• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar iğne hep akıyor

umutvar__

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
166
Puanlar
18
Kızlar oksapar yapıyorum kapağını açınca 2 damla kesin damlıyor. Bugün yaparken açtım 2 damla damladı, sonra göbeğime batırmaya çalıştım iki yere batıramadım açıdı 1 damlada orada damladı. İğneyi vurdum çektikten sonra da 1 damla vurduğum yerde vardı. Şırıngayı çektikten sonra içinde kalmış mı bakayım dedin aslında çok bastırdım 1 damlada içinden çıktı boşa mı gitti şimdi? 4-5 damla falan

Hayir canim boşa gitmiş olmuyor ama aklında bulunsun bu iğneyi yaparken içinde küçük bir hava göreceksin o havayı sakın alma biz ona hava kilidi tekniği diyoruz dozu tam almanı sağlıyor kapağını açınca gelen o damla doza dahil değil korkma.

Hayir canim boşa gitmiş olmuyor ama aklında bulunsun bu iğneyi yaparken içinde küçük bir hava göreceksin o havayı sakın alma biz ona hava kilidi tekniği diyoruz dozu tam almanı sağlıyor kapağını açınca gelen o damla doza dahil değil korkma.
ay ben hep alıyordum ama o havayı almazsak morarma yapıyor diye biliyorum bende öyle geniş morluklar hiç olmadı mesela.

Kızlar oksapar yapıyorum kapağını açınca 2 damla kesin damlıyor. Bugün yaparken açtım 2 damla damladı, sonra göbeğime batırmaya çalıştım iki yere batıramadım açıdı 1 damlada orada damladı. İğneyi vurdum çektikten sonra da 1 damla vurduğum yerde vardı. Şırıngayı çektikten sonra içinde kalmış mı bakayım dedin aslında çok bastırdım 1 damlada içinden çıktı boşa mı gitti şimdi? 4-5 damla falan
bende de damlalar akıyordu şimdi araştırdım arkadaşın dediği doğruymuş dozun tam alınması için havanın kalması lazımmış

Son düzenleme:
bende de damlalar akıyordu şimdi araştırdım arkadaşın dediği doğruymuş dozun tam alınması için havanın kalması lazımmış
Merhaba canım bende hep alıyorum bende senin gibi alınmazsa Ağrı yapacağını duymuştum sen kaç haftalık hamilesin

İğnelerin içinde fazladan oluyormuş canım hemşire demişti

Merhaba canım bende hep alıyorum bende senin gibi alınmazsa Ağrı yapacağını duymuştum sen kaç haftalık hamilesin
merhaba 13+3 üm bugün havasını almadan yaptım aslında acısında çok fark olmadı yarına da morarma yapmazsa böyle devam ederim sanırım çünkü diğer türlü ilaç akıyordu hep bu defa bir damla bile akmadı.

Bebegim hemsireyim ben de. Havasi alinmaz hava kilidi teknigi o bilincli yapilmis bir sey doz tam alinsin diye bu igneler deri altina yapildigi icin geri disari cikma olasiligida olur kesinlikle almayin.

Bu bilgiyi bende ilk defa duyuyorum. Normal şırıngalarda havası alınınca bende alıyordum 😂 Sürek li oksapar kullanıyorum havasını almayınca sanki oradaki deri altında bir hava şişmesi olacakmış ve bu daha çok acıtacakmış hissiiyle ben de sürekli hep aldım hiç morarma şişme filan çok şükür olmadı sadece bazen derim çok sertleşiyor prog Están Dexle sertliğinden dolayı denk gelirse kanama yapıyor kanarsa morarıyor yoksa çok şükür hiçbir şekilde oksapar morarma yapmıyor.
Günlük kullanıyorum ben de öyle deneyeceğim bakalım.

merhaba 13+3 üm bugün havasını almadan yaptım aslında acısında çok fark olmadı yarına da morarma yapmazsa böyle devam ederim sanırım çünkü diğer türlü ilaç akıyordu hep bu defa bir damla bile akmadı.
Oy maşallah maşallah bugün bende almadan vuracağım bakalım nolacak yine haberleşelim olur mu cinsiyet i bebeğin benim ki kız

Back
X