R rukiy63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 40 1 1 25 Cuma 13:26 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #21 merve .!.: Sigorta yoksa yeşil kart gibi bi şey olmuyo mu Genişletmek için tıkla... Yeşilkartlıyım ama bu ilaca hiçbi indirim olmuyor kendi fiyatı neyse onu ödüyorum
merve .!.: Sigorta yoksa yeşil kart gibi bi şey olmuyo mu Genişletmek için tıkla... Yeşilkartlıyım ama bu ilaca hiçbi indirim olmuyor kendi fiyatı neyse onu ödüyorum
Z Zehraxxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.901 2.195 63 Cuma 13:31 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #22 rukiy63 .!.: Yeşilkartlıyım ama bu ilaca hiçbi indirim olmuyor kendi fiyatı neyse onu ödüyorum Genişletmek için tıkla... Yapıcak bisey yok malesef elinde olan verir belki ama o da her zaman bulunmaz mecbur kendin almaya çalışacaksın.
rukiy63 .!.: Yeşilkartlıyım ama bu ilaca hiçbi indirim olmuyor kendi fiyatı neyse onu ödüyorum Genişletmek için tıkla... Yapıcak bisey yok malesef elinde olan verir belki ama o da her zaman bulunmaz mecbur kendin almaya çalışacaksın.
R rukiy63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 40 1 1 25 Cuma 13:38 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #23 Zehraxxxx .!.: Yapıcak bisey yok malesef elinde olan verir belki ama o da her zaman bulunmaz mecbur kendin almaya çalışacaksın. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef bittiği yerde kendim alıyorum
Zehraxxxx .!.: Yapıcak bisey yok malesef elinde olan verir belki ama o da her zaman bulunmaz mecbur kendin almaya çalışacaksın. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef bittiği yerde kendim alıyorum
kedisever33 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 148 167 18 Cuma 14:50 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #24 Çok geçmiş olsun canım şuan başka bi yerdeyim sana 10 gün sonra iki kutu kargolayabilirim hatta 4 tane daha var toplam 24 adet yani bana yaz olur mu
Çok geçmiş olsun canım şuan başka bi yerdeyim sana 10 gün sonra iki kutu kargolayabilirim hatta 4 tane daha var toplam 24 adet yani bana yaz olur mu
kedisever33 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 148 167 18 Cuma 15:04 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #25 Yalnız anlamadım canım ben, geçen sene bu zamanlarda da sen bu ilacı istiyormuşsun burdan aralık ayında
Yalnız anlamadım canım ben, geçen sene bu zamanlarda da sen bu ilacı istiyormuşsun burdan aralık ayında
R rukiy63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 40 1 1 25 Cuma 15:16 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #26 kedisever33 .!.: Yalnız anlamadım canım ben, geçen sene bu zamanlarda da sen bu ilacı istiyormuşsun burdan aralık ayında Genişletmek için tıkla... Evet evet geçen sene aşılamayla hamile kaldım maalesef düşük oldu o zmn da ilk 3ay kullan demişti doktor sonra olumsuz sonuçlandı maalesef
kedisever33 .!.: Yalnız anlamadım canım ben, geçen sene bu zamanlarda da sen bu ilacı istiyormuşsun burdan aralık ayında Genişletmek için tıkla... Evet evet geçen sene aşılamayla hamile kaldım maalesef düşük oldu o zmn da ilk 3ay kullan demişti doktor sonra olumsuz sonuçlandı maalesef
R rukiy63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 40 1 1 25 Cuma 15:17 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #27 kedisever33 .!.: Çok geçmiş olsun canım şuan başka bi yerdeyim sana 10 gün sonra iki kutu kargolayabilirim hatta 4 tane daha var toplam 24 adet yani bana yaz olur mu Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun yazarım inş
kedisever33 .!.: Çok geçmiş olsun canım şuan başka bi yerdeyim sana 10 gün sonra iki kutu kargolayabilirim hatta 4 tane daha var toplam 24 adet yani bana yaz olur mu Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun yazarım inş
kedisever33 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 148 167 18 Cuma 15:21 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiy63 #28 rukiy63 .!.: Allah razı olsun yazarım inş Genişletmek için tıkla... Tamam canım sen hatırlatırsın bana
rukiy63 .!.: Allah razı olsun yazarım inş Genişletmek için tıkla... Tamam canım sen hatırlatırsın bana