Yazımı iyi okumadınız sanırım elinde molotof vs.eylem yapan insanları savunmuyorum kesinlikle.Ama her öldürülene o zaten terörist,elinde sapan var,yok efendim molotof var diyerek ölümleri haklı göstermeye çalışanlara lafım.Gerçekten insan olan polislerin bu hale halkla karşı karşıya getirilmesine üzülüyorum ama bilerek isteyerek insanların kafasına isabet alıp gaz fişeği atan polise de asla üzülmem.Örneklerini fazlasıyla gördük malesef.Cemevine taziyeye giden yerde kanlar içinde kalan insan,ölen insan onun suçu neydi söyler misiniz.Arada kaynadımı diyeceksiniz.Biraz insaf tamam polis eşiniz ama ölen masum insanları kim geri getirecek.Eylemlerde kendini bilmez insanlar var yok demiyoruz,nasıl kendi bilmez polisler varsa aynen öyle..Araçta yanmakta kurtulan polisleri gördüğümde benimde içim cız etti.Onlarda ana-baba evladı bizi bu hale getirenler utansın sırf birileri başımızda malı götürecek diye ölüyoruz,birbirimize düşüyoruz,onun kışkırtmaları sonucu bu haldeyiz ne desek boş.Bu ülkede destan yazılmıyor suçlu yada suçsuz insanlar ölüyor.İşin kötü tarafı suçlular ceza çekmiyor ölen öldüğüyle kalıyor.Asıl çelişki gerçek teröristlere yapılmayanlar bizlere yapılıyor.Onun için ölenlerin arkasından terörist demeyelim lütfen öyle olsalardı önlerine kırmızı halılar serilirdi tekrar ediyorum !!!