- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi xixrmakcan
-
gazeteden maksat sıcak tutması..ondan öyle söylemiştir..bende limon kolonyasını gazeteye döküyorum..çocuğumun sırtına koyuyorum(bazen bende kendime de uyguluyorum)sabaha kadar kalıyo..öksürüğü geçiriyo..denenmiştir...
kızınız ne kadarlık oğlum 6 aylık denesemmi aceba çok öksürüyor...dün kızım öksürürken yaşlı bir teyze bana :''bir gece göğsüne ,ikinci gece sırtına,üçüncü gece yine göğsüne bal sür ve üzerine gazete kağıdını kapat..üç günde geçer öksürüğü'' dedi.hemen o gece denedim ve her hastalandığında iyileşse bile öksürüğü çok zor geçen kızım,inanın 3 günde öksürükten kurtuldu.ama ben gazete kapatmadım,mürekkebi tenine değmesin diye; temiz bir bez koydum balın üstüne...tavsiye ederim,herşeyi denemiş olan benim bundan sonraki formülüm bu!!
slm cnm ben yeniyim oğlum 6 aylık çok öksürüyor balgamıda var ilaçlarda fayda etmedi araştırırken senin yazını gördüm ve diğer yazıda bal sırtına ve göğsüne sürün diyor denemelimiyim aceba 6 aylık oğlum olurmu daha küçük kıyamıyorumki kullansammı aceba?...
keçiboynuzu özü veya pekmezi,birde haşhaş ezmesi iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?