Oksapar iğneyi doktor ne zaman kesti?

Zeynepfdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
58
36
88
38
Kızlar ben bugün ilk kez keseyi görmeye gittim. Doktor herşey yolunda dedi ve oksaparı kesti artık. Sizde oksapar ne zaman kesilmişti acaba? Ben şuan 5+6 dayım.

Ben 5. Haftada kullanmaya başladım. Dogumdan sonra da bir sure kullanicam. Neden oksapar kullanmistınız? Kan pıhtılaşması mi çıkmıştı?

Bana transferden sonra başlatmıştı. Bugün keseyi görünce bıraktırdı. Pıhtılaşma yoktu tutunma kolaylaşsın diye vermişti heralde. 🙄

Biz hala kullanıyoruz7. Ay dayız kesmedi tup bebek olduğu için kan pıhtılaşma falanda yok ama devam dedi doktorumuz.

Ben 5. Haftada kullanmaya başladım. Dogumdan sonra da bir sure kullanicam. Neden oksapar kullanmistınız? Kan pıhtılaşması mi çıkmıştı?
Bana transferden sonra başlatmıştı. Bugün keseyi görünce bıraktırdı. Pıhtılaşma yoktu tutunma kolaylaşsın diye vermişti heralde. 🙄

Peki ecopirin de kullanıyor musunuz bende ecopirine devam et diyip iğneyi kesti çünkü sadece?
Yok sadece 4000 oksapar kullanıyorum transfer 1 hafta önce başlamıştım. Dogum 1 gun kala bırakacaksın dediler.

Kızlar merhaba , bendede kan pıhtılaşması var , corasprn içiyordum , oskapara basladık fakat kesede kanama oldugu için aspirini bıraktırdı , tek basına iğne yeterli olur mu ? Böyle bi durum yasayan var mı ?daha keseyi yeni gördük

Back
X