- Konu Sahibi kubrakara83
tırtıklısı eyii deyiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu soruya bır dalgada ben gecıyım bakıyım kendımı nasıl hıssedıcem camasır eldıvenı nasıl olur acabaOkey
okey ustune durex taksin garanti çözüm :)
Yüzeysel ilişki insanın kendine yakışanı giymesidir.bende onu anlamam yuzeysel ne demek
guzel bir yaklaşımm oldu bu bakYüzeysel ilişki insanın kendine yakışanı giymesidir.
daha denemedım hep ben korundum ama artık korunmayacagımEst canım ne dalgası? Sen hangisini denedin bunların? İzlenimlerin neler?
:)anlayısın ıcın sagolneler okuduk şurada. Daha Kazen yeni açmış konuyu. Ne kadar cinsellik cahilleri varken yeni kullanıcı bir için abartı bir soru olmayabilir.
Neden dalgaya vurdunuz ki?
belki gerçekten bir fark var sanıyordur vs vs...
Riskli gibi gebelik istemiyorsanızdaha denemedım hep ben korundum ama artık korunmayacagım
neler okuduk şurada. Daha Kazen yeni açmış konuyu. Ne kadar cinsellik cahilleri varken yeni kullanıcı bir için abartı bir soru olmayabilir.
Neden dalgaya vurdunuz ki?
belki gerçekten bir fark var sanıyordur vs vs...
daha önce hiç kullanmadın mı?:)anlayısın ıcın sagol
O olmaz ya onda bes parmak var ya rahatsız eder heralde.bu soruya bır dalgada ben gecıyım bakıyım kendımı nasıl hıssedıcem camasır eldıvenı nasıl olur acaba
bilemeyeceğim ama cidden vahim bir durumda ülke bu konuda. Yani cinsel eğitim ailelerce çocuklarını kötü yola elleriyle sürükler gibi düşünülüp ayıp sayılıyor. Sonra dışarıda öğrenip, uygulayan vakalardan katil bile çıkıyor.canım ben o konuları açanları küçük liseli kızlar olarak düşünüyorum ve konuların gerçek oldugunu düşünüyorum.o panikle solugu burda alıyorlar yazık
dedım ya dkh kullandımm,bıraktım 3 gundur hapıdaha önce hiç kullanmadın mı?