- 22 Mayıs 2021
- 323
- 258
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende kullanıyorum iğne daha önce 2 düşük yaptım. Benim doktorum doğuma kadar mutlaka kullancaksın dedi. Başka bi doktora daha danışın derim hemen bırakmayın benceÖncelikle cevabınız İçin çok teşekkür ederim. Sağlıklı hamilelikleriniz olsun inşallahBende 2 düşük yaptım 3.de kan sulandırıcı kullandım 35.haftadayım doğumu yapmayı düşündüğüm doktor 37 de bırakmamı söyledi ama iğneyi veren doktor bana da doğuma kadar demişti. O kadar darda hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum ama iğneyi bırakmayı hiç istemiyorum
Bende bırakmak istemiyorum bırakmış olsam bile stresle bebeği etkilerim kesin.Bu arada haftamız günümüz aynıymışMerhaba bende kullanıyorum iğne daha önce 2 düşük yaptım. Benim doktorum doğuma kadar mutlaka kullancaksın dedi. Başka bi doktora daha danışın derim hemen bırakmayın bence
Evet ortak yönümüz çokBende bırakmak istemiyorum bırakmış olsam bile stresle bebeği etkilerim kesin.Bu arada haftamız günümüz aynıymış![]()
Amin inşallah hayırlı zamanda sağlıklaEvet ortak yönümüz çokinşallah sağlıkla kucağımıza alırız ikimizde
Teşekkür ederim. Bende araştırdığıma göre öyle doğuma kadar kullanılabiliyormuş. Ama doğumu yapmayı düşündüğüm yerde öyle söyleyince bütün plan bozuldu ya onun söylediğine uyucam ya da onda olmayacağım o yüzden düzenli gitmesemde gittiğim bi doktor vardı onu başvuracam artıkMerhaba gecen yıl kızımı dünyaya sezeryan ile getirdim oksapar 4000lik doguma kadar kullandım
Normal dogum beklıyor dük ancak kontrol de bebegın kalp atısları zayıflayınca 38+2de acil sezeryana alındım herhangi bir problem de yasamadım cok sukur
Ameliyat sonrası oksapar kullanmadım doktorum varisim olup olmadıgını sordu yok dedım gerek yok o zaman dedi kullanmadım
Suan ikinci gebelıgımde tekrar basladım iğneye doguma kadar kullancam ınsallah
Spinal anestezi ile belden mi yaptılar yoksa genel anestezi ile mi sezeryana girdin acaba?Merhaba gecen yıl kızımı dünyaya sezeryan ile getirdim oksapar 4000lik doguma kadar kullandım
Normal dogum beklıyor dük ancak kontrol de bebegın kalp atısları zayıflayınca 38+2de acil sezeryana alındım herhangi bir problem de yasamadım cok sukur
Ameliyat sonrası oksapar kullanmadım doktorum varisim olup olmadıgını sordu yok dedım gerek yok o zaman dedi kullanmadım
Suan ikinci gebelıgımde tekrar basladım iğneye doguma kadar kullancam ınsallah
İki bebegımı de spinal anestezi ile doğum yaptım ancak ıkıncı dogumuma dogum sonrası oksapar a 10gun devam ettım varis corabı kullanarak corana gecırdıgım için gebelikte sorun olabılır dıye doktorum ıkıncı dogumda önlem aldıSpinal anestezi ile belden mi yaptılar yoksa genel anestezi ile mi sezeryana girdin acaba?
Anladım canım benim ikinci de spinal mi oldu bana zaten doğum sonrası 6 hafta da devam diyo iğneyeİki bebegımı de spinal anestezi ile doğum yaptım ancak ıkıncı dogumuma dogum sonrası oksapar a 10gun devam ettım varis corabı kullanarak corana gecırdıgım için gebelikte sorun olabılır dıye doktorum ıkıncı dogumda önlem aldı
Birincide kullanmamıstım
Evet ikincide spinal anestezi oldu bana 10gun yeterli dedi belki pıhtılaşma nın boyutuna gore sureyı ayarlıyordurAnladım canım benim ikinci de spinal mi oldu bana zaten doğum sonrası 6 hafta da devam diyo iğneye