OKB olmak :(

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
2 yıldır beni uzen insanları unutamıyorum. Sürekli geçmiş aklımda. İnsanlar benim icin takıntılı hasta diyorlar. Okb olan var mı?

Sanırım bende okb liyim:) kafamda geçmişle yaşıyorum özellikle eşimin yaptıklarını unutamıyorum sürekli kafamda özellikle onun yaptıklarıyla yaşıyorum doktora gitsem okb teshisi konur sanırım bu yüzden temizliği takıntı haline getirmiş durumdayım birgün temizlik yapılsa ertesi gün ev leş gibi geliyor bana halbuki alakasi yok üstelik küçük bebeğim var hiçbirşeyde yapamıyorum dahada mutsuz oluyorum bir tedavisi varmıdır acaba sizi takipteyim

O zaman sorun sadece sizi uzenleri unutamamaniz degilmis. Cunku insan takmiyorum dese de unutmaz yani kendisini uzenleri hele 2 sene kisa bi zaman dilimi. Ne yasadiniz da nasi bi uzulme oldu bilmiyorum tabii. Ilaclarinizi kullanin gecmis olsun.
Aşk acısı akrabalar vs
Uzun hikaye yani

Ben okbliyim yıllardır elimi gun icinde belki 200 kez yıkarım farkettimde sinirlenince daha cok yikiyorum. O su elimi degil beynimi yikiyor sanki birazda olsa sakinlesiyorum. Aman bosver ya ben hic rahatsız degilim bu durumda oldugumdan. Sende olma akisina birak

. Sen bence okbli degilsin okb cok farkli bisi. Insan neleri takmazki. Sende fiziksel bi belirtide yok

bende su icerim sıkıntili oldugum zamanlarda daha cok icerim dedigin gibi su sanki beynimi sinirlerimi yikiyor

Ben de okb rahatsızlığına sahibim. Fakat anlamadığım bir nokta oldu. Geçmişi unutamıyorsunuz, yani beyinde takılı kalan düşünceler var. Düşüncelerden kurtulmak için düzenli olarak tekrar ettiğiniz şeyler var mi? Mesela ben emin olamadığım için sürekli soru soruyorum insanlara. Inanmadikca belki defalarca kez soruyorum vs. Tabi benim birden fazla takintim var. Sizin probleminiz sadece geçmişte yaşadıklarinız mi?

Evet eskisi kadar takmıyorum ilaç kullanmaya basladigimdan beri

OKB için doktor ilaç haricinde şunu yap sosyalleş, şu kitabı oku gibi şeyler diyor mu?

OKB teşhisi kondu mu peki ilaç falan yazmışsınız ama bu tarz bir unutamam durumu böyle bir hastalıktır denebilir mi acaba? Ben bu hastalık durumunun daha zor şeyler yaşattığını biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…