OKB' li hanımlar! Buyrun sohbete...

İlkokuldaki sıra arkadaşım, 6. sınıftaki kız, lisede ki okul ikincisi ben birinciydimde :1:, ünv. deki oda arkadaşlarım, eltim, kayınvalidem, eşim...

Şimdide takıntılı olmama takmış durumdayım. Bizim durumumuzdaki tiplerin yalnız kalmaması lazım :14: yoksa kafamdaki değirmen dahada hızlı dönmeye başlıyor :52:

İlkokuldaki sıra arkadaşım, 6. sınıftaki kız, lisede ki okul ikincisi ben birinciydimde :1:, ünv. deki oda arkadaşlarım, eltim, kayınvalidem, eşim...

Şimdide takıntılı olmama takmış durumdayım. Bizim durumumuzdaki tiplerin yalnız kalmaması lazım :14: yoksa kafamdaki değirmen dahada hızlı dönmeye başlıyor :52:
peki nasıl birşey bu :26:
kusuruma bakmayın dank diye sordum ama hiç böyle bi arkadaşım olmamıştı
ruh haliniz mi hızlı değişiyor yada neleri takıyosunuz ve neden yalnız kalmamanız lazım

ayyy bi okb li görmek ne güzel duyguuu..bende katıldım canım grubuna...bende okb liyim..:)))

okb li insanlar diğer insanlara göre daha ayrıntıcı olabiliyor.tabi bu dezavantaj olarak daha takıntılı avantaj olarak iste daha sanatcıl,yaratıcı ,titiz yapabiliyor..birde cok hiperaktif olurlar..

ben genellikle hastalığımla dalga geçiyorum..:)))bilmeyen birine ben okbliyim dediğimde ve oda açıklamasını sorduğunda okb yabancı bir futbol taıkımı diyebiliyorum:)))

okb li insanlar diğer insanlara göre daha ayrıntıcı olabiliyor.tabi bu dezavantaj olarak daha takıntılı avantaj olarak iste daha sanatcıl,yaratıcı ,titiz yapabiliyor..birde cok hiperaktif olurlar..

ben genellikle hastalığımla dalga geçiyorum..:)))bilmeyen birine ben okbliyim dediğimde ve oda açıklamasını sorduğunda okb yabancı bir futbol taıkımı diyebiliyorum:)))
hehe:1::1::1: insanın kendini sevmesi çok güzel kanımca
peki bu tanı nasıl konuluyor yani doktor mu diyor sen şöylesin böylesin diye
her hiperaktif yada takıntılı kişiler okb grubuna giriyor mu:26:

Slm kızlar;

Konuyu açtığım gün takip ettim ama tutmadı diye düşündüm. Geç kaldığım için üzgünüm hanımlar.

Ben doktora gittim tekrar 1 ay oldu. Bana Pro..c verdi. 40 mg ile devam ediyorum şu an. Kendimi iyi hissediyorum ama sindirim

sistemim felaket durumda. İlacı kullanmaya başladıktan sonra ilaca ne kadar ihtiyacım olduğunu anladım. Cenrederen çıkmış gibiyim.

Allah daha iyi etsin. Hepimize acil şifalar...

evet görüyordum bıraktım..ilaçlar midemi mahvetti midem düzelsin baslıcam

hehe:1::1::1: insanın kendini sevmesi çok güzel kanımca
peki bu tanı nasıl konuluyor yani doktor mu diyor sen şöylesin böylesin diye
her hiperaktif yada takıntılı kişiler okb grubuna giriyor mu:26:

sen gidip doktora su su konularda problem yasıyorum diyorsun oda sana sorular soruyor verdiğin cevaplara göre okb teshısı konuyor...bende düşünce takıntısı var o niye böyle dedi ne demek istedi acaba sunu mu demek istedi diye diye kafayı yiyoruz..bazılarında temızlık konularında cok ayrıntıya giriyor..konuları farklılaşabiliyor ama sonuç aynı hastalık...asıl belirti süphe,..herseyden süphe..süphe kelimesi bizim cqan damarımız felakettimiz bizi mahvediyor..

sen gidip doktora su su konularda problem yasıyorum diyorsun oda sana sorular soruyor verdiğin cevaplara göre okb teshısı konuyor...bende düşünce takıntısı var o niye böyle dedi ne demek istedi acaba sunu mu demek istedi diye diye kafayı yiyoruz..bazılarında temızlık konularında cok ayrıntıya giriyor..konuları farklılaşabiliyor ama sonuç aynı hastalık...asıl belirti süphe,..herseyden süphe..süphe kelimesi bizim cqan damarımız felakettimiz bizi mahvediyor..

Bendede düşünce takıntısı var canım ya...

Pro..c sindirim sistemimi perişan etti. Bende düzelir diye ümid ediyorum. Benim gibi birisiyle karşılaştığıma sevindim.

Back
X