Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oksaparcilar buradaAsıl keseyi gorunce başlaniyor doğumdan 1 2 gun once kesiliyor baska doktorada gttin mi ben doguma kdar kullancam inş
Bana transferden sonra başlatmıştı. Bugün keseyi görünce bıraktırdı. Pıhtılaşma yoktu tutunma kolaylaşsın diye vermişti heralde.Ben 5. Haftada kullanmaya başladım. Dogumdan sonra da bir sure kullanicam. Neden oksapar kullanmistınız? Kan pıhtılaşması mi çıkmıştı?
Peki ecopirin de kullanıyor musunuz bende ecopirine devam et diyip iğneyi kesti çünkü sadece?Biz hala kullanıyoruz7. Ay dayız kesmedi tup bebek olduğu için kan pıhtılaşma falanda yok ama devam dedi doktorumuz.
Yok sadece 4000 oksapar kullanıyorum transfer 1 hafta önce başlamıştım. Dogum 1 gun kala bırakacaksın dediler.Peki ecopirin de kullanıyor musunuz bende ecopirine devam et diyip iğneyi kesti çünkü sadece?
Anladım teşekkür ederimYok sadece 4000 oksapar kullanıyorum transfer 1 hafta önce başlamıştım. Dogum 1 gun kala bırakacaksın dediler.
Önemli değil canım ınslalah sag salim yavrunu kucağına alırsınAnladım teşekkür ederim![]()
Bende bu şekilde kullandm.genlerde pıhtıya a yatkınlık varsa kesmeyinAsıl keseyi gorunce başlaniyor doğumdan 1 2 gun once kesiliyor baska doktorada gttin mi ben doguma kdar kullancam inş
Var cnm ilki 7 hf kalbi durduBende bu şekilde kullandm.genlerde pıhtıya a yatkınlık varsa kesmeyin