Bebek Beslenmesi öksürük tedavisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kardelen043

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
16
2
36
40
Oğlum 3.5 aylık üzerine titriyorm ama yinede grip olmasına engel olamadım . Bugün öksürükte başladı evde ne gibi ilaçlar kullanabilirm. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen yardım edin. Ayrıca gaz sorununu hâlâ aşamadık ne kadar süre ilaç kullandınız?

Canim cok gecmis olsun mutlaka doktora gotur benim kizimda 5 aylik 1 haftadir grip burnu devamli akiyor ben kafama gore grip icin surup verdim doktor kesinlikle olmaz dedi daha farkli iki surup verdi bizde oksuruk yok burnu tikali devamli deniz suyu sıkip cekeceksin dedi mutlaka burnu acik olacak

Çok saol ilaç kullanmakta istemiyorum havluyu ütü ile ısıtıp koyuyorum koyuyorum sırtına dünden beri ,yatarken ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum sanki bugün biraz daha iyi Geçmezse pazartesi götürücem mutlaka

Back
X