• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar 0.4

rukiy63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
40
1
1
25
Mrb elinde oksapar 0.4 olan varsa karşi ödemeli alabilirim lütfen çok ihtiyacım var sigortam olmadığı için ücretli almak durumundayım çok pahalı çok uğraştım rapor çıkarmadılar yardımcı olan olursa duacı olurum

Mrb elinde oksapar 0.4 olan varsa karşi ödemeli alabilirim lütfen çok ihtiyacım var sigortam olmadığı için ücretli almak durumundayım çok pahalı çok uğraştım rapor çıkarmadılar yardımcı olan olursa duacı olurum
Benimde sigortam var ama zaten karşılamiyor beş dakika önce aldım rapor olmadığı sürece zaten normal almanız lazm

Benimde sigortam var ama zaten karşılamiyor beş dakika önce aldım rapor olmadığı sürece zaten normal almanız lazm Sigorta olanlara rapor için yardımcı oluyorlar ama olmayınca bişey yapamayız diyorlar genetik pıhtılaşma sonucunuzda kaç geninizde sorun olduğunu doktora gösterirseniz muhakkak rapor çıkarır

Hamile olmadığınız sürece karşılamaz dedi bana genetiğimde pıhtılaşma yüksek coraspirinde kullanıyorum ama tabiki bölümüne göre değişebilir ben tüp Bebek için kullanıyorm

Hamile olmadığınız sürece karşılamaz dedi bana genetiğimde pıhtılaşma yüksek coraspirinde kullanıyorum ama tabiki bölümüne göre değişebilir ben tüp Bebek için kullanıyorm
Anladım bildiğim kadarıyla hamile kalmadan önce coraspin kaldıktan sonra iğne ile destekliyorlar ama doktorunuz öyle uygun görmüşse kullanırsınız tabi en kısa sürede hayırlı hamilelikleriniz olsun

Anladım bildiğim kadarıyla hamile kalmadan önce coraspin kaldıktan sonra iğne ile destekliyorlar ama doktorunuz öyle uygun görmüşse kullanırsınız tabi en kısa sürede hayırlı hamilelikleriniz olsun
Amin inşallah transferden sonra başlatıliyor pozitif olunca rapor çıkarilir dedi gerçekten pahalı yani

Raporum devam etse yazdırır gonderırdım ama raporum bitti bnmde. Yanı dogumdan sonra Bı daha Almadım

Sağlık ocağına yazdırıyorum ben 110 tl gibi bişey ödedim sağlık ocağı yazmıyor mu

Sağlık ocağına yazdırıyorum ben 110 tl gibi bişey ödedim sağlık ocağı yazmıyor mu
Sağlık ocağına defalarca gittim biz bu ilacı raporsuz yazamayız dedi rapor çıkarmıyorlar rapor olsa bile devlet karşılamazmış sigortalı olmak şartmış yoksa karşılamazmış arkadaş bir kutu için yardımcı oldu sağolsun sonrasına Allah kerim

Sigorta yoksa yeşil kart gibi bi şey olmuyo mu

Siz hamile misiniz şuan
Evet 20haftalık hamileyim çok şükür daha önce 2düşüğüm oldu 1ay öncesine kadar kullanmıyordum oksaparı doktorum suyu az demişti bende ne kadar su içip havuç suyu günde 1bardak taze sıkıp gitsemde pek bi fark olmazdı sonra doktor pıhtılaşma olabilir dedi genetik test istedi iğne başlattı o arada 1hafta sonra kontrole gittiğimde suyun çoğalmış iğne işe yaramış yüksek ihtimal kanında pıhtılaşma var dedi ve sonrasında çıkan sonuçlarda pıhtılaşmam olduğu ve doğuma kadar iğne kullanmam gerektiği doğrulandı sigorta olmayınca ücretli almak durumundayım ve inanın çok zorluyor

Back
X