• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okbli ise boşan!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz elmayi armutla kiyasliyorsunuz. Sizin okb nizde derdiniz kendinizle. Diger konuda adam kadinin hayatinin icine ediyordu affedersiniz. Millet de iyilesme olmadan cocuk yapma dedi. Ben baskasinim yasam kalitesini bu kadar düsürüyorsam ve hayatina bu kadar müdahele ediyorsam o zaman dönüp bir düsünmem lazim acaba hastaligimi saklarken kul hakkina giriyormuyum diye. Sizin durumunuz o konudaki drumla bir degil bir kere. Üstünden gelmeye gayret etmenize sevindim. Insallah tamamen yenebilirsiniz
hangi konu acaba link atabilir misiniz rica etsem? :KK200:

Siz elmayi armutla kiyasliyorsunuz. Sizin okb nizde derdiniz kendinizle. Diger konuda adam kadinin hayatinin icine ediyordu affedersiniz. Millet de iyilesme olmadan cocuk yapma dedi. Ben baskasinim yasam kalitesini bu kadar düsürüyorsam ve hayatina bu kadar müdahele ediyorsam o zaman dönüp bir düsünmem lazim acaba hastaligimi saklarken kul hakkina giriyormuyum diye. Sizin durumunuz o konudaki drumla bir degil bir kere. Üstünden gelmeye gayret etmenize sevindim. Insallah tamamen yenebilirsiniz
İyileşmiş bir okbli olarak kesinlikle katılıyorum. Bu hastalığın derecesi kişiden kişiye değişiyor. Benimki sadece benim hayat kalitemi düşürüyordu ama bazılarınınki etrafındaki herkese hayatı zindan ediyor. Kıyas yapmak çok saçma olmuş bence de

hocam avukatımm cahil olduğunu kabul etmeyen cahiller daha tehlikeli okb lilerden ama değil mi?ben yıllardır başedemedim pess ettim artık onlar kazandı .game over :KK70:
Heh oyle tabi ama senin de cantana emaneten konan saat 2 saat icinde 20 kez yerinde mi diye kontrol edilse, ekstra saat orda di mi diye sorulsa, ustune tekrar kontrol edilse o saatle ilgili fantazilerini duymak isterdim :KK70: :KK70::KK70:

hangi konu acaba link atabilir misiniz rica etsem? :KK200:

Yok yok okbli bi konu vardı 23 sayfalık 2 sayfasını okumam yetti. Ordaki yorumcular böyle demişler de. Onlara gönderdim.
Konular, üyeler ve üyelerin yorumlarıyla ilgili konu açmak yasaktır, gönderme yapmak yerine site kurallarına uymadığını düşündüğünüz yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basmalısınız ki moderatörler online olduklarında incelesin, yorum uygunsuzsa gerekeni yapsın.

Bahsettiğiniz topikte sizi sinirlendiren yorumlara zaten müdahale edilmişti, keşke polemiğe sebebiyet verecek konular açmak yerine şikayet et butonunu kullansanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X