- 6 Nisan 2018
- 275
- 180
- 103
- Konu Sahibi Ferda ferda
-
Okb ile post açmıştım geçen yıl böyle birşey yaşamıyorsanız bence hiç kimse yaşamasın hatırlamazsınızSiz kimisiniz? Her üyeyi hafızamızda tutamıyoruz
Okb ile post açmıştım geçen yıl böyle birşey yaşamıyorsanız bence hiç kimse yaşamasın hatırlamazsınız
Kim olduğumun bir önemi yok ben şu yum desem zaten tanımayacaksınız bu hastalığı yaşamış ve atlatmış biri olarak geri bildirimde bulunuyorum çok fazla yaşayan varHastalığınızı yenmeyi başarmanıza sevindim, mutluluğunuz daim olsun da burada binlerce üye var, siz kimdiniz?
O da senin sorunun hanımefendiBuraya her gün kaç konu açılıyor geçen günü unutuyoruz geçen yılı nasıl hatırlayalım?
O da senin sorunun hanımefendi
Beni anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim :) lakin goygoy yapmaya gelmedim neticeyi bırakıp Hatice’yle ilgileniyorsun benim kim olduğumu napacaksın yok illa tanışmak istiyorsan özelden numaramı vereyim :) hastalığı yendim varsa benim gibi olanlar umudunu kaybetmesin diyorum ah be ablamBiraz düzgün konuşmayı, kendinizi güzel ifade etmeyi öğrenseydiniz keşke bu süre zarfında belli ki bilmiyorsunuz
Amaç dedikodu hırgür yapmak ya :) ama ben bir hastalıktan söz ediyorum inatcı bir hastalık benim kimiliğimi öğrenip yuh falan çekecekler kendilerince ama ben zaten utanmıyorum ki tek tek ne yaşadığımı anlatmak istemiyorum açın okuyun bi zahmet :)Ya hu konu sahibesi kimse kim. Sarı çizmeli Mehmet Ağa. Fark eder mi ki?
Ben sizin adınıza çok sevindim. Ohhh vallahi içim açıldı. Güçlü, kendime yeten, kimsenin bıraktığı yerde çakılı kalmayan o kadınlardan biri de artık sizsiniz. Enerjiniz artarak devam etsin inşallah. Çiçek açtı buralar
Kıyamam sana ceza almışsın :) uzaktan izlersin artık platformu Allahtan adil bir site burası ben cevap vermeden almışsın ağzının payını görüşürüzBoşan bence
Hastalığı kendi kendinize mi yendiniz? Yani okb hastaları tedavisiz iyileşiyor mu? Madde madde yazdıklarınız kendi içinizden mi geldi yoksa terapistle falan mı başardınız?Kim olduğumun bir önemi yok ben şu yum desem zaten tanımayacaksınız bu hastalığı yaşamış ve atlatmış biri olarak geri bildirimde bulunuyorum çok fazla yaşayan var
Tedavi gördüm devlet hastanesinde ama yazdıklarımı kendi içimden geldiği için yaptım insan en iyi kendisi bilir neyin iyi geleceğini kendimi kemdim buldum diyebilirizHastalığı kendi kendinize mi yendiniz? Yani okb hastaları tedavisiz iyileşiyor mu? Madde madde yazdıklarınız kendi içinizden mi geldi yoksa terapistle falan mı başardınız?
Şimdi öncelikle bir görgü kuralıdır siz yazana sen cevap verilmez. Ayrıca konu başlığınızı değiştirmekle çok iyi yapmışsınız zira ilk başlık seçiminiz “okb yüzünden forumdan yuhalanışım” olunca haliyle siz kimdiniz ne oldu ne yaşandı sorusu kaçınılmaz oluyor. Eski konunuzu da ekleyerek bakın ben zamanında bunları yaşadım ama artık böyle böyle yaptım iyileştim diyerek konu açsaydınız gelecek yorumlar farklı olurdu. İnsanlara laf sokmaya çalışmak yerine kendinizi düzgün ifade etmeyi öğrenirseniz yararınıza olur. Neyse iyileşmenize sevindim iyi forumlar sizeBeni anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim :) lakin goygoy yapmaya gelmedim neticeyi bırakıp Hatice’yle ilgileniyorsun benim kim olduğumu napacaksın yok illa tanışmak istiyorsan özelden numaramı vereyim :) hastalığı yendim varsa benim gibi olanlar umudunu kaybetmesin diyorum ah be ablam
Ben iyiyim iyileştim anladınız mı anladınız teşekkürler başlığı ben değiştirmedim ama bence diğer başlık daha ilgi çekiciydi :)Şimdi öncelikle bir görgü kuralıdır siz yazana sen cevap verilmez. Ayrıca konu başlığınızı değiştirmekle çok iyi yapmışsınız zira ilk başlık seçiminiz “okb yüzünden forumdan yuhalanışım” olunca haliyle siz kimdiniz ne oldu ne yaşandı sorusu kaçınılmaz oluyor. Eski konunuzu da ekleyerek bakın ben zamanında bunları yaşadım ama artık böyle böyle yaptım iyileştim diyerek konu açsaydınız gelecek yorumlar farklı olurdu. İnsanlara laf sokmaya çalışmak yerine kendinizi düzgün ifade etmeyi öğrenirseniz yararınıza olur. Neyse iyileşmenize sevindim
maşallah 41 kere çok mutlu oldum :)Amaç dedikodu hırgür yapmak ya :) ama ben bir hastalıktan söz ediyorum inatcı bir hastalık benim kimiliğimi öğrenip yuh falan çekecekler kendilerince ama ben zaten utanmıyorum ki tek tek ne yaşadığımı anlatmak istemiyorum açın okuyun bi zahmet :)
Size güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ediyorum nihayet anlayan birinin olması beni mutlu etti :))
Çok teşekkür ederim bir çok doktora gidip bu tanıyı aldım doğumdan sonra hemen tedaviye başladım ilaç çok fayda etti kendi çabamda olunca iyileşme kaçınılmazmaşallah 41 kere çok mutlu oldum :)
doktora da gidip tedavi oldunuz dimi
okb tanısı almış mıydınız? kendinizin mi tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?