oksapar iğne

YARCEY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
1
1
1
46
Merhaba,
6 haftalık gebeyim. ve üçüncü gebeliğim ancak yaşayan çocuğum yok. Karnımda kalbi doruyor kaybediyoruz. Bu gebelikte doktorum bana oksapar kan sulandırıcı iğne veridi ve beraberinde perhiz verdi. Sadece iğneyi kullanıyorum ve iğne zaten kan sulandırıcı coraspin e gerek yok dedi. Bazı gıdalar iğnenin etkisini ortadan kaldırıyormuş ve perhiz çok kafamı karıştırıyor . İnt. bakıyorum kan sulandırıcı birçok iğne çeşidi ile ilgili bi dolu yasak var. Bebeğim nasıl beslenip vitamin alacak. Benim gibi Oksapar kullanıp aynı zamanda perhiz yapan varmı ? Bu iğneden kullanıp aynı zamanda perhiz yapan arkadaşım varsa kendini hangi besinlerden korudu. Teşekkür ederim.

Merhaba benim pıhtılaşma sorunum yoktu ama önlem amaçlı 2 gün önceye kadar oksapar kullandım.
En başından beri ecopirin kullanıyorum 30. haftaya kadar da kullanacağım.
Doktorum bana perhiz vermedi, ilk defa duydum.

Bende 3. Ayın sonuna kadar oksapar kullanacağım. Doktor onun için değil bulantılarım için diyet verdi. çok baharatlı, yağlı şeyler yeme dedi. Bitki çayı özellikle adaçayı içme dedi. Sabah uyanınca tuzlu kraker ye dedi. Günde 2-3 lt su tüket dedi.

Neleri yasakladı yada perhızde neler var bızlerede soyler mıısnız.

Konunuzu yeni gördüm eğer bir fotoğraf varsa doküman halinde falan atar mısınız rica etsem

Tüp bebekle hamile kaldim dusuklerim oldu o yüzden corasprin ve oksapar kullandim doguma kadar doktorum yemekle ilgili hiçbir uyarida bulunmadı o kadar zor süreçlerden geçtik ki eminim ciddi bir etkisi olsa bana söylerdi perhiz yap diye

Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…