Bi gebelik kaybiniz ya da pıhtılaşma testi sonucunuz da sorun mu var , ya da tedavi ile mi hamile kaldınız? Genelde bu durumlarda verilir .Merhaba herkese. Bugün doktora gittim oksapar 4000 mg iğne verdi. Normalde coraspirin de kullanıyorum. Şimdi iğneyle birlikte coraspirin kullanan var mı? Doktora sordum ama pek anlayamadım.
Devlet hastanesi o kadar kalabalık ki doktor ne yapacağını bilmiyorGenelde birlikte kullanılır. Ben de kullandım.
İlk gebeliğimde kalbi durdu. Hiç bi test yaptırmadım devlet hastanesindeki doktorum verdi. Özeldekinden istedim veremem demişti. Kendiliğinden olduBi gebelik kaybiniz ya da pıhtılaşma testi sonucunuz da sorun mu var , ya da tedavi ile mi hamile kaldınız? Genelde bu durumlarda verilir .
Doğrudur. Içinize sinmezsw baska bir doktor görüşu daha alın. Ama hemen hemen herkes iğne ile hapı beraber kullanıyor.Devlet hastanesi o kadar kalabalık ki doktor ne yapacağını bilmiyor
Önce özele gittim özeldeki verdi coraspirini. Devlettekide oksapırı verdi kafam karıştıDoktor verdiyse tabiki ikisinide kullanmalısın
Bende okudum kullananlarda eczaneci gün aşırı coraspirini kullanabilirsin dedi de korktumDoğrudur. Içinize sinmezsw baska bir doktor görüşu daha alın. Ama hemen hemen herkes iğne ile hapı beraber kullanıyor.
Basın sağ olsun Rabbım bu evladı size bağışlasın inşallah ama bence test yapılmadan iğne coraspirin verilmesi doğru değil.. gidip bi genetik ya da hematoloji bölümüne kan verin pıhtılaşma testi yapılsın bakın içiniz rahat etsinİlk gebeliğimde kalbi durdu. Hiç bi test yaptırmadım devlet hastanesindeki doktorum verdi. Özeldekinden istedim veremem demişti. Kendiliğinden oldu
Tüp bebek tedavilerinde filan da önlem amaçlı kullandırılıyor bu kadar korkulacak bir şey değil bu iğneler.Basın sağ olsun Rabbım bu evladı size bağışlasın inşallah ama bence test yapılmadan iğne coraspirin verilmesi doğru değil.. gidip bi genetik ya da hematoloji bölümüne kan verin pıhtılaşma testi yapılsın bakın içiniz rahat etsin
Eczacılar saçmalar. Bence başka bir doktora daha gidin içinize sinsin. Ama sorun olacağını sanmam.Bende okudum kullananlarda eczaneci gün aşırı coraspirini kullanabilirsin dedi de korktum
Evet ama galiba onlar sonuna kadar kullanmıyor 12. Hafta falan bırakıyormuş hani hiç test yapılmadan 9 ay kullanması dogru olur mu emin olmak için bi genetik ya da hematoloji ye gitsin dedim ama dr lar daha doğru bilir tabiTüp bebek tedavilerinde filan da önlem amaçlı kullandırılıyor bu kadar korkulacak bir şey değil bu iğneler.
Amin inşallah çok teşekkürederim. Doktora söyledim oda yaptırabilirsin temiz çıkıpta sonra kan pıhtılaşması olabilir iğne verecem dedi bende yaptırmadımBasın sağ olsun Rabbım bu evladı size bağışlasın inşallah ama bence test yapılmadan iğne coraspirin verilmesi doğru değil.. gidip bi genetik ya da hematoloji bölümüne kan verin pıhtılaşma testi yapılsın bakın içiniz rahat etsin
Aynen öyle en iyisi gitmekEczacılar saçmalar. Bence başka bir doktora daha gidin içinize sinsin. Ama sorun olacağını sanmam.
Aynen doktorumda dedi bunlar bi işe yaramaz dediÇoğu dr birlikte veriyor ama bir dr da coraspinin bu tedavide etkisi yok yazdığını görmüştüm benim dr um da sadece oksapar verdi
Sonuna kadar kullanan da var diye biliyorum. Tedirgin olmasın konu sahibi. Elbette gitsin ben de git diyorum.Evet ama galiba onlar sonuna kadar kullanmıyor 12. Hafta falan bırakıyormuş hani hiç test yapılmadan 9 ay kullanması dogru olur mu emin olmak için bi genetik ya da hematoloji ye gitsin dedim ama dr lar daha doğru bilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?