Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama geçmiyor bu takıntılar sürekli tekrarlıypr bir geliyor bir başlıyor tırnak abdest nedeniyle taktıramıyorumProtez tırnak yaptırırdım (hali hazırda zaten bir uzmana göründüğünüz düşünülerek bu yorum yapılmıştır)
Eski halimi o kadar çok özledim ki takımyılarım yüzünden çok ezikleniyorumgun ıcınde napıyorsunuz mesela ? Kendınıze vakit ayıracak durumda mısınız yoksa çalışıyor musunuz
Şöyleki takıntı şunı yaparsam başıma bişey gelir gibi ondan hiç birşey yapamıyorumTakıntılarınız yüzünden nasıl bakımsız oldunuz ben orayı anlamadım
Allah yardımcınız olsun .
Genel tek konu üstüne değil birinin dokunduğu yere dokunamama kötü düşünceler gibiNe tur takintilariniz var?
Ben başka bisey sordum ama ?Eski halimi o kadar çok özledim ki takımyılarım yüzünden çok ezikleniyorum
Evet ama geçmiyor bu takıntılar sürekli tekrarlıypr bir geliyor bir başlıyor tırnak abdest nedeniyle taktıramıyorum
Aldım ama fayda etmedi geçiyor yine başlıyorProfesyonel yardım alıyor musunuz peki ?
Şöyle ne yaparsam yapayım aklımda hem kötü düşünceler var şunu yaparsam şöyle olur gibi. Bu yüzden hiç birşey yapamıyorum az önce eşim tırnaklatımı gördü ve kavga ettik kendine bakmıyorsun diyip duruyor ama elimde değilTakıntılar diyorsun ama sadece tırnak problemini yazmışsın, takıntılı olmakla bakımsız olmanın alakasını kuramıyorum o yüzden.
Tedaviyi kafanıza göre başlatıp kafanıza göre yarıda bırakamazsınız.Eğer tekrarlıyor da doktoru değiştirin ilaç dozunu artırın,kafanızı dağıtacak hobi edinin Adam haklı aklından geçen kötü düşünceler yüzünden tüm gün ne kendine ne eve bakmayan hiç bir olumlu tavır sergilemeyen biriyle yaşamak zor....Şöyle ne yaparsam yapayım aklımda hem kötü düşünceler var şunu yaparsam şöyle olur gibi. Bu yüzden hiç birşey yapamıyorum az önce eşim tırnaklatımı gördü ve kavga ettik kendine bakmıyorsun diyip duruyor ama elimde değil