OKB yüzünden kendine bakmaz oldum

clber

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
52
10
8
30
OKB yani takımtı hastalığım yüzünden kendine bakmaz oldum eşim sürekli tırnaklarına bak hep koparıyorsun ke dine bakmıyorsun paçoz gibi oldum diyip duruyor gerçekten çok güzel giyinen ve bakımlı biriydim ama şimdi ise takımyılarım yüzünden bu hala geldim siz neyapardınız

gun ıcınde napıyorsunuz mesela ? Kendınıze vakit ayıracak durumda mısınız yoksa çalışıyor musunuz

Protez tırnak yaptırırdım (hali hazırda zaten bir uzmana göründüğünüz düşünülerek bu yorum yapılmıştır)

Protez tırnak yaptırırdım (hali hazırda zaten bir uzmana göründüğünüz düşünülerek bu yorum yapılmıştır)
Evet ama geçmiyor bu takıntılar sürekli tekrarlıypr bir geliyor bir başlıyor tırnak abdest nedeniyle taktıramıyorum

Evet ama geçmiyor bu takıntılar sürekli tekrarlıypr bir geliyor bir başlıyor tırnak abdest nedeniyle taktıramıyorum

Takıntılar diyorsun ama sadece tırnak problemini yazmışsın, takıntılı olmakla bakımsız olmanın alakasını kuramıyorum o yüzden.

Takıntılar diyorsun ama sadece tırnak problemini yazmışsın, takıntılı olmakla bakımsız olmanın alakasını kuramıyorum o yüzden.
Şöyle ne yaparsam yapayım aklımda hem kötü düşünceler var şunu yaparsam şöyle olur gibi. Bu yüzden hiç birşey yapamıyorum az önce eşim tırnaklatımı gördü ve kavga ettik kendine bakmıyorsun diyip duruyor ama elimde değil

Şöyle ne yaparsam yapayım aklımda hem kötü düşünceler var şunu yaparsam şöyle olur gibi. Bu yüzden hiç birşey yapamıyorum az önce eşim tırnaklatımı gördü ve kavga ettik kendine bakmıyorsun diyip duruyor ama elimde değil
Tedaviyi kafanıza göre başlatıp kafanıza göre yarıda bırakamazsınız.Eğer tekrarlıyor da doktoru değiştirin ilaç dozunu artırın,kafanızı dağıtacak hobi edinin Adam haklı aklından geçen kötü düşünceler yüzünden tüm gün ne kendine ne eve bakmayan hiç bir olumlu tavır sergilemeyen biriyle yaşamak zor....

Back
X