okb hastasıyım tecavüze uğramış olabilir miyim?

herkese merhaba.kendimi bildim bileli okb olduğumu belirtmem lazım sağlıklı yorumlar yapabilmeniz için.deprem korkusundan arkadaşta kaldım.evim 12 katlı ben 8.kattayım.arkadaşımın ise evi 10 katlı 10.katında oturuyor bişey olsa en azından üzerimize sadece tavan düşer dedik bu gece onda yatayım dedim.arkadaşım iyi.nisafirperver biridir ama eşi ve en büyük oğlu hapiste.bir tane liseye giden oğlu vardı evde bir de 4 yaşında kızı.neyse yatağımı hazırladı yattıım.arkadaşım da kızı da aynı odada kaldık.oğlu kendi odasındayı.
şimdi bundan sonrasını yazmak....inanın benim için de zor ve saçma geliyor düşğnce ama neden olmuş olmasın ki diyor? kim diyor biliyor musunuz beynimin kıvrımlarında dolaşan ince kıvrak bir yılan.gece uyuduğumuzda oğlu gelmiştir yanımıza beni bir şekilde bayıltmış olabilir ve bana tecavüz etmiş olabilir.arkadaşım da buna göz yummuş olabilir veya onun da haberi olmamıştır.hiçbir şekilde anlayamam ki tecavüze uğradığımı.aslında akşam burda yatarkrn aklımda bu düşünce yoktu ama sabah aklıma geliverdi birden pekala da mümkün görünüyor bu durum neden olmasın.aile biraz suça meyilli böyle biriylr neden arkadaşsın diyeceksiniz arkadaşım çok sıcakkanlı ve deprem gibi bir afette insan bir destek arıyor.
kusura bakmayın uzattım.sizce tecavüze uğramışsam haberim olur muydu?
Ben sizden sıkıldım artık. Daha önce çocuğunuz tacize uğradı şimdi size tecavüz bir sonraki hikaye uzaylılar mi? OKB rahatsızlığınız artık başka bir boyuta geçmiş bilginiz olsun.

iftira atmıyorum suçlamıyprum sadece kendi zihnimle mücadele etmeye çalışıyorum

Tedaviden sonuç alamıyorsanız doktorunuzla görüşün durumu anlatın ya da başka bir doktor deneyin
Bu süreçte kimsenin evinde kalmayın ya da insanları zan altında bırakacak şeyler yapmayın, burada anlattığınız gibi her hangi birine bu şüphenizden söz edecek olsanız başınıza iş alırsınız, kimsenin başını yakmayın böyle düşüncelerle.
İlaveten tecavüz sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil anlaşılır yani

Ben sizden sıkıldım artık. Daha önce çocuğunuz tacize uğradı şimdi size tecavüz bir sonraki hikaye uzaylılar mi? OKB rahatsızlığınız artık başka bir boyuta geçmiş bilginiz olsun.

Buraya ilk kez yazmadığı belli

Evde çocuğu bırakmış inşaatçılar varmış karşı tarafta acaba çocuğumu taciz etmişler midir diyen üye mi ?

okb böyle bir sey mi emin degilim sanki paranoyaklık da var gibi geliyo bana biraz.
anliyorum elinizde olmadan düşünüyorsunuz ama kendi ruh sagliginiz hayrinada insanlarin evinde vs. kalmayin bence.
tecavuze ugradiginizida sanmiyorum.

Bu yaptığınız şey çok çirkin. Bir çocuğu babası suçlu diye zan altında bırakamazsınız. Her suçlunun çocuğu da suçlu mu? Suç bireyseldir.
Size evini açmış bir aile hakkında böyle şeyler yazmanız çok kötü.
Doktora gidin tedavi olun insan içine de çıkmayın siz. Masum birilerinin hayatını yakmayın.

herkese merhaba.kendimi bildim bileli okb olduğumu belirtmem lazım sağlıklı yorumlar yapabilmeniz için.deprem korkusundan arkadaşta kaldım.evim 12 katlı ben 8.kattayım.arkadaşımın ise evi 10 katlı 10.katında oturuyor bişey olsa en azından üzerimize sadece tavan düşer dedik bu gece onda yatayım dedim.arkadaşım iyi.nisafirperver biridir ama eşi ve en büyük oğlu hapiste.bir tane liseye giden oğlu vardı evde bir de 4 yaşında kızı.neyse yatağımı hazırladı yattıım.arkadaşım da kızı da aynı odada kaldık.oğlu kendi odasındayı.
şimdi bundan sonrasını yazmak....inanın benim için de zor ve saçma geliyor düşğnce ama neden olmuş olmasın ki diyor? kim diyor biliyor musunuz beynimin kıvrımlarında dolaşan ince kıvrak bir yılan.gece uyuduğumuzda oğlu gelmiştir yanımıza beni bir şekilde bayıltmış olabilir ve bana tecavüz etmiş olabilir.arkadaşım da buna göz yummuş olabilir veya onun da haberi olmamıştır.hiçbir şekilde anlayamam ki tecavüze uğradığımı.aslında akşam burda yatarkrn aklımda bu düşünce yoktu ama sabah aklıma geliverdi birden pekala da mümkün görünüyor bu durum neden olmasın.aile biraz suça meyilli böyle biriylr neden arkadaşsın diyeceksiniz arkadaşım çok sıcakkanlı ve deprem gibi bir afette insan bir destek arıyor.
Psikolojik destek alıyor musun? Ben psikoloğum ve ilaç tedavisi görmeniz gerektiğini düşünüyorum. Yarıda sizin durumunuz psikotik paranoid belirtiler gösteriyor. Daha da ilerleyebilir zaman içinde. Önlem almalısınız

Tecavüze uğramışsanız mutlaka anlarsınız. Bunun başka alternatifi yok. Lütfen tedavi olun hem kendinize hem çevrenize bunu yaşatmayın. Bugün tecavüzle itham edersiniz yarın hırsızlıktan süphelenebilirsiniz. Öbür gün kocamla yattı diye saldırabilirsiniz her şekilde büyük iftiralar ve büyük manevi zararlar. Size de insanlara da yazık. Lütfen sağlam bir doktor bulun hepimizin irili ufaklı kuşkuları obsesyonları var ama sizinki artık doktor boyutu olmuş . Bunda ayıplanacak bişi yok utanmayın ve tedavi olun.

okb böyle birşey değil ki. okb dışında farklı hastalığınız da olabilir. bu bahsettiğiniz şey anca filmlerde olur neden arkadaşınız göz yumsun? tedavi oluyor musunuz?

Okb çok ciddi bir rahatsızlık. Madem kendinizin farkındasınız neden insanlarla bu kadar samimi olup onları zan altında bırakıyorsunuz?

Aile suça meyillidir ya da değildir.

Görüşmeseydiniz.

Evine girmeseydiniz.

Evinde uyumasaydınız.
okb çok ciddi bir hastalık ama böyle birşey değil. okb olmayan birşeyi varmış gibi düşündürtür mü? benim kız kardeşimde de var ama böyle değil. insanları zan altında bırakmadı ihiçbir zaman tamamen kendine zararı oluyr. arkadaş ya tedavi olmuyor yada yanlış tedavi yöntemi uygulanıyor ilaçlarla düzelebiliyor ilaçlarını kullandığı taktirde.

Aklıma direkt o üye gelmişti nickini araştırmaya usenmistim. 🥴
Düzeltme : o değilmiş🙈

Back
X