Normalde ilgili ama yarın gidecek olan eşe ayıp olmuyor mu elin bitmesini beklemek? Ben de öyle dizilerdeki gibi adamın elindeki bardağı alıp kenara koyup yakınlaşıcak yapıda değilim, oyunu niye böldün falan derse Allah korusun yani
Adaçayında kafein var uykunu açar canım.
Madem iki tane içtin git hadi bitmedi mi oyun aaa de öpüşüp barışın:)) Uzatmayın bence madem bir yere gideceksiniz
Bence de sorun yok sürecek bi kızgınlığım yok ama yazmak,sohbet etmek makul geldi .
Sorun değil de normal de geldi mi ?
Yani tabii insani gıcık edebilir, belki bir miktar laf da sokulabilir ama kalkip mutfakta adacayi icecek bir durum goremedim. Normalde boyle biri degilse, eli de bitmek uzereyse, siz de o arada internette takilsaydiniz nolcak ki? Abarttiginizi düşünüyorum.
Yok uzatmam zaten ..Gidip yatacağım birazdan.Gidin yanına bisey demeden yatın. Çok trip iyi değildir..
senini canın sıkılmış konu açayım demişsinİyi geceler herkese..
Yarın ailemin yanına gidiyorum,bir hafta evde olmayacağım,günlerdir çocuk hastaydı,perişan haldeydim koltuk tepelerinde yattım.Bugün beraber son gecemiz,hiç olmazsa sarılıp uyuyalım diye hiç uykum olmadığı halde gidip peşinden yatağa girdim, telefonda okey oynuyor..
Biraz baktım dahil oldum sorular sordum falan..Sonra gayet sakin “sana iyi eğlenceler canım diyip” döndüm.Bitiyor dedi (niyeyse )
Birkaç dakika durabildim sinirden, şuan mutfakta adaçayı içiyorum
Kendi kendime düşünmektense yazıp rahatlamak istedim..
Odun,öküz ,dangoz gibi kelimeler kullanmazsanız sevinirim,çünkü genel olarak ilgisiz biri değildir.Bu önemli bir detay..
Şuan üzgün de değilim aslında , hesap vermesini falan hiç beklemiyorum mesela, ya da sitem etmeyi istemiyorum, çünkü mutluluğumu beklenti sıfırlamayı öğrenmeme borçluyum diyebilirim.
Canım sakince atışmak istiyor gibi ..Ne biliyim..
İlla dicez. Güldürdün yaozaman cayini ic tekrar yanas ozaman da tik olmazsa odun deriz
Ne oldu barıştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?