• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar ihtiyacı olan gönderebilirim ?

mavms yesl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
118
Puanlar
33
Merhabalar oksapar kaldı elimde 0.6 doz da var ama 0.4 olarak kullanabilirsiniz bebek ve ben kilo alınca doktorumuz 06 ya çıkarmıştı dozu
04 de var biraz isteyen olursa kargoyla gönderim sağlayacağım

Eklentiler

• 5F6E0145-0653-4A03-9743-BB38825BD3F4.webp
    5F6E0145-0653-4A03-9743-BB38825BD3F4.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 92
Merhabalar oksapar kaldı elimde 0.6 doz da var ama 0.4 olarak kullanabilirsiniz bebek ve ben kilo alınca doktorumuz 06 ya çıkarmıştı dozu
Merhaba canım bende kullanıyorum oksapar benim de ignem var hala kullanıyorum doğumuma az kaldı bişey sormak istiyorum doğumdan sonra ne kadar daha kullandın iğneyi yoksa doktor doğumdan 1 gün önce kestiği ile kullanmayi bıraktın mı doktoruma soracağım cuma günü ama merak.ettim

Merhaba canım bende kullanıyorum oksapar benim de ignem var hala kullanıyorum doğumuma az kaldı bişey sormak istiyorum doğumdan sonra ne kadar daha kullandın iğneyi yoksa doktor doğumdan 1 gün önce kestiği ile kullanmayi bıraktın mı doktoruma soracağım cuma günü ama merak.ettim
2 ay daha oksapar 2 ay corasprin kullandım canım
Bende kan pıhtılaşma var sadece tüp bebek olduğu için değil
Doğuma girceğim gün de 0.4 oksapar yapmak zorundaydık

2 ay daha oksapar 2 ay corasprin kullandım canım
Bende kan pıhtılaşma var sadece tüp bebek olduğu için değil
Doğuma girceğim gün de 0.4 oksapar yapmak zorundaydık
Benimde pıhtılaşma sorunum var aşkım
6 genim e baktılar 3 genim sorunlu çıktı
O zaman bende 4 ay kullanırım öylemi olur ki doktorum a soracağım işte 9 Şubat da doğum a gireceğim cuma günü nts ye bağlanıcam iğneyi vurup vurmayacagımı soracağım senin kaçtane genin sorunlu geldi

Dogumdn en az 3 gun uada 1 hafta önce kesiyorlar dogumda cok kanama olur yoksa sonrada devam edilmiyor

Merhaba ben isteyebilirim kimse talip cıkmadıysa hatta izmirdeyseniz ve yakınsak elden bile alabilirim.

Merhaba canım bana 0.6 lık lazım sağlık güvencem olmadığı için almakta çok zorlanıyorum

Hangi ildesiniz

Merhaba ben isteyebilirim kimse talip cıkmadıysa hatta izmirdeyseniz ve yakınsak elden bile alabilirim.
Merhaba göndereceğim kişi negatif aldı maalesef ilk yazana göndereceğim tam da hazırlamıştım kargo adresini yazıcaktım kısmet 🥹 size gönderebilirim

Benimde pıhtılaşma sorunum var aşkım
6 genim e baktılar 3 genim sorunlu çıktı
O zaman bende 4 ay kullanırım öylemi olur ki doktorum a soracağım işte 9 Şubat da doğum a gireceğim cuma günü nts ye bağlanıcam iğneyi vurup vurmayacagımı soracağım senin kaçtane genin sorunlu geldi
2

Merhaba göndereceğim kişi negatif aldı maalesef ilk yazana göndereceğim tam da hazırlamıştım kargo adresini yazıcaktım kısmet 🥹 size gönderebilirim
Bana yazmışınız görmedim kime kısmet olduysa şifa olsun inşallah🩷

Back
X