Oksapar iğne yardım

Merhaba bu ilaç alma sıkıntısını bende yaşadım sonra özel hastanede rapor çıkarttırdım doğuma kadar kullanmam gerekiyor daha 4 aylık olmadık bile Oksapar4000 bulunuyor genelde Enox 4000 zor bulunuyor oksaparda zaten enoxun eş değeri içeriği aynı ve ben rapordan dolayı ücretsiz alıyorum iğneyi
Merhaba, bu raporu hangi bölümden çıkarttınız bazıları dahiliye bazıları kadın doğum demiş birde özelden değil de devlet hastanesinde olmaz mi acaba ? Bu raporu çıkarınca toplu mu aldınız iğneleri yada her bittiğinde bu raporla gidip sağlık ocağında mı yazdirdiniz?

Arkadaşlar benim 2 kimyasal 1i birbucuk aylık biri iki buçuk aylık 3 düşük bir kürtajım var raporum da var ama önceden tek seferde bir aylık alabilirken şimdi sadece 10 günlük veriyor doktor bu ilacin sıkıntı olacagini stok yapmami söyledi eğer vermeye devam ederse devlet her 10 günde bir alıyorum zaten ben piyasada bulamazsam diye kendimi garantiye alayım dedim
Bnmde raporum var rapor sürenizi göre istediğiniz kadar alabilirsiniz. Ben en son aralıkta 11 kutu aldım. Sizin eczane ve doktorda sıkıntı var sanki. Kurum hekimi yazdı hatta recetemi.

Merhaba, bu raporu hangi bölümden çıkarttınız bazıları dahiliye bazıları kadın doğum demiş birde özelden değil de devlet hastanesinde olmaz mi acaba ? Bu raporu çıkarınca toplu mu aldınız iğneleri yada her bittiğinde bu raporla gidip sağlık ocağında mı yazdirdiniz?
Ben unv hastanesinden çıkarttım. Trambofili testi yaptırdım. Test sonucuna göre rapor çıkarttım. Ben sağlık ocağına ya da kurum doktoruna ilacı yazdiriyorum. Max kaç yazarsa eczanede kaç kutu verirse alıyorum. Bitmesine yakın yine yazdırıp alıyorum.

Ben unv hastanesinden çıkarttım. Trambofili testi yaptırdım. Test sonucuna göre rapor çıkarttım. Ben sağlık ocağına ya da kurum doktoruna ilacı yazdiriyorum. Max kaç yazarsa eczanede kaç kutu verirse alıyorum. Bitmesine yakın yine yazdırıp alıyorum.
Bende üniversite hastanesine gidiyorum eğer transferim pozitif çıkarsa nasıl bir yol izlemeliyim diye merak etmiştim çok teşekkür ederim 🌟🌟

Devlet hastanesi benim günlerimi öldürdü…perinatoloji muayenemdeki doktor kardiyoloji git demişti sonra İlk kadın doğuma gittim biz veremiyoruz dahiliyeye git dedi dahiliyeye gittim bizle alakası yok raporu veremiyoruz dedi Hematoloji ye dedi artık o kadar yoruldum ki stres koşuşturma riskli bir gebeliğim var dinlenmem gerekiyor hergün de doğuma kadar kullanmam gereken iğne Allah razı olsun eczanedeki kız tanıdığı vardı yardımcı oldu özel hastanede 800 tl muayene ücreti 300 küsür rapor ücreti ödedim ve aldım raporu 3 aylık 4 kutu aldım şimdiye kadar 2 si bitti 1 lira bile ödemedim …uzun lafın kısası ben devlette çok uğraştım alamadım..iğneleri de ilk reçeteye 1 kutu yazmışlardı aldım sonra bitince aile hekimime raporu gösterdim 3 kutu da öyle yazdı aldım totalde 40 günlük ilacımı almış oldum 5 kutu daha alabileceğim sonra tekrar 3 aylık rapor alacağım

Devlet hastanesi benim günlerimi öldürdü…perinatoloji muayenemdeki doktor kardiyoloji git demişti sonra İlk kadın doğuma gittim biz veremiyoruz dahiliyeye git dedi dahiliyeye gittim bizle alakası yok raporu veremiyoruz dedi Hematoloji ye dedi artık o kadar yoruldum ki stres koşuşturma riskli bir gebeliğim var dinlenmem gerekiyor hergün de doğuma kadar kullanmam gereken iğne Allah razı olsun eczanedeki kız tanıdığı vardı yardımcı oldu özel hastanede 800 tl muayene ücreti 300 küsür rapor ücreti ödedim ve aldım raporu 3 aylık 4 kutu aldım şimdiye kadar 2 si bitti 1 lira bile ödemedim …uzun lafın kısası ben devlette çok uğraştım alamadım..iğneleri de ilk reçeteye 1 kutu yazmışlardı aldım sonra bitince aile hekimime raporu gösterdim 3 kutu da öyle yazdı aldım totalde 40 günlük ilacımı almış oldum 5 kutu daha alabileceğim sonra tekrar 3 aylık rapor alacağım
Raporumda günde 1 adet kullanacağım yazdığı için sadece 3 aylık alabiliyorum ben

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim eczcıma ayirttirdim sağolsun depoya 8 kutu aldı benim için bu arada artık oksapar yazmiyorlar muadili enoxmus onu yazdı yeni doktorum samsundayim ve burda oksapar neredeyse yok ama ben hallettim şükür .

Merhaba elinde prolutex 25 enox veya oksapar estrofem olan ve paylaşmak isteyen varmi?

Back
X