hastalık yaşam kalitemizi resmen mahvediyor. İlaç kullanıyor musunuz? Bir doktor yardımı alsanız sizin için çok iyi olacaktır aksi halde sürekli kafanızda kurup durursunuz. Tecavüz olsaydı bunu bir şekilde anlardınız diye düşünüyorum daha önce ilişkiye girmediyseniz acı hissederdiniz.

Bende çok arkadaşımda kaldım kardeşi olan babası olan aklımın ucundan geçmedi çünkü odanın kapısı açılsa uyanacak biriyim ve her halükarda fark ederdik demi. İmkansıza zorlamayin hem annesi böyle bişey izin verirmi hic sapikmi bu kadın . Gönlünüz ferah olsun

Tecavüz olsa hissederdiniz ya. O kadar da ölü mü uyuyorsunuz?
Hadi diyelim hissetmediniz lise çağındaki bir çocuk böyle bir şeye yeltendi üstünüzde bir belirtisi olurdu dimi. Boş yere günah alıyorsunuz ya çatı kafama düşsün diyene kadar gidin hastanede kalın lütfen. Beyninizin içinde gerçekten birşey var ve bu tedavi olmadan geçmez

Arkadaşlar atladiginiz bir konu var o da çocuğun konu sahibini bayiltmis olma ihtimali. Bir şekilde bayılttigini düşünüyor

Arkadaşlar atladiginiz bir konu var o da çocuğun konu sahibini bayiltmis olma ihtimali. Bir şekilde bayılttigini düşünüyor
Nasıl bayıltıp yapılıyor ya bunu da burda duydum ilacı vesaire nerden buluyor bu insanlar. Konu sahibinin tedavi olmak yerine buraya yazması cidden çok kötü

Mutlaka anlardiniz tecavuze ugradiginizi, baygin halde iliskiye hazir olamayacaginiz icin zorlama ve tahris olurdu, ve bunu anlamamaniz mumkun olmazdi.

Konunuz gercekse burasi size iyi gelmez, konuyu kapatip psikiyatristiniz ve terapistinizle gorusun. Belli ki bir seyler dogru gitmiyor ki tedaviye cevap vermiyorsunuz.

Okbliyseniz neden ilaçlarınızı düzenli icmiyorsunuz?
Benim de Arap coğrafyasından bir arkadaşım var. Kız Avrupa'nın en güzel ülkesinde mühendis, gezgin. Ama hala kafasinda bir Ortadoğu taşıyor.
2019 turkiye tatilinden sonra birden cirkinlestigini, yüzünün kuruyup saçlarının döküldüğünü, birisinin ona iğne ile ilaç yapmasından endişe ettiğini söylemişti. Ben de ona yaşının 40a yaklaştigini,30'dan sonra cildin kolojenini kaybettiği için eski canlılığı olmadığını söyledim. Ama ısrarla 'sonucta kimlerin evinde yattım, tecavüze uğramış bile olabilirim' demeye başladı.
1) kim size neden tecavüz etsin?
2) böyle bir şey yasasan hiç mi farketmeyeceksin
3) madem insanların size zarar vereceğine dair böyle güçlü inançlariniz var neden onun bunun evinde kalıyorsunuz?
Siz , siz korkuyorsunuz diye evini açan kadına bu çirkin şeyleri yakiştirmissiniz, arkadaşım da kizin şehirdeki tüm işini çözen, ona yardımcı olan gayet kendi halinde insanlar için bu çirkin yakistirmalari yapiyor.
Gerçekten saglikli bir kafa değil. Kendiniz basedemiyorsaniz ilaç tedavisi alın

Yahu kadın rahatsız olduğunu söylüyor..Siz kadını suçluyorsunuz..Bu nasıl yaklaşım? Bir nevi kendini rahatlatmak için buraya yazmış..Elinde olmadığını söylüyor zaten..

Ciddi bir boyutta sıkıntı yaşıyorsunuz belli ki yatarak tedavi olmanız gerekiyor olabilir mi? Doktorunuzla konuşun bu konuyu bi. Diğer konuda da içinizi rahatlatmak için bi kadın doğuma gidip gösterebilirsiniz.

siz enniyisi biran önce psikolojik destek alın

Yahu kadın rahatsız olduğunu söylüyor..Siz kadını suçluyorsunuz..Bu nasıl yaklaşım? Bir nevi kendini rahatlatmak için buraya yazmış..Elinde olmadığını söylüyor zaten..
Rahatsızsa tedavisini olsun. Zor zamanında destek olan insanın reşit olmayan çocuğu hakkında ithamda bulunmasın.
Zor zamanda bir yakınıma sahip çıksam evladım hakkında böyle şeyler söylese bir yerlerde yazsa ne hissederim diye düşünün sizde.

Siz de aynı sorunları yaşıyorsunuz sanırım ama burası rahatlama yeri değil. Gidip tedavi olacak. Bir insana iftira atıyor ve o kişinin hayatını mahvedebilir. Sırf rahatlayacağım diye insanlara iftira atılmaz

Ayrıca bu rahatsızlık toplum içinde sıkıntıya neden olacak bir boyut. Yarın otobüste yanına oturan adamın ellediğini düşünebilir baktığını düşünebilir. Linç ettirebilir. Çevredekilerine zarar verecek boyutta bir rahatsızlığın farkındaysan gider tedavini olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…