- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
2 yıldır beni uzen insanları unutamıyorum. Sürekli geçmiş aklımda. İnsanlar benim icin takıntılı hasta diyorlar. Okb olan var mı? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor teşhis koyduOkb tam olarak boyle bir sey degil. Psikolojik rahatsizliklari bende kesin bu var diye kendinize teshis olarak koymak sacma olur. Okb cok daha sikintili bir sey, yani yok sizde okb falan rahat olun : )
O zaman sorun sadece sizi uzenleri unutamamaniz degilmis. Cunku insan takmiyorum dese de unutmaz yani kendisini uzenleri hele 2 sene kisa bi zaman dilimi. Ne yasadiniz da nasi bi uzulme oldu bilmiyorum tabii. Ilaclarinizi kullanin gecmis olsun.Doktor teşhis koydu
Aşk acısı akrabalar vsO zaman sorun sadece sizi uzenleri unutamamaniz degilmis. Cunku insan takmiyorum dese de unutmaz yani kendisini uzenleri hele 2 sene kisa bi zaman dilimi. Ne yasadiniz da nasi bi uzulme oldu bilmiyorum tabii. Ilaclarinizi kullanin gecmis olsun.
. Sen bence okbli degilsin okb cok farkli bisi. Insan neleri takmazki. Sende fiziksel bi belirtide yokBen okbliyim yıllardır elimi gun icinde belki 200 kez yıkarım farkettimde sinirlenince daha cok yikiyorum. O su elimi degil beynimi yikiyor sanki birazda olsa sakinlesiyorum. Aman bosver ya ben hic rahatsız degilim bu durumda oldugumdan. Sende olma akisina birak
bende su icerim sıkıntili oldugum zamanlarda daha cok icerim dedigin gibi su sanki beynimi sinirlerimi yikiyorBen okbliyim yıllardır elimi gun icinde belki 200 kez yıkarım farkettimde sinirlenince daha cok yikiyorum. O su elimi degil beynimi yikiyor sanki birazda olsa sakinlesiyorum. Aman bosver ya ben hic rahatsız degilim bu durumda oldugumdan. Sende olma akisina birak
Valla iyi bisimi kötü bisimi bu durum bilmiyorum ama bi sure sonra insan alisyor ben alistim bu duruma.bende su icerim sıkıntili oldugum zamanlarda daha cok icerim dedigin gibi su sanki beynimi sinirlerimi yikiyor
Evet eskisi kadar takmıyorum ilaç kullanmaya basladigimdan beriBen de okb rahatsızlığına sahibim. Fakat anlamadığım bir nokta oldu. Geçmişi unutamıyorsunuz, yani beyinde takılı kalan düşünceler var. Düşüncelerden kurtulmak için düzenli olarak tekrar ettiğiniz şeyler var mi? Mesela ben emin olamadığım için sürekli soru soruyorum insanlara. Inanmadikca belki defalarca kez soruyorum vs. Tabi benim birden fazla takintim var. Sizin probleminiz sadece geçmişte yaşadıklarinız mi?