Oksapar yan etki

minnos93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
19
5
1
31
Hanımlar aranızda oksapar kullanıp baş ağrısı yaşayan oldu mu ben ilacı bir haftadır kullanıyorum resmen kafamı vurasim geliyor 33 haftalık gebeyim doktor verdi ağrı kesicide içemiyorum napicam :(

Ben yan etki yaşamadım hic kuzu bi doktoruna sor bklm ne dicek

Hanımlar aranızda oksapar kullanıp baş ağrısı yaşayan oldu mu ben ilacı bir haftadır kullanıyorum resmen kafamı vurasim geliyor 33 haftalık gebeyim doktor verdi ağrı kesicide içemiyorum napicam :KK43:
Acile gidebilirsiniz ağrı kesici hafif dozlu parol verebilirler serum ile ,migren krizleri olan biri olarak gebeliğim boyunca haftada 3 kere acilde serum yiyerek geçirdim 😑

Yarın bi sorucam canım yoksa bu ağrıdan gözüme uyku girmiyor normalde 4000 lik kullanıyordum daha sonra 6000 lik yaptı doktor

Banada hicbir yan etki yapmadi doguma dek kullandim. Parol alirsan rahatlarsin belki bide cok cok fazla su tuketmeye calis

Yarın bi sorucam canım yoksa bu ağrıdan gözüme uyku girmiyor normalde 4000 lik kullanıyordum daha sonra 6000 lik yaptı doktor
Günde 4000x2 olarak kullanıyorum. Bende de baş ağrısı yapmadı. Doktorunuza sorun muhakkak.

Back
X