Doğuma Hazırlık Oksapar kullananlar bakabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bade123567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
271
117
53
33
Ben ecopirin kullaniyordum. Bugun kanama alani olusmus ecopirin birak oksapar igne devam et dedi doktor.oksapar kullanip kanama alani olup gebeligi normal sekilde devam eden var mi. ? Bana yardimci olabilirmisiniz?

• Beğen
Reactions: Z P
Ben ecopirin kullaniyordum. Bugun kanama alani olusmus ecopirin birak oksapar igne devam et dedi doktor.oksapar kullanip kanama alani olup gebeligi normal sekilde devam eden var mi. ? Bana yardimci olabilirmisiniz?
Cnm merhabalar pıhtılaşma sorunum var. bende oksapar kullanıyordum. Kanamam oldu kırmızı. Dr um kesti. Kanama alanı çok büyüktü ancak 20günde kayboldu bu sürede kahverengi lekelenmem oldu. Dr um perinatologa danıştı vücut dengede şu an oksapar vermeyelim dedi. Çünkü önceden hiç düşüğüm olmadı o yüzden devam etmedim

Bende ikisini kullanıyordum bir canım kanama olunca doktor banada kestirmisti coraspirini. Cleksan oksapar kullandım daha sonra bulamadık eczanelerde şimdi sadece coraspirin kullanıyorum

Oksapar ve corasprin kullaniyorum 9. Haftada kanamam oldu corasprini kestik 3-5 gun progestanla kanamam durdu fakat yaklasik 1 ay kadar kanama alani devam etti bebek buyudukce alan yok olacak dediler bu surecte igneye devam ettim. Cok sukur 17. Hafta bitmek uzere. Eger kanama alani kese disinda ise endiselenme bol bol dinlen bebis buyudukce yok edecektir onu

Back
X