Okeye beşinci..

O okey bazen o kadar heyecanlı bir yerde oluyor ki yangın çıksa bırakmak istemiyor insan. Keşke biraz bekleseydin

Yani tabii insani gıcık edebilir, belki bir miktar laf da sokulabilir ama kalkip mutfakta adacayi icecek bir durum goremedim. Normalde boyle biri degilse, eli de bitmek uzereyse, siz de o arada internette takilsaydiniz nolcak ki? Abarttiginizi düşünüyorum.

Adaçayında kafein var uykunu açar canım.
Madem iki tane içtin git hadi bitmedi mi oyun aaa de öpüşüp barışın:)) Uzatmayın bence madem bir yere gideceksiniz

Allah allah beni sakinleştirir oysa ki..Yeşilçay uyku açıyor da adaçayını bilmiyordum .

Gidin yanına bisey demeden yatın. Çok trip iyi değildir..

Takılmay geldim ben de birazdan paşa paşa gideceğim yatmaya..Ben yatağa almıyorum telefonu,kalkıp adaçayı yaptım takılıyorum burda.

İnşallah sabah bir de beni suçlu çıkarmaz vardır böyle yetenekleri ..
Hayır yani önemli bir görüşme yapmıyor , önemli bir habere bakmıyor ,uzadı bence oyun..

Şimdi sakinim bana da tepkim fazla geliyor ama o an gerçekten sinirlendim elimde değil..

kiz hala burdamisin. gitsene sen sokul koynuna... bende kalktim cay yapiyorum. Allahim yarabbim

senini canın sıkılmış konu açayım demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…