Dur anlatacak
Psikolojik destek alsaniz.Antidepresan kullaniyormusunuz bence bu süreçte kullaninSelamun aleyküm hanımlar şuan çok zor bi dönemden geçiyorum eşimden bosaniyorum çekişmeli açtım davayı ve benim okb rahatsızligim var anksiyete bı çeşit ve bu süreçte çok zorlanıyorum yani tecrübesi olan varmı bu süreçten geçenler varmı geçiyormu yoksa hep böyle sıkıntılı mi kalıyoruz ya da toparlanmak için neler yaptıniz içimden hiç birşey yapmak gelmiyor ya geçmişi düşünüyorum ya geleceği ani yaşayamıyorum bile lütfen yorumlarınızı bekliyorum özellikle bu süreçten geçen arkadaşlar dan 15 yıllık evliyim
Selamun aleyküm hanımlar şuan çok zor bi dönemden geçiyorum eşimden bosaniyorum çekişmeli açtım davayı ve benim okb rahatsızligim var anksiyete bı çeşit ve bu süreçte çok zorlanıyorum yani tecrübesi olan varmı bu süreçten geçenler varmı geçiyormu yoksa hep böyle sıkıntılı mi kalıyoruz ya da toparlanmak için neler yaptıniz içimden hiç birşey yapmak gelmiyor ya geçmişi düşünüyorum ya geleceği ani yaşayamıyorum bile lütfen yorumlarınızı bekliyorum özellikle bu süreçten geçen arkadaşlar dan 15 yıllık evliyim
Psikolojik destek alsaniz.Antidepresan kullaniyormusunuz bence bu süreçte
evet ilaç kullanıyorum 10 yıldır ama bu süreçte o bile fayda etmiyor
Açmak zorunda bıraktı beni yani evde huzur denen bşy kalmadı aslında kendisi suçlu ama suçunu kabul bile etmedi beni suçladı yani sürekli beni suçluyor başka kadınla konuşan kendisi ama ben normal konuştum işte aldatmadim sen ilgisizdin kavgaciydin diyor hani evde bana huzur vermediBoşanma davasını açan sizken niye sıkılıp geçmişi düşünüp üzüldüğünüzü ben anlamadım ben istiyorsam değil istemiyorsam üzülürüm.Madem bosanmayin .Geri çekin davayı
Evet 3 tane çocugum var çok güzel bı evliliğimiz vardı yani ben öyle düşünüyordum sonra başka kadınla konuştuğunu gördüm mesaj içeriklerini görmedim ama tabi benim ayarlar bozulduAleyküm selam
Boşanma nedeni nedir , çocuk var mı , 31 yaşında ve 15 yıllık mı evlisiniz?
Elbette boşanma deneyimi olanlarımız var ama her durum kendi içinde değerlendirilir.
Vah tüh etmeyin, evlenmek bir başarı, boşanmakta bir yenilgi değildir , toplum olarak evliliğe çok fazla anlam yüklediğimiz için oluyor bunlar, tabii ki aynı kalmaz melankolik olmayıp, bitmesi gerekiyordu bitti diye bakarsanız daha kolay toparlarsınız.
3 çocukla böyle hemen ne alicaz ne vericez mali konular hallollmadan bosaniyorum diye hop olmaz.Bence olmaz en azından bi taleplerinizi soyleyeydinizEvet 3 tane çocugum var çok güzel bı evliliğimiz vardı yani ben öyle düşünüyordum sonra başka kadınla konuştuğunu gördüm mesaj içeriklerini görmedim ama tabi benim ayarlar bozuldu
Evet 3 tane çocugum var çok güzel bı evliliğimiz vardı yani ben öyle düşünüyordum sonra başka kadınla konuştuğunu gördüm mesaj içeriklerini görmedim ama tabi benim ayarlar bozuldu
Yaşım 35 ben 15 yaşında evlendim demedim zatenÇok güzel evliliğim verdi diyerek 15 yaşta yaptığınız evliliği de gözellemeyin burada.
Zaten çekişmeli dava haklarımı istedim sonuç ne olur bilmiyorum3 çocukla böyle hemen ne alicaz ne vericez mali konular hallollmadan bosaniyorum diye hop olmaz.Bence olmaz en azından bi taleplerinizi soyleyeydiniz
İnşallah lehinize olurZaten çekişmeli dava haklarımı istedim sonuç ne olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?