Oksapar 4000

windream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
323
258
33
29
Merhaba kızlar. Düşük yaşayıp sonraki hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullanarak doğum yapanlarınız iğneye doğuma kadar devam ettiniz mi belirli bi haftada bıraktınız mı doğum şeklinizle birlikte yazarsanız çok mutlu olurum

ben 3 .düşük yaptım doktor gebelik devam ederse doguma kadar kullacaksın demişti...

Öncelikle cevabınız İçin çok teşekkür ederim. Sağlıklı hamilelikleriniz olsun inşallah 🤲 Bende 2 düşük yaptım 3.de kan sulandırıcı kullandım 35.haftadayım doğumu yapmayı düşündüğüm doktor 37 de bırakmamı söyledi ama iğneyi veren doktor bana da doğuma kadar demişti. O kadar darda hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum ama iğneyi bırakmayı hiç istemiyorum

Öncelikle cevabınız İçin çok teşekkür ederim. Sağlıklı hamilelikleriniz olsun inşallah 🤲 Bende 2 düşük yaptım 3.de kan sulandırıcı kullandım 35.haftadayım doğumu yapmayı düşündüğüm doktor 37 de bırakmamı söyledi ama iğneyi veren doktor bana da doğuma kadar demişti. O kadar darda hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum ama iğneyi bırakmayı hiç istemiyorum
Merhaba bende kullanıyorum iğne daha önce 2 düşük yaptım. Benim doktorum doğuma kadar mutlaka kullancaksın dedi. Başka bi doktora daha danışın derim hemen bırakmayın bence

Merhaba bende kullanıyorum iğne daha önce 2 düşük yaptım. Benim doktorum doğuma kadar mutlaka kullancaksın dedi. Başka bi doktora daha danışın derim hemen bırakmayın bence
Bende bırakmak istemiyorum bırakmış olsam bile stresle bebeği etkilerim kesin.Bu arada haftamız günümüz aynıymış 🙈

Merhaba gecen yıl kızımı dünyaya sezeryan ile getirdim oksapar 4000lik doguma kadar kullandım
Normal dogum beklıyor dük ancak kontrol de bebegın kalp atısları zayıflayınca 38+2de acil sezeryana alındım herhangi bir problem de yasamadım cok sukur
Ameliyat sonrası oksapar kullanmadım doktorum varisim olup olmadıgını sordu yok dedım gerek yok o zaman dedi kullanmadım
Suan ikinci gebelıgımde tekrar basladım iğneye doguma kadar kullancam ınsallah

Merhaba gecen yıl kızımı dünyaya sezeryan ile getirdim oksapar 4000lik doguma kadar kullandım
Normal dogum beklıyor dük ancak kontrol de bebegın kalp atısları zayıflayınca 38+2de acil sezeryana alındım herhangi bir problem de yasamadım cok sukur
Ameliyat sonrası oksapar kullanmadım doktorum varisim olup olmadıgını sordu yok dedım gerek yok o zaman dedi kullanmadım
Teşekkür ederim. Bende araştırdığıma göre öyle doğuma kadar kullanılabiliyormuş. Ama doğumu yapmayı düşündüğüm yerde öyle söyleyince bütün plan bozuldu ya onun söylediğine uyucam ya da onda olmayacağım o yüzden düzenli gitmesemde gittiğim bi doktor vardı onu başvuracam artık 🤷‍♀️ İnşallah bu gebeliğinizde de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲

Doğuma kadar kullandım ancak benim acil sezeryan oldu 33+5 de doğdu oğlum
Birde ben gün aşırı kullanıyordum bir gün vurunup diğer gün boş geciyorduk doktorum öyle ayarlamisti .
2 düşükten sonra oğlum oldu ondan sonra tekrar düşük yaptım nasip kısmet biraz da

Spinal anestezi ile belden mi yaptılar yoksa genel anestezi ile mi sezeryana girdin acaba?

Spinal anestezi ile belden mi yaptılar yoksa genel anestezi ile mi sezeryana girdin acaba?
İki bebegımı de spinal anestezi ile doğum yaptım ancak ıkıncı dogumuma dogum sonrası oksapar a 10gun devam ettım varis corabı kullanarak corana gecırdıgım için gebelikte sorun olabılır dıye doktorum ıkıncı dogumda önlem aldı
Birincide kullanmamıstım

İki bebegımı de spinal anestezi ile doğum yaptım ancak ıkıncı dogumuma dogum sonrası oksapar a 10gun devam ettım varis corabı kullanarak corana gecırdıgım için gebelikte sorun olabılır dıye doktorum ıkıncı dogumda önlem aldı
Birincide kullanmamıstım
Anladım canım benim ikinci de spinal mi oldu bana zaten doğum sonrası 6 hafta da devam diyo iğneye

Back
X