öksürük nöbetlerini napıcam ben yaa :((((

mjesecina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
468
186
103
merhaba kızlar. kızım 1 buçuk yaşında ve doktor bronşit olduğunu söyledi. sabaha karşı öksürük krizine girdi ve hala ara ara öksürüyor. evde hava veriyoruz. napmamız lazım geçmesi için bilgisi olan yazabilir mi lütfen :(

geçirirmi bilmem ama rahatlatması için zencefil rendeleyip balla karıştırıp iki gün buzdolabında bekletip günde bir kaşık verebilirsin
yada aynısını soğanlada yapabilirsin ama o cok ağır kokuyor yemeyebilir

Dr.Kadir Tugcunun makalelerini okumanızı tavsiye ederim. Özellikle öksürükte ballı limon karısımının bir çok çocukta işe yaradıgını okumustum.

Herhangi bir yararı olur mu bilmiyorum ama ben küçükken bronşiyel astimdim 4 yıl boyunca şişli etfal sadece ventolin şurup ve hava verip yolluyordu morarmalar öksürmeler devam ediyordu annem bitiyordu resmen üzüntüden
Sonra bir gün uzağa gidemediği için yakında bir polikliniğe göturdu ilaç yazdırmaya orada bir doktor bir ilaç verdi ve o ilaçtan sonra birdaha morarmadım astim atağı geçirmedim
Sonra ergenlikle beraber attım vücuttan binlerce kez şükürler olsun Allah ima özelden atarim isterseniz ismini belki vermiştir bile doktor size yinede yazmak istedim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin..

Herhangi bir yararı olur mu bilmiyorum ama ben küçükken bronşiyel astimdim 4 yıl boyunca şişli etfal sadece ventolin şurup ve hava verip yolluyordu morarmalar öksürmeler devam ediyordu annem bitiyordu resmen üzüntüden
Sonra bir gün uzağa gidemediği için yakında bir polikliniğe göturdu ilaç yazdırmaya orada bir doktor bir ilaç verdi ve o ilaçtan sonra birdaha morarmadım astim atağı geçirmedim
Sonra ergenlikle beraber attım vücuttan binlerce kez şükürler olsun Allah ima özelden atarim isterseniz ismini belki vermiştir bile doktor size yinede yazmak istedim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin..
yazabilirseniz memnun olurum.teşekkür ederim.

merhaba kızlar. kızım 1 buçuk yaşında ve doktor bronşit olduğunu söyledi. sabaha karşı öksürük krizine girdi ve hala ara ara öksürüyor. evde hava veriyoruz. napmamız lazım geçmesi için bilgisi olan yazabilir mi lütfen :KK43:
canım benim oğlum dört yaşında...dört kere zatürre,altı kere de bronşit oldu

en ala...doktora götürdüm hep aynı,hep aynı,

alerji ilaçları,havalar... ama sonra alerji profesörü reflüden olabilir diye reflü şurubu verdi,bizim öksürüklerimiz gece çok artıyordu

ve öksürüğü önceki zamana göre çok çook azaldı

reflüyü bi düşünün derim

hiç öksürmüyor değil ama faydası oldu :)

canım benim oğlum dört yaşında...dört kere zatürre,altı kere de bronşit oldu

en ala...doktora götürdüm hep aynı,hep aynı,

alerji ilaçları,havalar... ama sonra alerji profesörü reflüden olabilir diye reflü şurubu verdi,bizim öksürüklerimiz gece çok artıyordu

ve öksürüğü önceki zamana göre çok çook azaldı

reflüyü bi düşünün derim

hiç öksürmüyor değil ama faydası oldu :)

geçen hafta 5 gün hastanede yattık. zatüreye çevirmiş diye. şuan çok şükür iyi :)
Allah bir daha yaşatmasın.

Back
X