Oksapar iğne yardım

Al_mi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
32
20
88
Oksapar iğne elinde olan vermek isteyen bana yazabilir mi lütfen hamileyim ve 3 aylık iğneye ihtiyacım var devlet tek karşılıyor ve iğne satıştan kaldırılıyormuş 6kutuya daha ihtiyacım var

Oksapar iğne elinde olan vermek isteyen bana yazabilir mi lütfen hamileyim ve 3 aylık iğneye ihtiyacım var devlet tek karşılıyor ve iğne satıştan kaldırılıyormuş 6kutuya daha ihtiyacım var
Hamileyseniz rapor cikariliyor. Ben de kullanıyorum hamileyim hatta bugün yazdirip aldım aile hekiminden.
Doktorunuzla konuşun. Kaldiriliyor falan yalan bence

oksapar kalkarsa muadillerini alırsınız. doktorunuza danısın yonlendırır. ayrıca saglık ocakları da yazıyor surekli kadın doguma randevu bulamazsanız hem daha kolay olur. ben de tek kutu tek kutu yazdırıyorum rapor olmadıgı için. ama gecen sefer saglık ocagı doktorum 2 kutu yazdı sabah akşam seklınde doz ayarlayıp. o zaman verdi sistem. 15 günlügu gecmezse oluyor. eczacı arkadaslarda yardımcı oluyor ben bazen önden alıyorum receteyı sonra yazdırıyorum ilaç aksamasın dıye. cunk gerçekte bitmiş oluyor ama recete gec yazıldıgından gun sarkabılıyor. ben enox kullanıyorum ama ikisi birbirine muadil diye biliyorum. ben de rapor cıkartamadım bir turlu

oksapar kalkarsa muadillerini alırsınız. doktorunuza danısın yonlendırır. ayrıca saglık ocakları da yazıyor surekli kadın doguma randevu bulamazsanız hem daha kolay olur. ben de tek kutu tek kutu yazdırıyorum rapor olmadıgı için. ama gecen sefer saglık ocagı doktorum 2 kutu yazdı sabah akşam seklınde doz ayarlayıp. o zaman verdi sistem. 15 günlügu gecmezse oluyor. eczacı arkadaslarda yardımcı oluyor ben bazen önden alıyorum receteyı sonra yazdırıyorum ilaç aksamasın dıye. cunk gerçekte bitmiş oluyor ama recete gec yazıldıgından gun sarkabılıyor. ben enox kullanıyorum ama ikisi birbirine muadil diye biliyorum. ben de rapor cıkartamadım bir turlu
Benim raporum var devlet tek tek veriyor muadili de şuan yokmus piyasada ne olur bilmiyoruz diyor ilaç mümessilleri

Satıştan mı kaldırılıyormuş?Ciddi misiniz?

Benim raporum var devlet tek tek veriyor muadili de şuan yokmus piyasada ne olur bilmiyoruz diyor ilaç mümessilleri
tek tek vermiyor devlet doktorum bana 5 kutu birden yazıyordu az bir fark ödeyerek alabiliyorsunuz kaldırılma gibi bir durumu da yok bildiğim kadarıyla bence doktorunuzla birdaha görüşün

e
enox ve oksapar birbiri yerine kullanılıyor dıye bılıyorum. eczanede hangisi varsa onu alan arkadaslarım var. açıp içerik okumadım ama eczacı arkadaşlar ve doktorlar aynı diyorlar size neden oyle demişler anlamadım. içerikleri aynı sadece isimleri farklı denıyor. iğneleri farklıymıs sanırım. ben sadece enox kullandım ama enox iğnesi daha ince diyorlar. bence doktorunuza veya bi eczacıya tekrar sorun. içiniz rahatlasın . sıkıntı yapmayın bu kadar. iki ilaç daha vardı adını hatırlamıyorum içerikleri aynı

tek tek vermiyor devlet doktorum bana 5 kutu birden yazıyordu az bir fark ödeyerek alabiliyorsunuz kaldırılma gibi bir durumu da yok bildiğim kadarıyla bence doktorunuzla birdaha görüşün
raporunuz yoksa tek tek oluyor 5 tane yazamıyorlar. sadece 15 gune kadar ilacı karsılıyor. gunde 1 yazdırılırsa tek kutu gunde 2 yazdırılırsa 2 kutu alınıyor. sistem izin vermıyor rapor yoksa zaten. rapor varsa fazla alınabiliyor

Merhaba benim elimde fazladan var hangi ildesiniz göndereyim özelden yazın isterseniz

benim raporum yok eczacı arkadasım ayarlıyor hep onceden. ben sabah akşam seklinde yazdırıyorum 2 kutu. sizde oyle bir deneyin en azından 2 kutu alırsınız bana o sekilde veriyor.

raporunuz yoksa tek tek oluyor 5 tane yazamıyorlar. sadece 15 gune kadar ilacı karsılıyor. gunde 1 yazdırılırsa tek kutu gunde 2 yazdırılırsa 2 kutu alınıyor. sistem izin vermıyor rapor yoksa zaten. rapor varsa fazla alınabiliyor
Elbette raporla alınıyor yoksa nasıl 5 kutu yazsınlar zaten bunu kullanması gerekiyorsa doktor ilk kullanımda rapor çıkarıyor ben neden alamadığını anlayamadım zaten

Elbette raporla alınıyor yoksa nasıl 5 kutu yazsınlar zaten bunu kullanması gerekiyorsa doktor ilk kullanımda rapor çıkarıyor ben neden alamadığını anlayamadım zaten
hayır bana cıkarmaDILAR MESELA özel hastaneye gidip cıkartmam lazım. çünkü düşük oykum yokmus. 37. haftada kaybım var. ben genetik tahlilleri yaptırdım 1 homozgot 1 heterozgotum var. universite hastanesi rapora imza atmak istemıyor endikasyon yok diye. hatta 2 düşük falan istiyor resmen. kabul etmıyor hocalar raporda adları gecsın

Arkadaşlar benim 2 kimyasal 1i birbucuk aylık biri iki buçuk aylık 3 düşük bir kürtajım var raporum da var ama önceden tek seferde bir aylık alabilirken şimdi sadece 10 günlük veriyor doktor bu ilacin sıkıntı olacagini stok yapmami söyledi eğer vermeye devam ederse devlet her 10 günde bir alıyorum zaten ben piyasada bulamazsam diye kendimi garantiye alayım dedim

Enox iğne için raporu nereden çıkarttınız ve illa özelden mi çıkarttırılıyor birde bebeğin kalp atışı duyulamadan da çıkarılmıyormuş öyle yazıyordu sitede doğru mu ?

Raporsuz oksapar vermiyorlar artik maalesef subat itibariyle degisti

Hangi ildesiniz siz suan stok sıkıntısı falan yok her eczanede buluyorum Ankarada ben. Ilaca acilan bi dava var o nedenle bir asparagas donuyor bir gerçekligi yok

İğne satıştan kaldırılmaz. Şimdi aşilardan dolayi hiçbir sıkıntısı olmayan insanlarda ameliyat sonrası kan sulandiric iğne veriyorlar önlem amacli, İçiniz rahat olsun 👍🏻

Merhaba bu ilaç alma sıkıntısını bende yaşadım sonra özel hastanede rapor çıkarttırdım doğuma kadar kullanmam gerekiyor daha 4 aylık olmadık bile Oksapar4000 bulunuyor genelde Enox 4000 zor bulunuyor oksaparda zaten enoxun eş değeri içeriği aynı ve ben rapordan dolayı ücretsiz alıyorum iğneyi

Back
X