Oksapar kullananlar

Miskaa31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
28
16
3
34
Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 12.haftadan sonra tüp bebek yapan doktor değilde şuan beni takip eden doktor oksaparı bıraktırıp coraspırın başlattı sizce devam etmelimiyim oksapara

Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 12.haftadan sonra tüp bebek yapan doktor değilde şuan beni takip eden doktor oksaparı bıraktırıp coraspırın başlattı sizce devam etmelimiyim oksapara
tüp bebek doktorunuzu da danışınız, doktorunuz ne derse onu yapın lütfen , burdan birinin söylemine göre hareket etmeyin herkesin hamileliği farklı kimsenin bir değil 🙏

Bncede tüp bebek yaptıran doktorunuza sorun. Ben 31+2 yim hala oksapar kullaniuorum. Bende takiplerime başka doktorda devam ettim. Doktorum doğuma kadar kullandiriyor

Kese göründükten sonra tüp bebek doktoru bırakıyor tedaviyi.
Kimi doğuma kadar kullandırıyor oskapar’ı, kimi gerek görmüyor. Riskli bir durum görmedi demek ki.

doktorun ne derse onu yap canım,ben tüp bebekte ikisinde kullandım ama pıhtılaşma vardı.

merhaba, oksapar ile coraspinin farkı ne biliyor musunuz? Coraspin yeterli olmuyor mu acaba oksapar yerine. Ya da neden ikisi birden kullanılması gerekiyor?

Back
X