İsmin Gökçe Öncelikle anlatımıma başlarken şunu bekletmek isterim ağır OKB hastalığı geçirdim ve hiç geçmeyeceğini düşündüğüm için hala geçirmekteyim fakat insan alışık olunca zamanla hafifler ya benimki tam olarak öyle bu mesajı size yazarken eski zamanlarım aklıma geliyor bundan yaklaşık 2 sene önce çok zordu ALLAH kimseye düşmanıma bile bunu yaşatmasın ve bu tür psikolojik olayları kimseye dert vermesin RABBİM benim intihar etme korkusu olarak başladı sonra sevdiklerime zarar verir miyim korkusu olarak geldi ve daha aklıma neler geldi şuan hatırlamak istemiyorum ama yalayanlar bilir yüksekten bakamam ve bıçağa dokunamazdım dokunmayı bırak bakarken korkardım şuan çok şükür daha iyiyim fakat garip bir hislerim oldu günü herhangi bir vakti vücuduma beynimden sanki bir his geliyor rüya gibi birşey vücut ısımı bile değiştiriyor biraz dertleşme istediğim için yazdım psikolojik sıkıntıları olanlarla konuşmak isterim çünkü çok yaşadım destek olmak isterim arkadaşlar teşekkürler saygılarımla