• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar iğne hep akıyor

Pasifhesapppp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
369
Puanlar
18
Kızlar oksapar yapıyorum kapağını açınca 2 damla kesin damlıyor. Bugün yaparken açtım 2 damla damladı, sonra göbeğime batırmaya çalıştım iki yere batıramadım açıdı 1 damlada orada damladı. İğneyi vurdum çektikten sonra da 1 damla vurduğum yerde vardı. Şırıngayı çektikten sonra içinde kalmış mı bakayım dedin aslında çok bastırdım 1 damlada içinden çıktı boşa mı gitti şimdi? 4-5 damla falan

Kızlar oksapar yapıyorum kapağını açınca 2 damla kesin damlıyor. Bugün yaparken açtım 2 damla damladı, sonra göbeğime batırmaya çalıştım iki yere batıramadım açıdı 1 damlada orada damladı. İğneyi vurdum çektikten sonra da 1 damla vurduğum yerde vardı. Şırıngayı çektikten sonra içinde kalmış mı bakayım dedin aslında çok bastırdım 1 damlada içinden çıktı boşa mı gitti şimdi? 4-5 damla falan
Sanırım zaten yapan kişiler onu hesap ederek yapıyor. Çünkü havası alınmış vaziyette. Damlamaması nadiren oluyor çoğunlukla damlıyor yaniii,,, hiç dert etme 💖

Back